Gebruiker:  Login

Camping La Siesta

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowLa Siesta
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Chopitea, 110-120
Plaats 17210 Calella de Palafrugell
GPS Coördinaten N 41° 53' 40'' , E 3° 10' 57''
(41,89442 / 3,18258)
Telefoon 972615116
Email info@campinglasiesta.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 610 / 451
Open van/tot 15-april / 2-oktober
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping La Siesta Camping La Siesta is ideaal gelegen in een pijnbomenbos, op korte afstand van de kust van Calella. De camping heeft een aantrekkelijk zwembadcomplex met glijbanen en allerlei sportieve voorzieningen, zoals een fitnessruimte en mooie tennisbanen. Ook aan de kleintjes is gedacht met een eigen gedeelte bij het zwembad en leuke speeltuintjes. ’s Avonds trekt het restaurant fijnproevers van alle leeftijden en vermaken de kinderen zich prima in de speelhal of in de kinderclub. Tijdens de maanden juli en augustus worden er veel activiteiten  georganiseerd. De nabijgelegen weg en disco kunnen voor enige overlast zorgen.

Meningen over Camping La Siesta

Mening nr: 758
Datum: 02-08-2008
Geplaatst door: bart    Stuur bart een e-mail over Camping La Siesta
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Al 30 jaar trouw bezoeker van deze camping. Hier heb je alles
Mening nr: 542
Datum: 01-08-2007
Geplaatst door: Johannis    Stuur Johannis een e-mail over Camping La Siesta
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik was vooraf getipt dat het een geweldige camping zou zijn, dus wij verbleven daar in juli. Nou als iets mij is tegengevallen. Wat een kleine plaatsen en heel veel rumoer. Al meteen bij aankomst werd ons te verstaan gegeven dat bezoekers op de camping niet welkom waren, deze werden zoveel mogelijk geweerd! Wat een gastvrijheid. Nou wij zouden vrienden vragen om een avondje te komen, maar dat durfden we al niet meer. Vlak bij ons stond een camper die bijna de hele dag zijn airco liet draaien, ons toorde het niet zo, maar anderen waren er niet blij mee. Verder is het nog al een eindje lopen naar het (volle) strand. Voor mensen die niet op zoek zijn naar rust en grote plaatsen is dit een geweldige camping. Wij zoeken het volgend jaar ergens anders aan de Costa Brava.
Mening nr: 431
Datum: 31-01-2007
Geplaatst door: margareth    Stuur margareth een e-mail over Camping La Siesta
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Enkel jaren geleden "fietste"ik langs deze camping voor mogelijk een plaatsje voor het volgend jaar. Mooie camping maar schandalig kleine plaatsen ik lees daar geen andere meningen over. ?? Ik vond het een afknapper of..... neem iedereen daar genoegen mee??
Mening nr: 304
Datum: 15-08-2006
Geplaatst door: Ton    Stuur Ton een e-mail over Camping La Siesta
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Van 11 tot 27 juli 2006 op deze prettige camping geweest met vrouw en twee zonen (8 + 12 jr) + bevriend stel Fijne vakantie gehad. Als wij niet naar het strand gingen vertoefden wij bij het kleinste zwembad. (zeker groot genoeg) Hier was het rustiger dan bij het grote zwembad. Campingplaatsen lagen dicht op elkaar (zone tramuntana waar wij zaten) en er moesten nogal eens mensen over jouw plekkie heen om bij hun eigen plek te komen. De eerste paar dagen last gehad van de kuiten vanwege het stijgingspercentage . Maar ook hier wen je aan en later geen last meer gehad. Sanitair was prima schoon en netjes. De schoonmaakdames deden erg hun best. Soms even wachten voor een vrijkomende douche. In het midden van de camping was er ook een sanitairgebouw met privecabines(Douche, toilet en wasbak ineen)Wij hebben ook diverse keren op de camping gegeten(horeca bij het kleinste zwembad). Dit beviel goed en voor een normale acceptabele prijs. Enig minpuntje: Sommig dienstdoend personeel verrichtte hun werk een beetje plichtmatig, weinig plezier uitstralend. Nog een groot pluspunt was de winkel. Ruim assortiment en dito openingstijden (08-21.00 uur) Vriendelijke receptie. De dames aldaar spreken perfect Engels. Buiten de camping mooie baaien Calella de Parafrugell, LLafranch en Tamariu. Lekker kunnen snorkelen.De eerste twee op loopafstand . Kwartiertje lopen Heen naar beneden en terug naar boven Wel ging altijd een van ons met de auto om de spullen mee te nemen. In bovengenoemde dorpjes ook tal van lekkere restaurants. Plaatsen waren wel toeristisch, maar niet dat massale. Tot slot nog iets over de disco. Op de camping weinig last. 24.00 uur rustig. Buiten de camping op 300 meter bevond zich een openluchtdisco. Dieze begon om 24.00 tot 05.00 uur. Een pokken herrie van jewelste. Gelukkig alleen op zaterdagavond.
Mening nr: 251
Datum: 14-07-2006
Geplaatst door: Majella    Stuur Majella een e-mail over Camping La Siesta
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een leuke camping maar walgelijke nachten. Wij zijn hier de eerst 2 wekenvan augustus 2005 geweest! Er is dus metde openlucht disco een eindje verderop niet te slapen. We warenvoor het eersyt met onze zoon (toen 10 maanden) op vakantie in eentent en hebben vervolgens niet kunnen slapen 's nachts. In 1e instantie werd er gezegd dat het alleen het weekend zou zijn dus vol goede moed zijn we blijven staan. maar helaas de herrie 's nachts bleef aanhouden en er was geen slapen meer aan..... Gelukkig mochtenwe eerder dan vermeld weg en hoefden we verder niets te betalen voor de geannuleerder dagen. Verder een hele leuke camping met vooral een schitterend zwembad! Jammer van de disco....!
Mening nr: 70
Datum: 05-12-2005
Geplaatst door: Eva   
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een aantal jaren geleden zijn wij naar deze camping geweest. Onze kinderen waren toen 13, 12 en 9. Het zwembad is werkelijk schitterend. De plaatsen liggen veelal onder de bomen op zandachtige grond. De plaatsen zijn nogal klein. Wij pasten met onze caravan en tentje niet op de ons aangewezen plek, we kregen toen een dubbele plaats. Er is een grote 'speelhal' waar je kunt poulen, gokken etc. Geen muren, wel een overkapping. Een soort buitengebeuren dus. Een geluiddichte disco onder het terras. Tieners kunnen 's avonds en 's nachts(tot 4 uur dacht ik) de disco in en uit zo vaak ze maar willen, om even te poulen tussendoor, o.i.d. Onze oudste 2 kids, die toen al aardig aan 't puberen waren, vonden het er geweldig. Voor onze jongste was er spaanstalige animatie, alleen binnen, een soort creche met wat gepuzzel en geknutsel. Deze camping ligt niet aan het strand. Als je 10 minuten loopt, door het best wel leuke dorpje heen, kom je bij een baaitje, ziet er ook schattig uit, maar niet echt geschikt als strand. Het is kiezelig en ligt vol vissersbootjes. Om echt naar het strand te gaan moet je 20 minuten of zo rijden. Het grootste nadeel vonden wij(ik eigenlijk alleen) een openluchtdiscotheek die op enkele km's van de camping ligt. In het weekend gaat de muziek tot 6 uur 's ochtends door; ik sliep er slecht van. Mijn man en kinderen hadden hier geen last van. Ik hoorde dat vanaf 1 augustus die discotheek elke nacht open zou zijn. We zijn toen met 2 tegenstribbelende tieners van de camping gevlucht. De resterende week, die we nog wel geboekt hadden, hoefden we niet te betalen. We hebben toen nog enkele dagen doorgebracht op Camping Le Pommier in Villeneuve-de-Berg, Ardeche, waar onze feestlustige tieners 3 volledige dagen dammetjes hebben gebouwd in de rivier en geen zin meer hadden om daar nog naar de disco te gaan. Al met al zou ik deze camping niet aanraden met zulke jonge kinderen. Het hangt dus nogal van je wensen en de leeftijd van je kinderen af of je dit een leuke camping vindt. Er was voor ons nog wel een nadeel. Wij stonden vlakbij de plek waar 's avonds films werden vertoond op een groot videoscherm. Dat gaf een hoop herrie. Sta je daar verder vanaf, dan hoor je het misschien niet eens. 's Avonds trokken veel mensen naar het terras, waar het behoorlijk druk was, vaak ook een optreden of een bandje. Je zou het een levendige camping kunnen noemen, waar vooral de oudere jeugd zich uitstekend amuseert.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[38]