Gebruiker:  Login

Camping Camping Capfun - El Escorial

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowCamping Capfun - El Escorial
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.Guadarrama-El Escorial, M-600, km.3,5
Plaats 28280 El Escorial
GPS Coördinaten N 40° 37' 37'' , W 4° 5' 60''
(40,62694 / -4,1)
Telefoon 918902412
Email escorial@capfun.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1368 / 1261
Open van/tot 1-januari / 31-december
  Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Camping Capfun - El Escorial Camping El Escorial ligt midden in de natuur en beschikt over de modernste faciliteiten om hier een onvergetelijke vakantie te vieren. Door het vele groen op de camping hebben de staanplaatsen schaduw. Op de camping is er een supermarkt, cafetaria, animatie en 3 zwembaden. In de omgeving zijn diverse wandelroutes.

Meningen over Camping Camping Capfun - El Escorial

Mening nr: 1319
Datum: 09-07-2014
Geplaatst door: W.v.Schijndel   
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:5
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:6
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
5
Deze camping niet benaderen via tomtom. Die stuurt je een zeer slecht zandpad op, waar je zeer boze locals tegenkomt! Campingontvangst op vrijdagmiddag zeer druk, lang wachten, en niet vergeten een bonnetje te trekken ! Camping zeer groot, veel vrije plaatsen. Mooi sanitair, goede winkel. Restaurant was niet open, alleen op zaterdag en zondag, zo werd ons verteld. Prijs voor een nacht, camper, 37 euro! Duur!
Plus
Grote staanplaats
Min
Massaliteit
Mening nr: 1089
Datum: 30-08-2010
Geplaatst door: M.Koning    Stuur M.Koning een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Heel grote camping met enorm lange "straten", plaatsen onder schaduwdoek of onder bomen. Begin augustus was het toeristische deel van de camping nog niet voor 25 % vol. Heel veel vaste plaatsen, maar daar merk te niets van, dat zit op een afgescheiden deel van de camping. Prachtig sanitair, het wordt de hele dag door schoongemaakt. Zwembad is een soort groene oase, met 3 baden, veel groen gras, prachtig. Camping supermarkt goed voorzien en geen toeristenprijzen. Restaurant niet erg gezellig. van te voren moet je bij een automaat bonnen kopen van de gerechten die je wilt en die bij de bar afgeven, een ingewikkeld systeem. Gratis wifi op het terras en in het restaurant. Kortom, geen gezellige, maar wel een luxe camping. Zeer centraal gelegen voor een bezoek aan Avila, Segovia, El Escorial en Madrid.
Mening nr: 896
Datum: 16-04-2009
Geplaatst door: Paul    Stuur Paul een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Zonder reservering een weekje gestaan op het gedeelte voor de toeristische kampeerders .Doordeweeks rustig zelfs stil te noemen half juli . Maar vrijdag stroomd de camping vol met spanjolen , over het algemeen veel jongelui . Denk dat het inchecken op die dagen dan heel lang duurt , ze stonden in de rij tot ver buiten de receptie . Overlast viel wel mee ,op een enkele schreeuw na .De jongelui staan op een groot veld apart . 3 zwembaden perfect met genoeg schaduw . Op de veel plekken sta je volop in de schaduw ,onder een zwart doek gespannen over de plekken . Sanitair genoeg en schoon . Supermarkt aanwezig voor vers brood . En vlakbij het Escorial paleis ,en het graf van Franco . Avila is een uurtje rijden en Segovia is een kilometer of 50 schiterrende steden .
Mening nr: 560
Datum: 08-08-2007
Geplaatst door: Willy    Stuur Willy een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Vriendelijke ontvangst aan de receptie, prachtige en vlakke plaatsen met zowel zon als schaduw; permanent schoongehouden sanitair; 3 ruime zwembaden, waarvan één zels met een paar afgescheiden banen voorwie echt wil zwemmen. Geldautomaat aan de receptie werkte nog, maar er werd aangekondigd dat die zou verdwijnen. Zoals overal in het weekend een toevloed jeugd met kleine tentjes, maar het bleef vrij rustig. Enig minpunt: de cafetaria waar je pas kon eten nadat je aan een automaat een bonnetje waarop het gerecht vermeld stond gekocht had. Je kunt beter eten in San Lorenzo del Escorial, vlak aan het klooster-paleis. Schitterende omgeving. Wij parkeerden de auto op de parking van het station van El Escorial: heen en terug naar Madrid-Atocha voor 5,5 euro.
Mening nr: 413
Datum: 11-01-2007
Geplaatst door: Joop Haspels    Stuur Joop Haspels een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij waren hier in mei 2006 op de ACSI kaart. Voor dat geld een uitstekende camping met alles erop en eraan. Een werkelijk fantastisch zwembad met drie grote baden. In het voorseizoen gewoon open incl. toezicht. Winkel welliswaar niet altijd open en een beperkt assortiment, maar genoeg voor de dagelijkse dingen. Sanitair is prima en schoon. De leiding probeert je wel een plek aan tewijzen, maar als die je niet aanstaat kon je gewoon op een andere gaan staan. Bus stopt op 10 minuten vanaf de camping en brengt je in het centrum van Madrid. Ook in de buurt prachtige dingen te zien, mooie stadjes op 1 uur rijden.
Mening nr: 211
Datum: 11-04-2006
Geplaatst door: rob    Stuur rob een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: april - juni  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:5
Deze camping bezocht in mei. Behalve dat de camping dan zo goed als leeg is, zijn ook de voorzieningen nog niet allemaal op orde. Een naargeestige sfeer op zo'n enorme lege camping. De omgeving is daarentegen wel schitterend en interessant.
Mening nr: 93
Datum: 22-12-2005
Geplaatst door: Lex M    Stuur Lex M een e-mail over Camping Camping Capfun - El Escorial
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping heeft in april een uitermate slechte prijs/kwaliteit-verhouding. Voor 2 personen, auto, caravan, elektriciteit moet 26,70 eur per nacht betaald worden. En voor slechts minimale basisvoorzieningen. Toen ik op een bijna leeg veld mijn auto buiten de ons toegewezen plaats parkeerde, werd ik gesommeerd de auto op mijn eigen plek te zetten. Misschien is deze camping zijn geld waard als alle voorzieningen beschikbaar zijn, maar in april is dit een te vermijden camping.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[31]