Gebruiker:  Login

Camping Bassegoda Park

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowBassegoda Park
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. D'Albanyà
Plaats 17733 Albanyà
GPS Coördinaten N 42° 18' 24'' , E 2° 42' 32''
(42,30679 / 2,709021)
Telefoon 972542020
Email info@bassegodapark.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 100 / 64
Open van/tot 1-maart / 2-november
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Bassegoda Park Het Bassegoda Park, gelegen tussen de landstreken Alt Emporda, Vallespir en  Alta Garrotxa, bevindt zich in een natuurpark (Parque de Espacios de Interés Natural (P.E.I.N.) , alwaar onze bezoekers kunnen genieten van het permanente contact met de natuur, aangezien het een ideaal oord is voor liefhebbers van de natuur en rust. De rivier Muga, met zijn zijrivieren, en de bergen die onze installaties omringen maken het mogelijk velerlei activiteiten uit te voeren, waarbij men permanent in contact met de natuur is, zoals avontuursporten, sportvissen, jacht, het maken van trektochten, wandeltochten, enz.,. Bovendien zijn wij het informatiepunt van BTT (crossfietsroutes) en een van de etappes van de grote route GR11 komt door Albanyà. 

Boek deze camping bij:

arrow Tui

Meningen over Camping Bassegoda Park

Mening nr: 963
Datum: 14-08-2009
Geplaatst door: Fam. Meeuwesen    Stuur Fam. Meeuwesen een e-mail over Camping Bassegoda Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Leuke camping in een mooie omgeving. Prima sanitair, fijn zwembad en goede sportvelden (basketbal, voetbal, badminton). Wel erg veel vliegen, vooral bij het zwembad en restaurant. 's-nachts wat rumoerig. Slechts enkele nachten geweest, maar veel "hang-jeugd" die tot laat erg luidruchtig waren, en waar niets van gezegd werd door het campingpersoneel. Niet een camping voor discogangers, maar naar mijn mening leuk voor gezinnen met kinderen tot een jaar of dertien. Ook mensen die van rust willen genieten, of voor een actieve vakantie (wandelen, MTB, etc.)
Mening nr: 879
Datum: 11-02-2009
Geplaatst door: MIranda    Stuur MIranda een e-mail over Camping Bassegoda Park
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Fantastische omgeving en hele mooie camping. Mooi zwembad met fijne ligweide er omheen. Zeer vriendelijk personeel. Jammer dat er elk weekend Spanjaarden komen en die nemen álles mee: honden, baby's, tv's, radio's, tot minibikes aan toe! Hele families die voor veel overlast zorgden. In de tijd dat wij er stonden hebben we een paar keer geklaagd, met name over het scheuren met de minibike over de camping. Deze familie is ook van de camping verwijderd, zeer goed en adequaat optreden van het personeel! Verder leuke camping met voetbalveld, winkeltje, mijn jongens van toen 14 en 15 vonden het helemaal geweldig en willen zo weer daar heen. Zeker ook voor de rivier (wel een stukje lopen) en ook voor het mountainbiken. De lawaaiige spanjaarden houden ons eigenlijk tegen, maar als we nog een keer gaan, staat deze camping bovenaan de lijst! (en lawaaiig is natuurlijk relatief, vergeleken met de kustcampings is het een ware oase van rust!!!)
Mening nr: 564
Datum: 11-08-2007
Geplaatst door: faber    Stuur faber een e-mail over Camping Bassegoda Park
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
In tegenstelling tot bovenstaande reactie, vonden wij het geen rustige camping.Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat stonden de radio's en tv's luid aan. Tot ver na middernacht was het onrustig op de camping. De caravanplaatsen zijn voor 80 procent bezet door vaste gasten. De plaatsen zijn erg klein, net ruimte genoeg voor caravan plus voortent. Het bijzettentje van onze kinderen stond half in de voortent.Voor dit tentje moest eigenlijk nog 5 euro per dag extra worden betaald. Geen ruimte voor de tent om nog te zitten. Het zwembad was prima, ruim genoeg en voldoende gras eromheen om te zitten. Ook voldoende schaduw bij het zwembad. Het sanitair was deels nieuw en werd voldoende schoongemaakt. Soms wat last van bij het sanitair hangende jongeren van het nabijgelegen jeugdkamp. Camping ligt vrij afgelegen en men moet geen angst hebben om met de caravan te rijden. De camping is nl. alleen bereikbaar via een smalle brug en een zeer krappe, meer dan haakse bocht in het dorpje. Voor ons geen camping om nog eens naar terug te gaan.
Mening nr: 447
Datum: 28-02-2007
Geplaatst door: Mariëlle    Stuur Mariëlle een e-mail over Camping Bassegoda Park
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Het is een rustige , Spaanse camping, waar in het weekend wat meer Spanjaarden komen en doordeweek is het rustig met verschillende nationaliteiten. De camping heeft sinds vorig jaar een nieuwe eigenaar, die er wat leuks van probeert te maken. Er komt o.a. een midgetgolfbaan bij, is de planning. De snelstromende rivier is heerlijk, voor de kids te gek met springen van de rotsen af. In het restaurant waar je toch echt je Spaanse woordenboek nodig hebt, is een 3-gangenmenu voor €10 met 2 glazen wijn. Wij hadden een bungalow gehuurd en die was uitstekend met een fijne overdekte veranda. Het sanitair niet uitgebreid gezien, omdat we gehuurd zaten, maar daar een aantal keren gedoucht en zag er schoon uit. Het winkeltje voorziet in de basisbenodigdheden. In Albanya, wat een uitgestorven dorp is/lijkt zit een heel klein winkeltje en als je naar "carne" vraagt krijg je uit de vriezer de heerlijkst hamburgers. Je kunt er mountainbikes huren en in de omgeving canyiong. Kortom een leuke Spaanse camping. Als enige nadeel zou je kunnen noemen dat de camping aan het eind van een doodlopende weg ligt en dat je dus elke keer bij een uitje 20 kilometer terug naar Figueres moet rijden om verder tochtjes te maken, maar alles went. Figueres leuk, naar het museum van Salvador Dali, ook met de kids leuk. *
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[34]