Gebruiker:  Login

Camping Camping L'Amfora

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowCamping L'Amfora
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Josep Terradellas, 2
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 10' 52'' , E 3° 6' 14''
(42,18118 / 3,10398)
Telefoon 972520540
Email info@campingamfora.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 800 / 670
Open van/tot 1-april / 30-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Camping L'Amfora Aan de schitterende baai van Rosas bij Sant Pere Pescador heet Camping Àmfora u van harte welkom. De camping ligt aan zee en heeft een directe toegang tot een fijn zandstrand. De camping heeft ruime staanplaaten, waarvan een aantal met privé-sanitair en verhuurt chalets, bungalows, mobilhomes en appartementen.

In de nabije omgeving treft u talloze boeiende bezienswaardigheden

Meningen over Camping Camping L'Amfora

Mening nr: 936
Datum: 30-07-2009
Geplaatst door: reggie    Stuur reggie een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Op zich een redelijke camping, in het nieuwere gedeelte zijn de plekken ver van het sanitair. De camping is best geschikt voor jeugd -16 jaar, voor oudere jeugd is het minder. WiFi is een ramp, wel betalen maar bijna geen internet. Op zich een redelijke camping voor een iets te dure prijs. Wel erg veel Nederlanders.
Mening nr: 917
Datum: 29-06-2009
Geplaatst door: fam Maas    Stuur fam Maas een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: april - juni  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
In juni 2 weken op deze camping gestaan. Prima geholpen door al het personeel als dat nodig was. Het is een perfecte camping. Als er nog wat te verbeteren valt zijn dat volgens ons het bereik van de wifi en een douchegelegenheid aan het strand. Verder niets dan lof. We komen hier graag weer terug.
Mening nr: 913
Datum: 08-06-2009
Geplaatst door: Coen Verbaan    Stuur Coen Verbaan een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zeer mooie camping met, zeker op het nieuwe gedeelte, grote plaatsen en uitstekend sanitair. Tot laat wel wat geluid maar voor ons niet als overlast ervaren. Kan geen mening geven over drugs en andere problemen maar het waar er veel tieners zijn zullen ook zeker veel klootzakken zijn op zoek zijn naar "klanten". Ga gerust op vakantie naar deze camping met het mooi strand en zwembaden maar denk minimaal eens per dag hoe uw was als tiener en let wel; ze beginnen vroeg deze tijd!!
Mening nr: 867
Datum: 22-12-2008
Geplaatst door: Mevr. Hasselt    Stuur Mevr. Hasselt een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Kwaliteit v/h sanitair:9
Ook wij hebben in 2008 deze camping bezocht en dit was de 4e keer, maar nu echter de laatste keer. Onze reservering werd nl niet in behandeling genomen. Wij zijn dus kennissen van die knul die in elkaar geslagen is dor een groep Hagenezen. Mensen dit is echt gebeurd. De receptie weet van de hele gang van zaken en er werd ons tijdens ons verblijf mede gedeeld dat deze groep Hagenezen geen plaats mee zouden krijgen volgend jaar. Maar uiteindelijk zijn wij nu de dupe. Een jongen met letsel voor zijn hele leven en ook zijn wij niet meer welom. Mensen pas op want er vallen weer slachtoffers. Voor ons geen L'amfora meer!!! Wij zullen er ook alles aan doen dat deze camping niet de titel camping van het jaar krijgt. Zo gaan wij niet met mensen om. Wij waren hier eind julie begin augustus.
Mening nr: 858
Datum: 22-11-2008
Geplaatst door: chantal    Stuur chantal een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Onze eerste vakantie met het gezin naar Spanje. Lang gezocht en camping Amfora is er uit gekomen. We hebben 3 heerlijke weken op de camping vertoeft. Geweldig sanitair, super vriendelijk personeel (waar je ook kwam) en leuke omgeving. Van onderstaande gebeurtenissen niets meegekregen. Ik wil hier wel aan toevoegen dat wij in het begin van de zomervakantie aankwamen en toen wij weggingen het andere deel van Nederland vrij kreeg en aankwam. De sfeer veranderde hierdoor wel wat. Ik zelf denk dat dit meer zegt over de mentaliteit van de kampeerders en niet van de campingeigenaren. Problemen bij het zwembad hebben wij totaal niet gehad, grote groepen jeugd op en rondom het zwembad veroorzaakte geen overlast maar bracht gezelligheid. Mijn kinderen van 10 en 8 hebben met hun en van hun genoten. We hadden wel buren die regelmatig dronken waren maar deze vielen ons niet lastig. (Behalve zangkunsten!) Voor ons was dit een geweldige vakantie, mijn broer die na ons 2 weken is geweest vond het daar minder. (Smaak) Wij gaan aankomend jaar zeker terug. De restaurantjes in de buurt zijn zeker een aanrader. Het restaurant tegen over de camping vonden wij erg slecht. Voor de Nederlanders die erg gehecht zijn aan hun Nederlandse prodicten, deze kunnen in de supermarkt gewoon terecht voor hun stroopwafels, hagelslag etc.. De receptie buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
Mening nr: 854
Datum: 20-11-2008
Geplaatst door: brit    Stuur brit een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Toch wel gek de laaste negatieve reacties .Ook wij waren hier juli augustus maar hebben van dit alles niets gemerkt. Heerlijke camping mooi strand mooi weer lekker eten . Onze dochter vond het er zelfs zo geweldig dat wij al weer geboekt hebben voor 2009.
Mening nr: 853
Datum: 19-11-2008
Geplaatst door: Trudy    Stuur Trudy een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hier 3 jaar geweest met veel plezier, maar na de afgelopen vakantie zien ze ons niet meer terug. Vechtpartijen, politie, asociaal publiek noe maar op. Je wilt genieten van je vakantie maar met zoveel narigheid heb je dat niet. Mensen zoeken een andere camping zeker met kinderen.
Mening nr: 850
Datum: 08-11-2008
Geplaatst door: Gabriella    Stuur Gabriella een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het sanitair wordt goed onderhouden. Dit is jaren zeer goed te noemen. Helaas is er meer overlast van vechtpartijtjes, tienermeisjes die lastig gevallen worden bij het zwembad. Mijn dochters (13 & 15) durven daar niet meer zelfstandig te vertoeven. Ook veel overlast van de verkoop van drugs net buiten de poort. Afgelopen jaar erg veel politie op het terrein. Sorry maar na jaren daar gecampeerd te hebben kijk ik nu toch eens uit naar wat anders
Mening nr: 848
Datum: 08-11-2008
Geplaatst door: Jochem    Stuur Jochem een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
schone camping. Schone camping. Met onregelmatigheden kunnen ze slecht omgaan op deze camping. Afgelopen jaar zijn er 2 jongens door een groep Hagenezen in elkaar geslagen. Deze jongens hebben nog last van letsel. Na lang wikken en wegen toch besloten om deze camping weer te boeken omdat ons door de eigenaar beloofd was dat de daders van de camping geweerd zouden worden. 3 nomember vol goede moed geboekt maar wat blijkt de slachtoffers zijn niet meer welkom op deze camping en de daders mogen vrolijk weer terugkomen. Tevens is door deze groep een frans meisje verkracht maar ook dit alles wordt in de doofpot gestopt. Denk goed na voordat u met tieners naar deze camping gaat. Buiten de camping word grof in drugs gedeald. Wij zijn 3 jaar met volle tevredenheid op deze camping geweest maar zijn nu genoodzaakt iedereen deze camping ten zeerste af te raden
Mening nr: 818
Datum: 05-09-2008
Geplaatst door: Corryn    Stuur Corryn een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Laatste 3 weken vd zomervakantie geweest (11-28 aug). Stonden vlakbij het sanitairgebouw Gaudi op het nieuwe gedeelte. Inderdaad weinig schaduw maar wel vaak een lekker windje. De heggen zijn niet hinderlijk, bieden privacy, toch contacten met buren en overige kampeerders. Lekker rustig ook 's nachts, geen geluidsoverlast na 12.00 uur en ook geen rondhangende jeugd. Sanitair is super en wordt continue schoongemaakt, alles erg fris. Tijdens ons verblijf zeker niet alleen maar Nederlanders, maar zeer gevarieerd Europees. Strand erg leuk (vliegeren!). Lekker gegeten bij Tropic Beach, bij de strandopgang van de camping. Genoeg uitstapjes te maken in de omgeving. Nog lang niet uitgekeken na 2,5 week: Figueres, Gerona, snorkelen bij Estartit (!), Cap Creus, mooie routes langs de kusten van de Costa Brava, l'Escala, varen in Empuriabrava.'s Avonds gezellig eten op het dorpsplein van St. Pere Pescador. Hebben weinig van animatie meegekregen (ook geen behoefte aan). Bij de receptie waren ze erg vriendelijk en bij de supermarkt alles te koop, met een goede slager voor vlees op de bbq. Internet via Wifi werkte alleen in en om de receptie, en niet zoals beloofd op de plaats. Na een aantal jaren Frankrijk en Italië voor het eerst gekampeerd in Spanje. Wat ons betreft is l'Amfora een aanrader!
Eerste 1 2 3 4 5 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[30]