Gebruiker:  Login

Camping Las Dunas

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowLas Dunas
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Sant Martí d´Empuries-Sant Pere Pescador
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 9' 43'' , E 3° 6' 32''
(42,16194 / 3,10889)
Telefoon 972521717
Email info@campinglasdunas.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1823 / 1712
Open van/tot 20-mei / 16-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Las Dunas Vitueel bezoek met Cyclomedia
  • Deze mooie, gezellige familiecamping grenst direct aan het kilometerslange zandstrand van Rosas.
  • De camping biedt uitstekende faciliteiten en activiteiten, zoals een prachtig zwembad, meerdere speeltuinen en diverse excursies als luchtballonvaren en zeilen.
  • Daarnaast kan je bijna elke avond genieten van spectaculaire shows.
  • Leuk voor de tieners: naast de camping ligt één van de grootste geluidsdichte discotheken van de Costa Brava!

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Las Dunas

Mening nr: 261
Datum: 25-07-2006
Geplaatst door: harrie    Stuur harrie een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ben dit jaar na 8 jaar terug gegaan naar de camping. Redelijk tevreden over het geheel. Netjes verzorgt en opgeruimd. Animatie ok, zwembad te klein, ideaal voor surfers want het waait elke middag. Niet te hard zodat je niet gezandstraald wordt. Grote camping zodat een fiets welkom is. Supermarkt heeft veel produkten tegen redelijke prijs. Geen wachtrijen in winkel, bakker en toilet gebouwen. Toch enkele kritiek puntjes: - geen brillen op toiletten - niet altijd WC papier aanwezig - at op F376 en had last van riool stank bij windstil weer. Is wel aangewerkt maar niet verholpen tijdens verblijf. - geen fitness ruimte aanwezig
Mening nr: 244
Datum: 01-07-2006
Geplaatst door: Andre Sonneveld    Stuur Andre Sonneveld een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Prachtige camping en perfect verzorgd. Groot, maar daar zijn de faciliteiten dan ook op afgestemd. Alleen zwmbad is wat klein. Ook lekker ruime plaatsen. Rosas is echt leuk. Met kinderen moet je absoluut een dagje naar Aqua Brava (Rosas); je mag alleen niks te eten en drinken meenemen!!! Maar een beetje Hollander speelt dat wel klaar. Slaat ook nergens op. Vanaf de camping met de bus naar Barcelona is een regelrechte aanrader! Een typische strandcamping. En als je ernaar toe gaat, rij dan eens via Parijs/Clermont Ferrand.
Mening nr: 162
Datum: 03-02-2006
Geplaatst door: A. Dekker    Stuur A. Dekker een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Mooie grote camping met alles erop en eraan. Heeft iets weg van een vakantiedorp. Zwembad wel iets te klein, maar daar tegenover staan tal van andere facilitieten waardoor je het iets te kleine zwembad op de koop toe neemt. Sanitair wordt heel de dag door schoongemaakt. De beveiliging is streng, maar rechtvaardig en zorgt daardoor voor de nachtrust van de kampeerders. Ga dit jaar voor de vierde keer en van het Bauer/Hazes gehalte heb ik nooit iets gemerkt.
Mening nr: 144
Datum: 19-01-2006
Geplaatst door: Noud    Stuur Noud een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2001
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Een ruim bemeten, levendige strandcamping met een prachtig zwembad. Veel watersport, uitstekende faciliteiten en volop vermaak voor alle leeftijden. Op het zonnige Las Dunas ben je van alle gemakken voorzien. Het is een open terrein, waarvan een gedeelte nog niet zo lang geleden is aangelegd. Vandaar de opvallend goed verzorgde faciliteiten. Er zijn tennisbanen en meerdere speelterreinen. De caravans en tenten staan meestal op gras en worden door heggen omgeven. Buiten het hoogseizoen is het lekker rustig op het terrein. Maar in de zomer is de sfeer gezellig en levendig, vooral ’s avonds op het terras bij het zwembad. Je kunt dan iedere week genieten van een zinderend optreden van een Spaans orkest. Om de kinderen gerust te stellen: er is ook de geluiddichte disco FATA, naast de camping. Deze is zelfs één van de grootste van de Costa Brava. Las Dunas is in alle opzichten een mega-camping. Maar wij moeten zeggen dat we dat nooit zo erg hebben gemerkt, tenzij je een keer de hele camping over wandelt. De voorzieningen zijn afgestemd op zoveel mensen en wat ons zeker verbaasde was de verzorging van het sanitair. Men loopt echt de hele dag te poetsen. Hiervoor krijgt men van ons een dikke 10. Het strand is zeer prettig. Het is breed en de zee wordt zeer geleidelijk dieper. Ideaal voor de kleinere kinderen. Je ligt niet handdoek aan handdoek er is volop ruimte. In de directe omgeving is niet zo gek veel te doen. Wil je er eens op uit, dan trek je al gauw richting Rosas. Maar omdat de meeste mensen dat doen – er zitten nogal wat campings in deze hoek – is het met name ’s-avonds achter aansluiten en dus file rijden. Vlakbij de camping (bij de uitgang camping rechtsaf slaan en dan richting San Pere Pescador rijden) vind je na ongeveer een paar kilometer rechts van de weg een haciënda, echt leuk! Je kan er eten, er is een bodega waar je drank kunt kopen en proeven, een heel leuk terras, een eigen winkeltje met allerlei fruit, water, brood en echt goedkoop. Bij het bordje 'Obst und Wein' moet je rechts afslaan. TIP: je kunt hier dranken kopen per fles of in jerrycans van verschillende formaten. Wij kochten er 20 jaar oude port in een 5 liter verpakking, met de bedoeling om mee naar huis te nemen, maar hij was op de camping al op. Dus maar weer een nieuwe gehaald.
Mening nr: 101
Datum: 27-12-2005
Geplaatst door: C. Bruinink    Stuur C. Bruinink een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Grote camping die zeer goed onderhouden wordt. Het sanitair is er super schoon en wordt constant schoongehouden. De staanplaatsen zijn groot (je caravan, tentje en je auto kan je kwijt op je plek) en de ondergrond is van gras. De plekken worden gescheiden door hegjes die meestal 1 meter hoog zijn en op een aantal plaatsen wat hoger. Er zijn weinig schaduwplaatsen, maar daarentegen staat er altijd veel wind en die brengt veel verkoeling. Je hoeft de camping niet af om te winkelen want aan alles is gedacht, supermarkt, bakkerij, boekenwinkel, soevenierswinkeltje. Wil je wel in de omgeving wat bekijken, dan moet je wel in de auto stappen om wat te zien. Helaas is het zwembad veels te klein voor een dergelijk grote camping. Het zandstrand is super, lekker breed en alleen voor de campinggasten. Er wordt veel gesurfd en gezeild. Net buiten de camping staat een grote discotheek en iedere avond wordt er wel op de camping zelf wat georganiseerd door het animatie-team. 's avonds is er veel bewaking op de been die de boel aardig in de gaten houdt. Om 12.00 uur is het stil. Wat ik zelf een nadeel vond is dat er 's nachts veel lawaai afkomstig is van de nabij gelegen campings. Het is een camping met veel nederlanders en duitsers en een groot deel komt er al jaren.
Mening nr: 82
Datum: 10-12-2005
Geplaatst door: Ron van Lokven    Stuur Ron van Lokven een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Enorme camping met zeker meer dan 1000 plaatsen. Heel erg een massa gebeuren; lichtjes aan de tent is bijna een verplichting geworden. Sanitair, winkels en restaurants zijn prima, van de discotheek heb je geen last. In 2003 was het zwembad erg klein maar er waren plannen dit uit te breiden. Zoek je een camping waar je eigenlijk niet vanaf hoeft, zeker hier naartoe gaan!
Mening nr: 75
Datum: 07-12-2005
Geplaatst door: Biebel   
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:10
Typische Frans Bauer/Hazes kaaskoppen camping.
Mening nr: 63
Datum: 02-12-2005
Geplaatst door: Jean-Marie    Stuur Jean-Marie een e-mail over Camping Las Dunas
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Heel mooie camping met mooie ongeving, Heel proper sanitair, mooie beplanting, mooi en zacht strand, 4 bars,restaurant, afhaalmaaltijden, en grote winkel met veel Nederlandse produkten, Een min punt was de animatie, die was minder. Het zwembad is ook klein voor de grote van de camping en in het zwembad mogen de kinderen niet met ballen spelen, duiken of springen!!!
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[41]