Gebruiker:  Login

Camping Fuente

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowFuente
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Camino de la Bocamina, s/n
Plaats 30620 Baños De Fortuna
GPS Coördinaten N 38° 12' 23'' , W 1° 6' 26''
(38,20639 / -1,10722)
Telefoon 968686243
Email info@campingfuente.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 135 / 100
Open van/tot 1-januari / 31-december
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Fuente <p> <span id="result_box" lang="nl"><span closure_uid_sqiren="67" ed="In eiener der besten Thermalbadgegenden Spaniens gelegen, Los Baños de Fortuna." fd="Gelegen in landgoederen van de beste spa gebieden van het land, Los Baños de Fortuna. " title=""><strong>Camping Fuente</strong> ligt in een &nbsp;van de beste spa gebieden van het land, Los Ba&ntilde;os de Fortuna. </span><span closure_uid_sqiren="68" ed="Die Thermal und Heilbaeder stammen aus der Roemer und Araberzeit." fd="De thermische en Heilbaeder komen van de Romeinen en Arabieren tijd. " title="">De thermische en Heilbaden komen van de Romeinen en Arabieren tijd.&nbsp;</span>De bijzondere samenstelling van de medische Mineral Springs Resort van Ba&ntilde;os de Fortunan worden getoond voor: therapeutische indicaties, reumatische aandoeningen. </span></p>

Meningen over Camping Fuente

Mening nr: 1434
Datum: 05-08-2017
Geplaatst door: Harriette   
Periode: juli - augustus  2017
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:3
Ontvangst:2
Deze camping ligt naast camping Las Palmeras aan de rand van het dorp en is net als Las Palmeras een bloedhete kiezelvlakte zonder schaduw. Zoals in een andere review al wordt gezegd: de camping is totaal ongeschikt voor tenten. De camping lag er verlaten bij toen wij kwamen, geen gasten te zien. De receptie zat bij het zwembad. Dat zwembad ligt niet op de camping zelf; om er te komen moet je om de camping heen lopen. Wij gaan hier nooit meer naar toe!
Plus
zwembad
Min
Kiezelvlakte zonder enige schaduw
Mening nr: 1005
Datum: 14-09-2009
Geplaatst door: michael    Stuur michael een e-mail over Camping Fuente
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
P.S. ik ben geen mevrouw maar een meneer ;-)
Mening nr: 1004
Datum: 14-09-2009
Geplaatst door: Michael    Stuur Michael een e-mail over Camping Fuente
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
De grappig ogende kanariegele camping ligt 29 km. ten noorden van de door vele Spanjaarden afgekraakte doch desalniettemin best leuke stad Murcia en ca. 3 km van Fortuna, een oersaaie, Vinexachtige stad midden in de woestijn. De standplaatsen bevinden zich niet op gras maar op grind en er is geen schaduw; voor tentkampeerders dus absoluut geen aanrader. Wel heeft iedere standplaats een eigen douche- en wc-gebouwtje, vandaar dat deze camping van mij toch nog een voldoende krijgt. Het buitenzwembad wordt gevuld met water afkomstig van de mineraalrijke warme bronnen waaraan Murcia m.i. haar redelijke welvaart te danken heeft. Wie echter denkt om zo van zijn/haar huidproblematiek te genezen zit op La Fuente echter goed fout, want er wordt zo veel chloor in het zwaar overbevolkte zwembad gedonderd, dat je psoriasis/eczeem er eerder erger van wordt dan minder.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[41]