Gebruiker:  Login

Camping Las Dunas

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowLas Dunas
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Sant Martí d´Empuries-Sant Pere Pescador
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 9' 43'' , E 3° 6' 32''
(42,16194 / 3,10889)
Telefoon 972521717
Email info@campinglasdunas.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1823 / 1712
Open van/tot 20-mei / 16-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Las Dunas Vitueel bezoek met Cyclomedia
  • Deze mooie, gezellige familiecamping grenst direct aan het kilometerslange zandstrand van Rosas.
  • De camping biedt uitstekende faciliteiten en activiteiten, zoals een prachtig zwembad, meerdere speeltuinen en diverse excursies als luchtballonvaren en zeilen.
  • Daarnaast kan je bijna elke avond genieten van spectaculaire shows.
  • Leuk voor de tieners: naast de camping ligt één van de grootste geluidsdichte discotheken van de Costa Brava!

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Las Dunas

Mening nr: 1092
Datum: 10-09-2010
Geplaatst door: Ralf    Stuur Ralf een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Super camping.... Wij zijn er nu 2x geweest (2008 en 2009) Het is ff rijden... maar zeker de moeite waard. Alles is op de camping aanwezig... behalve 1 ding.... SCHADUW.... We gaan naar Las Dunas voor de zon, maar af en toe is een beetje afkoeling wel welkom. Zwembad eigenlijk niet gebruikt (klein) Met de kleine meid lekker in de zee geweest. Strand super!! Verder is het personeel in het algemeen vriendelijk, behalve in 2009 in de winkel. Ze zaten er echt zo van "het is dat ik het betaald krijg".... ALGEMEEN: Super camping... zeker om aan te raden!!
Mening nr: 1049
Datum: 30-06-2010
Geplaatst door: Gosse Noppert    Stuur Gosse Noppert een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij gaan voor de 5e keer naar deze Camping, ik vind deze camping echt geweldig. Goede supermarkt met normale prijzen, strand dichtbij, zwembad is voor ons goed omdat hij overzichtelijk is. Onze dochter zit in een rolstoel maar word altijd geholpen door zwembadpersoneel. Echt een topcamping. Zeer rolstoel vriendelijk.
Mening nr: 1030
Datum: 15-11-2009
Geplaatst door: Hofman    Stuur Hofman een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Super camping zijn in augustus via eurocamp daargeweest. Hebben al geboekt voor 2010 maar dan met eigen caravan dat is stukken goedkoper dan een stacaravan te huren, scheelt de helft in prijs!!! Deze camping is zeker een aanrader.
Mening nr: 976
Datum: 24-08-2009
Geplaatst door: J Netten    Stuur J Netten een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Dit jaar voor het eerst naar deze camping geweest op aanraden van kennisen. En om in een woord te zeggen geweldig. Wat kun je je nog meer wensen op een camping. Mischien is het zwembad aan de kleine kant, Maar daar is het toch veel te warm. Lekker aan het schone strand waar een lekker windje staat. Dat er wat lichtjes aan de tenten en caravans hangen maakt dit tot een zeer gezellig geheel. In de winkel is van alles te krijgen wat je nodig hebt en nog veel meer. Op deze camping is aan alles gedacht. En voor de mensen die niet van Franske of nederlandstalig houden een tip. Neem zelf een radio mee. Volgend Jaar gaan wij in ieder geval zeker terug!!!!!!!
Mening nr: 972
Datum: 21-08-2009
Geplaatst door: tom    Stuur tom een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
In juli waren wij 18 dagen op Las Dunas was voor ons de tweede keer in 9 jaar, moet zeggen een zeer professionele schone camping dat vonden we 9 jaar geleden ook al. de camping steek boven de goede campings uit qua santaire voorzienigen en ook de supermark bied veel voor redekijke prijzen. Zwembad is nog steeds en drama (grote) en een woord van kritiek het personeel aan de bar bij het zwembad vond ik redelijk sagerijnig maar goed die zullen hun dag wel niet hebben gehad. Strand = geweldig. Disco vlgs mijn dochter (18) vriendin (20) was ook goed gezien de tijd ze weer terug waren. De bar vond ik niks met 1 cocktail op de kaart maar dan wisselde hij wel iedere dag. Wat echt niet van deze tijd is dat je niet kon betalen met visa ed. totale indruk top camping erg goed.
Mening nr: 968
Datum: 18-08-2009
Geplaatst door: h pater    Stuur h pater een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
wij ziijn net terug van onze vacatie op las dunas ja zeker mooie ruime plaatsen centraal tussen strand en winkels ,schoon sanitair dat wel 4 keer per dag gepoetst wordt genoeg animatie en ook voor de ouderen jeugd genoeg te doen ook de nachtrust is daar goed bij te veel herrie staat er meteen een van de bewakings mensen de boel te someren om stil te zijn wij gaan zeker nog weer terug en dan voor de 3e keer ook de discotheek hoorde je niet op de camping
Mening nr: 953
Datum: 11-08-2009
Geplaatst door: Ien    Stuur Ien een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Voor het eerst naar Spanje en terecht gekomen op Las Dunas. Wel even wennen. In onze beleving overdag veel "lawaai" in de vorm van radio's/cd's en elke avond animatie. 's Avonds twijfelden we soms aan het seizoen en waanden we ons in kerstsfeer ;-) Discotheek Fata nagenoeg geluiddicht, echter in de vroege morgen werd door de jeugd de nacht luidruchtig afgesloten en sneuvelden er nogal wat flessen en werden autobanden "opgerookt" . 1 x oke, 2 x alla, 3 x vooruit, daarna wordt het zwaar irritant. Op de camping gaat om 12 uur de nachtrust in, heb je dan nog lawaai weten de bewakers je snel te vinden zoals een groepje Engelsen hebben mogen ondervinden. Mak als schapen werden ze ;-) Verder zijn alle faciliteiten aanwezig en het sanitair wordt blinkend schoon gehouden door de vriendelijke poetsdames. Helaas zijn er altijd mensen die hun eigen troep niet kunnen opruimen. Strand is prachtig en loopt langzaam af. Omgeving erg mooi en het klimaat is bijzonder aangenaam door de wind die er regelmatig opsteekt. Soms waait het hard en wordt het strandverblijf pijnlijk. Er zijn nauwelijks insekten (wespen en andere steekbeesten) gezien. In een baai net buiten Escala kun je kanoën, aanrader is om naar de grot te varen, te zien vanaf het strand en daar te gaan snorkelen. Is wel een flink stuk varen, zeker als de wind sterk is. Glashelder water tot de bodem (12/15 meter?) Zoals al genoemd, voor ons was het wennen, maar door de nabijheid van de zee, heerlijk klimaat, goed verzorgde camping en vriendelijkheid van de lokale mensen overwegen we om nogmaals Las Dunas te bezoeken. Maar dan wel iets verder van de discotheek ;-)
Mening nr: 802
Datum: 21-08-2008
Geplaatst door: Fam. Voshol    Stuur Fam. Voshol een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Grote camping met veel voorzieningen (tennis, minigolf, pingpong, fietsen). Sanitair zeer goed en wordt perfect schoongemaakt, deze dames moeten op handen gedragen worden door de gasten. Restaurant heeft airco en is erg prettig na een warme dag. Regelmatig avond activiteiten op terras het zwembad. Strand heeft net binnen het duin een leuke (snack)bar. Strand en zee zijn hier perfect. Plekken hebben gras en zijn afgescheiden via heggen. Weinig plekken met echt schaduw. Merendeel Nederlanders op de camping. Veel bewaking in de avond en in de nacht, elk toiletgebouw heeft in deze periode permanent een bewaker. Mooi zwembad met ligbedjes, hygiene in zwembad matig, zeker geen niveau Leading Campings; in zwembad gedeelte zijn schoenen, roken en etenswaren toegestaan, op zich zelf geen probleem indien iedereen verstandig met afval omgaat, wat niet het geval is. De SOS-zwembad toezichthouders hebben hier duidelijk geen oog. Stapel blikjes, peuken, verpakkingen worden achtergelaten zonder dat hier iets van gezegd wordt of direct door deze heren wordt opgeruimd. De regels in het zwembad zijn ook onduidelijk, de instructie borden zijn schijnbaar niet van toepassing voor het dieppe zwembad gedeelte. Duiken overal toegestaan, bommetjes mag niet afhankelijk van de toezichthouder of zijn bui. Zwembad heeft op bepaalde perioden van de dag hoog percentage jeugd van ca. 16 jaar, deze zijn gezond aan het stoeien, wat soms echter ongelukkig uitkomt als er jongere kinderen van ca. 6 jaar zwemmen. Onze kinderen zijn een aantal malen geraakt doordat er iemand opsprong. Hier was geen oog voor. Naast de camping is een disco, waar je eigenlijk alleen maar iets van merkt als de bezoekers terug keren op de camping, hier is goed toezicht op. Camping is beter geschikt voor gezinnen met oudere dan jongere jeugd in het hoogseizoen. Rosas en Estartit zijn leuk om te eten. Camping heeft altijd een aantal plaatsen die niet reserveerbaar zijn. Waardering is iets lager uitgevallen door het matige toezicht en hygiene bij het zwembad.
Mening nr: 799
Datum: 21-08-2008
Geplaatst door: Luc Froling    Stuur Luc Froling een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn dit jaar net als vorig jaar naar LasDunas geweest omdat we het een heerlijke camping vinden. inderdaad alles is goed geregeld. Helaas is het zwembad iets te klein maar de camping mag niet uitbreiden van de gemeente omdat AquaBrava in Roses dat tegenhoudt. Nog een klein minpuntje vond ik het lawaai van de radio's overdag . Daar wordt door de bewaking dan niks van gezegd maar na 12 uur mag je nog net smiespelen anders zit de bewaking meteen op de plek. beetje vreemd. Maar verder een heerlijke camping en volgend jaar zitten wij er weer. wc's worden continue schoon gehouden, terrein ziet er continue schoon uit. En als je wil verhuizen van plek dan is dat absoluut geen probleem en zullen ze zoeken naar een andere als de huidige je niet bevalt. Complimenten Las Dunas.
Mening nr: 777
Datum: 13-08-2008
Geplaatst door: nel hulscher    Stuur nel hulscher een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn net terug van onze 24e vakantie op LAS DUNAS. Veel mensen snappen niet waarom we is hemelsnaam elk jaar naar de zelfde camping gaan. De eerste keer gingen we in 1985 benieuwd wat we zouden aantreffen samen met familie en onze kinderen in een vouwwagen met 8 personen. Vanaf het eerste jaar zijn we verknocht aan LAS DUNAS, alles klopt, lekker dicht aan het strand, schone toiletten en badgelegenheden, elk jaar wordt er weer iets verbeterd, vernieuwd, als dat al mogelijk is. Heerlijke camping ook voor de kinderen, goede bewaking, soms wat te streng maar dat moet wel op zo'n grote camping want dat is het natuurlijk wel. Nu gaan ook onze dochters met onze kleinkinderen sinds een aantal jaren regelmatig naar LAS DUNAS het is ze bij wijze van spreken natuurlijk ook met de paplepel ingegoten. Altijd heerlijk weer soms wat bewolking en een bui maar vergeleken met kamperen in Nederland is kamperen aan de Costa Brava natuurlijk een feest. En zeker op LAS DUNAS, volgens mij vind je nergens zo'n complete camping. Dus voor ons een dikke 10 op alle fronten voor LAS DUNAS.
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[40]