Gebruiker:  Login

Camping Camping L'Amfora

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowCamping L'Amfora
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Josep Terradellas, 2
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 10' 52'' , E 3° 6' 14''
(42,18118 / 3,10398)
Telefoon 972520540
Email info@campingamfora.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 800 / 670
Open van/tot 1-april / 30-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Camping L'Amfora Aan de schitterende baai van Rosas bij Sant Pere Pescador heet Camping Àmfora u van harte welkom. De camping ligt aan zee en heeft een directe toegang tot een fijn zandstrand. De camping heeft ruime staanplaaten, waarvan een aantal met privé-sanitair en verhuurt chalets, bungalows, mobilhomes en appartementen.

In de nabije omgeving treft u talloze boeiende bezienswaardigheden

Meningen over Camping Camping L'Amfora

Mening nr: 726
Datum: 06-07-2008
Geplaatst door: Gerard van der Aar    Stuur Gerard van der Aar een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
van 1999 tot 2007 met onderbreking van 1 jaar 2006 naar deze camping geweest . altijd met veel plezier . mede o.a. voor het schone sanitair en de vele mogelijkheden voor kinderen en ouders . zowel op de camping en daar buiten(rosas,fiqueras, girona en barcelona). prachtig strand en een prima zwembad. mijn kinderen zijn nu al groot 23 en 18 jaar maar spelen toch weer met de gedachten om op eigen gelegenheid naar onze caravan en camping terug tegaan. op het nieuwe gedeelte nog iets weinig schaduw maar dat heeft tijd nodig. deze camping vinden wij een aanrader voor mensen met kleine en oudere kinderen. dit jaar gaan wij niet i.v.m.25 jarige huwelijk maar in 2009 zijn wij er weer.
Mening nr: 620
Datum: 07-11-2007
Geplaatst door: bea    Stuur bea een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
hele mooie camping met zeer grote plekken met gras afgeschermd door haagjes. Het nieuwe gedeelte niet veel bomen te bekennen en het staat iets dichter op elkaar. Zeer schoon samitair waar ook 's avonds laat nog gepoetst wordt. Huisjes staan wel heel dicht op elkaar. Animatie is er elke avond en wordt ook in het Nederlands gedaan. Om 12 ur was het ook stil op de camping. Jeugd ging dan aan de overkant verder en er stond bewaking bij de poort Bewaking weinig op de camping zelf gezien terwijl dit soms wel wenselijk was bij de wc's Geweldige supermarkt op de camping waar ze zelfs gewoon witte bolletjes hebben!! Slagerij ook aanwezig. zee is dichtbij en schoon. Altijd wel wat golven. zwembad vonden wij niet veel bijzonders maar dat is echt spaans volgens mij. Helaas hing er wel echt een putgeur als je richting strand liep. Voor een dagje uit heb je genoeg opties maar je moet wel met de atuo. Wij vonden Rosas heel leuk vooral 's avonds. Leuke markten in de buurt. Receptie zeer vriendelijk en altijd bereid je te helpen. Internet niet goed geregeld, een paar computers die alitjd bezet waren in een krap hok. Dit vinden wij echt een verbeterpunt. Absoluut een camping om terug te komen.
Mening nr: 552
Datum: 06-08-2007
Geplaatst door: Wilma    Stuur Wilma een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Na 7 jaar Frankrijk, dit jaar voor het eerst naar Spanje. We hadden verwacht dat Spanje minder schoon zou zijn dan Frankrijk. Dit is echter niet waar. We zijn nog nooit op zo'n schone camping geweest als dit jaar. Bij de toiletten staan (volgens mij) 24 uur per dag dames om schoon te maken. Na ieder toiletbezoek, werd hij direct schoongemaakt. Super!! Ook de animatie iedere avond werd druk bezocht. Het is een grote camping maar tussen 12 en 1 uur was het stil. Onze kinderen (12 en 16 jaar) hebben zich prima vermaakt. Juist voor de oudere jeugd is dit een perfecte camping. Aan de overkant van de camping een pub en op de camping een disco. Het strand is erg schoon, wel een beetje druk, maar dat heb je ook als je naar Scheveningen gaat. De supermarkt op de camping is ruim gesorteerd. Het personeel vonden we erg vriendelijk en behulpzaam. Normaal gesproken gaan we nooit twee keer naar dezelfde camping, maar we overwegen om dat volgend jaar wel te doen. De negatieve meningen op deze site ten aanzien van het weer, (harde wind) daar kan de camping ook niets aan doen en mag ze dus ook niet aangerekend worden. Wij vonden het een prima camping en zeker een aanrader.
Mening nr: 535
Datum: 29-07-2007
Geplaatst door: fleur    Stuur fleur een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn net terug van deze camping en hebben het er uitstekend gehad. De indruk van de camping is heel goed. De ontvangst aan de receptie ging heel vlot en de medewerkers waren erg vriendelijk. Je kon niet zelf een plaats uitzoeken maar er reed iemand van de camping mee op de fiets en bracht je erheen. De plekken op het nieuwe gedeelte zijn zonder schaduw maar zijn wel groot. Op het oude gedeelte is wel schaduw en ook daar zijn de plekken mooi en groot. Het sanitair is werkelijk spik en span. Er lopen de hele dag door dames schoon te maken en het ruikt er fris en schoon !!!. Zelfs de paden en soms de plekken zelf worden nog schoongemaakt als er teveel papier of vuil ligt. Het zwembad is mooi, maar het water is wel erg fris. De zee en het strand zijn werkelijk prachtig en je loopt er zo heen vanuit de camping. In het restaurant ken je lekker eten en de afhaal maaltijden zijn er prima. De winkel heeft een grote sortering artikelen, en een aparte slagerij. In de directe omgeving is er genoeg te bekijken, alleen voor de jeugd is de grote disco de Fata eigenlijk te ver om te lopen, deze ligt bij de volgende camping en de weg erheen is druk en pikdonker. De disco op de camping is vanaf 16 jaar en daar werd op leeftijd gecontroleerd aan de deur en ging door tot ongeveer 02.30 uur. Al met al een prima camping Al met al een prima camping
Mening nr: 517
Datum: 03-07-2007
Geplaatst door: janny    Stuur janny een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
De camping was in een woord fantatisch, schoon en geweldig personeel, de omgeving was ook ok, en alles wat een mens wil is aanwezig, zeker voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 511
Datum: 20-06-2007
Geplaatst door: Fred    Stuur Fred een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wat moet je nu nog over deze topcamping vertellen ? Al het goede is al gezegd door vele tevreden collega-kampeerders. Eigenlijk omdat het weer in Frankrijk zo onstabiel was, besloten wij om de derde week van juni door te brengen op l'Amfora. We moesten vaststellen dat wij niet de enigen waren die voor deze oplossing hadden gekozen. Voor ons was dit in totaal het zesde bezoek aan deze camping, we wisten dus wel wat we konden verwachten. Goede wijn behoeft geen krans ! Amfora-team : ga zo verder en jullie zullen elk jaar opnieuw weer super tevreden gasten mogen (terug) onvangen ! Voor ons een hele dikke TIEN !!
Mening nr: 510
Datum: 17-06-2007
Geplaatst door: Martin van der Vecht    Stuur Martin van der Vecht een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
We zijn in 2003 en 2004 naar deze camping geweest. Het is een grote camping met alle mogelijke voorzieningen. In ons eerste jaar stonden we dicht bij een toiletgebouw. Op ons plekje was een put met een putdeksel daarop. Uit die put kwam een vieze weeige lucht die ons meerdere keren per dag in de neus dreef. Men kon die stank niet verhelpen. In ons tweede jaar hadden we weer een plekje bij een toiletgebouw. Tot diep in de nacht en ook 's morgens vroeg was het het lawaai niet van de lucht. Ook de schoonmaaksters lieten zich 's morgens zeer vroeg duidelijk horen. Ook bevond zich op onze plek een glasbak!! De hele dag en natuurlijk ook 's morgens en 's avonds klonk het rinkelende glas ons in de oren. Ik heb hierover gekleaagd, maar man kon er niets aan doen. Doordat het in beide jaren erg warm was, hebben we niet veel ondernomen.
Mening nr: 480
Datum: 22-05-2007
Geplaatst door: fam harinck    Stuur fam harinck een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
In juli 2006 hebben wij op deze camping gestaan, mooie camping prachtig sanitair en een mooi zwembad. Wat ook fijn was dat er een grote supermarkt was waar je van alles kon kopen. Nadeel vonden wij dat wij vanwegen de grote van onze caravan op de kopsekant moesten staan waar iedereen voorbij liep op weg naar het strand of plek. Het leek dus alsof we aan een boulevaar stonden dat was niet zo prettig. Het is wel een drukke en levendige camping. Er was ook een disco en s'nachts zwierf er jeugd rond die uit deze disco kwamen, en veroorzaakte nogal eens overlast de bwaking deed zijn best om het de kop in te drukken. Verder een leuke tijd gehad mooi weer, van de omgeving niet veel gezien veel te warm.
Mening nr: 467
Datum: 06-05-2007
Geplaatst door: johan     Stuur johan  een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
amfora is echt een super camping met zeer schoon sanitair er is van alles te doen wij waren er met onze twee kinderen 6 en 8 jaar ook het strand was goed er is ook s avonds van alles te doen ook mooie omgeving het eten op de camping was heerlijk ook is er een grote winkel op de camping wij hebben weer geboekt voor dit jaar deze camping is echt een aanrader groetjes johan
Mening nr: 454
Datum: 24-03-2007
Geplaatst door: Gerda   
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Tossa de mar ligt niet 30 km verderop, verder!! Misschien had u toevallig pech! Wij hebben ook een keer op deze camping gestaan. Vonden het een leuke camping, met prachtig weer! In Spanje kun je bijna altijd rekenen op super weer! Wij vonden de camping 1 nadeel hebben, dat was dat er weinig schaduw was. Er waren maar een paar plekken met schaduw, de rest stond pal in de zon, wij dus ook, dus erg warm. Ook staat er soms inderdaad een aardig harde wind, maar vonden wij niet erg, is verfrissend! Al met al een leuke camping met super sanitair
Eerste 1 2 3 4 5 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[34]