Gebruiker:  Login

Camping Yelloh! Village - Punta Milà

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowYelloh! Village - Punta Milà
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Punta Milà, s/n
Plaats 17130 L'Escala
GPS Coördinaten N 42° 6' 17'' , E 3° 9' 28''
(42,10472 / 3,15788)
Telefoon 638652712
Email 
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 240 / 188
Open van/tot 9-april / 28-september
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Yelloh! Village - Punta Milà <p> <strong>Camping Punta Mil&agrave;</strong>&nbsp;is een rustige camping met veel schaduw op 850m van Cala Montgo, L&#39;Escala, Costa Brava,&nbsp;binnen het beschermde natuurgebied . De camping beschikt over een zwembad, supermarkt, miniclub, en een bar-restaurant. In de omgeving zijn er diverse activiteiten mogelijk zoals wandelen, fietsen, diverse wateractiviteiten etc. Ook zijn er vele culturele bezienswaardigheden zoals Girona, Figueres, en verschillende natuurparken.</p>

Meningen over Camping Yelloh! Village - Punta Milà

Mening nr: 155
Datum: 29-01-2006
Geplaatst door: Dirk   
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:4
Wij zijn hier vorige zomer na reservatie voor twee weken beland in juli. Bij onze aankomst dachten we echt van "shit" wat voor een camping zijn we nu terecht gekomen. Het geheel komt wat rommelig over. Het sanitair is oud, niet overal even functioneel, maar het wordt wel proper gehouden. Het zwembad is goed voor een frisse duik maar niet gezellig om aan te liggen. Wij hadden de indruk dat het geheel in volle renovatie was. Gaandeweg onze vakantie ontdekten we ook wel voordelen van deze camping hoor. De plaatsen zijn over het algemeen ruim, en het is er echt rustig hoor, s'nacht ben je zeker van een goede nachtrust. Het strand ligt op 15 minuten lopen door het bos. Vlakbij ligt het gehucht montgo met enkele goede supermarkten. De baai is mooi, maar als de wind vanuit zee komt spoelt er toch wel vuil aan en dit was niet aangenaam om te baden. Wij reden meestal naar de baai van rosas, schitterend strand!. Snackbar op de camping was vorig jaar niet de moeite om over te schrijven, winkeltje stelt eveneens niet veel voor, als je een langslaper bent kan je vers brood wel vergeten en moet je naar montgo. Geen animatie ( wat bij ons enkel maar een voordeel is, je gelooft het nooit maar wij vermaken ons nag altijd zelf!!!). Enfin, als besluit viel het allemaal wel mee, mede omdat het in onze genen zit om van alles het beste te maken. Maar het is een camping die ik niet meer zou reserveren. Mss binnen enkele jaren als de eigenaar de renovatie volledig achter de rug heeft dat we nog wel is een kijkje gaan nemen.
Mening nr: 137
Datum: 16-01-2006
Geplaatst door: dandoy jean claude    Stuur dandoy jean claude een e-mail over Camping Yelloh! Village - Punta Milà
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hebben deze camping bezocht in julu/augustus 2004. Het is een rustige eenvoudige propere camping met schaduwrijke plaatsen. Het is een 10-tal minuten (langs een bospad) tevoet van het strand, voor bezoek aan l'escala kan je gerust de wagen nemen. In de omgeving kan je ook prachtige wandelingen maken. Het campingpersoneel is zeer vriendelijk. Het sanitair is eenvoudig, maar proper, de uitbaters doen het nodige om alles te onderhouden, soms is er wat watertekort. Op de camping is ook een winkel waar een assortiment van goederen en etenswaren kan gekocht worden Voor kinderen is er een tekort aan speeltuigen, het zwembad valt wel iets klein uit, het is vlug overbelast. Honden mogen gratis de camping op. Voor duikers is deze camping ook goed gelegen om de kust van Cala Montgo te beduiken. 's Avonds kan er een briesje over de camping waaien en dit doet goed na een warme dag, echt een rustige camping. In 2004 was nog geen disco -of avondevenement voorzien. We zullen dit jaar wel zien. Wij bezoeken deze camping terug in juli/augustus 2006.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[33]