Gebruiker:  Login

Camping Bella Terra

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowBella Terra
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Vila de Madrid, 35-40 Zona dels Pins
Plaats 17300 Blanes
GPS Coördinaten N 41° 39' 28'' , E 2° 46' 50''
(41,65775 / 2,7806)
Telefoon 972348017
Email cbellaterra@cbellaterra.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 797 / 722
Open van/tot 27-maart / 26-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Bella Terra Grote camping die uit 2 delen bestaat, met één deel direct aan het strand en het andere deel bij het zwembad. De twee delen worden gescheiden door een weg.

  • Comfort Plus
    Schaduwrijke standplaatsen met 90 m2 met 5A electrische connectie op de eerste rang bij het strand.

  • Comfort
    Schaduwrijke standplaatsen (Zeezijde) met 90 m2 met 5A electrische connectie

Meningen over Camping Bella Terra

Mening nr: 662
Datum: 09-03-2008
Geplaatst door: Wil    Stuur Wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Heb deze foto ook gekregen, zal zeker de camping ten goede komen. Is al een fijne camping, dus dit jaar zal het zeker beter zijn/geworden.
Mening nr: 660
Datum: 09-03-2008
Geplaatst door: Carla    Stuur Carla een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik kreeg een mailtje van de camping en het STRAND IS OPGEHOOGD. Op de site staan foto's van het nieuwe brede strand!
Mening nr: 630
Datum: 11-12-2007
Geplaatst door: jacqueline    Stuur jacqueline een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Al sinds 2003 komen we op Bella Terra. Vooral omdat onze dochter, momenteel bijna 15 jaar het daar zo goed naar haar zin heeft. Ze kan zelfstandig met haar vriendinnen de stad in gaan om te winkelen enzovoort. Het is zeer vertrouwd. Ook is ze dit jaar, onder begeleiding van onze buurjongens, met haar vriendin echt uit geweest in Blanes: De Las Vegas o.a. Wel vonden we het dit jaar zeer jammer dat het strand zo smal was geworden door de storm die vorige winter veel zand had weggeslagen. We komen altijd in het hoogseizoen naar Spanje, en we lagen nu dus als haringen in een tonnetje op het strand.... zo druk. Ook wij hebben begrepen dat de eigenaar (Guiseppe) van Bella Terra met de gemeente in bespreking is gegaan om het strand op te laten spuiten. De gemeente is daar eigenlijk niet zo happig op, want ze hebben liever dat Bella Terra verdwijnt en op die plaats nieuwe appartementencomplexen, dan wel hotels plaatsen. Dan brengt het toerisme per m2 meer op dan met een camping. (meer mensen per m2) Komend jaar, 2008, gaan we waarschijnlijk voor de laatste keer naar Bella Terra omdat we wel eens een ander land willen bekijken (Turkije of zo) De algemene indruk van Bella Terra is zeer goed. Met Vicenc achter de balie van de receptie komt alles goed. Hij, en de rest van het personeel doet er alles aan om ieders verblijf op Bella Terra zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Ook wij hebben wel eens een technisch probleem gehad in 1 van de bungalows, maar dat werd in no-time opgelost door de bekwame technische dienst. (vooral die oudere man was zeer kundig en aardig bovendien). Ook het personeel van de PitStop (zo noemde we het terras bij de winkel, omdat we elke dag, als we van het strand terug kwamen daar een pitstop maakten) is zo vreselijk aardig en vriendelijk (Go Nacho Go!!!). Het enige minpuntje vinden we wel dat een vakantie op Bella Terra wel een stuk duurder is geworden dan een paar jaar geleden, maar dat zal overal wel zijn. Een "eet-aanrader" is beslist het restaurant Cheers! in Blanes. De Nederlandse eigenares en haar personeel waren zeer vriendelijk. Ook hebben we hier, de avond voor ons vertrek naar Nederland belegde broodjes besteld, die met zeer veel smaak verorberd zijn onderweg. Komend jaar gaan we dat beslist weer doen. Alleen dan nog meer broodjes, hahaha. Bella Terra is zeer zeker een aanrader, vooral voor gezinnen met kleine kinderen of pubers. Voor de iets ouderen onder ons zal het vast in het voor- of naseizoen goed toeven zijn.
Mening nr: 591
Datum: 31-08-2007
Geplaatst door: petra    Stuur petra een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:4
Dit jaar voor het eerst op bella terra in blanes en het was gelijk de laatste keer. De plaats die we hadden was groot het enigste +punt het sanitair erg verouderd en dan het strand in blanes waar we tenslotte voor komen nou dat was niks het was gewoon een mierenhoop zo klein en zo schuin. Er was ook nog uit een tent spullen gestolen terwijl de mensen er in lagen te slapen, tja wat wil je met zo'n bewaking die met een scootmobiel over de camping scheuren. Nee voor ons nooit meer.
Mening nr: 574
Datum: 20-08-2007
Geplaatst door: wil    Stuur wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:5
Leuke sfeer volle camping, die zeker de moeite waard is om nterug te gaan. Wij hadden een mooie grote plaats, maar deze stond niet echt op de ideaalste plaats van de camping, het was net op de plek waar er veel wind de camping op kwam waaien (Plaats 17), dat was eigenlijk één van de enigste minpunt die er was, dan ze ik één van de minpunten, want wat wij ook vonden was, dat de sanitaire voorzieningen (en dan spreek ik over gebouw achter zwembad) best wel vervangen en/of gerenoveerd mogen worden, want deze was niet in echt geweldige staat. Veel tegels los of gescheurd, ontbrekende toiletbrillen, en een kwastje verf zou ook geen overbodige luxe zijn. En de animatie kwam wel erg laat op gang, echt de laatste dagen van Juli en de eerste week van augustus, of dit kwam doordat dan de spanjaarden pas op vakantie gaan waardoor de camping overheersend met spaanse camping gasten kwam vol te staan dat weet ik niet. Verder hoop ik ook dat mochten wij hier volgend jaar weer heen gaan (naar alle waarschijnlijkheid wel), het strand weer opgespoten is met zand, want het strand stelt niet veel voor er is zelfs een handtekeningactie geweest om de politiek in spanje wakker te schudden om het strand weer op te spuiten met zand. Want Blanes is het Zandvoort van Spanje. Zeker een aanrader, en op het sanitairgebouw na die overigens geen echte grote onvoldoende krijg, verdiend de rest van de camping en zeker ook de plaats BLANES een dikke voldoende.
Mening nr: 367
Datum: 01-11-2006
Geplaatst door: Fam. van den Boom    Stuur Fam. van den Boom een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Het is een verzorgde camping maar wij vonden de plaats te klein, we stonden op het zwembadgedeelte. Helaas loopt er een weg "door" de camping waardoor onze dochters niet alleen naar het winkeltje en vriendinnetjes konden. Het zwembad is sober, relatief klein maar wel zeer verzorgd. De camping grenst rechtstreeks aan het dorp, dat was niet vervelend maar niet iets waar wij weer voor zouden kiezen. Overigens is het een heerlijk strand en hebben wij genoten van het prachtige vuurwerk, iedere avond om 23.00 uur.
Mening nr: 312
Datum: 19-08-2006
Geplaatst door: fam peeters    Stuur fam peeters een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn op de camping geweest van 14-7-06 t/m 4-8-06 het was voor ons de eerste keer spanje dus spannend. We vonden het personeel heel erg vriendelijk. We stonden bij het zwembad mooi gedeelte het zwembad is wat aan de kleine kant maar het strand waar je zo naar toe liep vanaf de camping was mooi. Animatie was er ook genoeg alleen voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar kon wel eens wat meer disco georganiseerd worden want die mogen nog niet naar de discotheken in blanes. Het eten in het restaurant op de camping was lekker en niet te duur. De afstand naar blanes valt ook goed te lopen over de boulevar. Wij vonden het een hele leuke gezellige camping en zoals het eruit ziet het volgend jaar weer terug. Het groen personeel die in die hitte elke dag aan het harken en opruimen waren, en de dames die het sanitair zo goed poetsen een dikke pluim.
Mening nr: 310
Datum: 18-08-2006
Geplaatst door: Ed    Stuur Ed een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Voornamelijk deze camping gekozen voor onze zoon van 17 jaar die graag uit mag gaan.Was zelf een beetje bang voor veel lawaai en kleine staanplaatsen. Maar het is ons 100% meegevallen, we hadden een ruime plek op het strand gedeelte. Ook de sfeer op de camping vond wij verassend ontspannen. Wel stonden wij ver van het toiletgebouw zodat we hiier steeds met de fiets heengingen. Kortom: wij zouden hier zo weer naar toe gaan.
Mening nr: 139
Datum: 17-01-2006
Geplaatst door: j vonk    Stuur j vonk een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij huren altijd een chalet rechtstreeks op de camping in het hoogseizoen. De laatste keer dat wij er geweest zijn was in de zomer van 2003. De camping vinden wij (5 pers) tot nu toe nog de leukste camping van Blanes. Er wordt veel voor de kinderen georganiseerd en 'savonds voor de volwassene ook. De laatste week van Juli is er een vuurwerkfestival. Dan is er een week lang iedere avond vuurwerk om 22.30uur. Je hebt er leuke tentjes in Blanes en winkeltjes. In 1 uur ben je met de trein in Barcelona. Over de chalets kan ik zeggen dat ze in een aangelegde en verzorgde park liggen en ze hebben een veranda. In de chalets zelf is er airco aanwezig. Alleen de kooktoestel valt wat tegen. Het is electrisch met maar 2 pitten. Deze camping is ons destijds zo goed bevallen dat wij na diverse andere campings in Blanes toch dit jaar weer geboekt hebben op Camping Bella Terra. Wij kijken er al naar uit.
Mening nr: 64
Datum: 02-12-2005
Geplaatst door: jean-marie    Stuur jean-marie een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping is goed voor strandligger's en mensen die houden van drukke straten in de omgeving, geen rustige camping, als u een voortent wil plaatsen neem spijker's mee (harde grond) voor dar u reserveerd vraag u een plan maar op het gedeelte van de zee liggen de sanitair naast elkaar, dus als je ongeluk heb sta je ver van het sanitair. Animatie is er weinig en ook een klein zwembad, op het gedeelte van het zwembad is het rustiger en liggen de sanitaire blokker dichter bij de staanplaatsen. Ik weet dat omdat ik eerst op het gedeelte van de zee stond maar aangezien ze miden het seizoen daar komfortplaatsen begon te maken heb ik gevraagd mij te verplaatsen naar het deel van het zwembad.
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[59]