Gebruiker:  Login

Camping Campéole Castell De Montgri

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowCampéole Castell De Montgri
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. De Torroella-l´Estartit, km.4,7
Plaats 17258 L'Estartit
GPS Coördinaten N 42° 3' 1'' , E 3° 10' 49''
(42,05028 / 3,18028)
Telefoon 972751630
Email cmontgri@campingparks.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1280 / 70
Open van/tot 14-mei / 22-september
  Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Campéole Castell De Montgri Als u alleen maar stilte zoekt, dan moet u verder bladeren. Voor iedereen die een vakantie vol actie en avontuur het einde vindt is dit echter de juiste pagina. Alles wat u maar kunt verwachten op een topcamping is hier ook. Niet één, maar drie grote zwembadcomplexen waaronder eentje met geweldige glijbanen en één met een schitterend uitzicht over de omgeving. Voorts een grote supermarkt, meerdere bars, restaurants en afhaalmaaltijd balies. Natuurlijk zijn er speelterreinen, sportvelden, tennis courts, minigolf en tafeltennis tafels. Het internetcafé ontbreekt ook niet, net als de filmvoorstellingen. Toch zijn er ook op deze grote terrassencamping rustige plekjes om heerlijk onder een parasol een boek te lezen. Voor de liefhebbers is er nog een air conditioned disco. De volgende ochtend ku

Meningen over Camping Campéole Castell De Montgri

Mening nr: 1266
Datum: 21-07-2013
Geplaatst door: Mir    Stuur Mir een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2013
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:7
Ontvangst:9
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:3
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Wij zijn net terug van deze camping. De camping is enorm groot. Wij hadden een mobilhome in de area Verde. Dicht bij het panoramazwembad. Dit was geen fijne plek. De hele dag door waren er activiteiten. Leuk georganiseerd, maar door de harde muziek hadden we zelden een moment van rust. Muziek gaat door tot middernacht en om 10.00 u begint de zumbaklas weer. Onze kinderen van 13 en 11 konden niet voor middernacht naar bed vanwege de harde muziek. Je kon er goed boodschappen doen. Tegenover de camping ligt de Lidl, echt een aanrader en mild geprijst. De medewerkers zijn vriendelijk en de camping vonden wij goed onderhouden. Het panoramazwembad was niet echt schoon. Er dreven veel dode insecten, haren, pleisters etc in. De omgeving is mooi. Pals, L'Estartit, Girona en Barcelona. Allemaal aanraders. Je kunt heerlijk eten in het dorpje Palau-Sator. O.a bij Mas Pau. In L'Estartit heb je een mooi strand maar het is echt de moeite waard om een stukje te rijden naar een baaitje. Wij gaan niet terug naar deze camping. Voor ons echt te groot en te druk.
Plus
Goed onderhouden, vriendelijke mensen
Min
Te groot en te veel lawaai. Veel last van mieren.
Mening nr: 1228
Datum: 15-10-2012
Geplaatst door: Bibi   
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:7
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Komen hier al een aantal jaren. Camping stond even stil in ontwikkelen, maar sinds dit jaar zijn er veranderingen. Sanitair opgeknapt. Nieuwe activiteiten erbij en vernieuwingen in aanbod eetgelegenheid.
Plus
Ondanks grootte toch rust en ruimte
Mening nr: 866
Datum: 21-12-2008
Geplaatst door: Ina    Stuur Ina een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij zijn in 2005 en 2006 op deze camping geweest en wij hebben het er goed naar ons zin gehad. Onze kinderen waren toen 15 en 16 jaar en zij vonden het er geweldig. Het is een camping vooral in die leeftijdscatagorie genoeg te doen. Er zijn mooie zwembaden met een ligweide eromheen waar de jeugd elkaar ontmoet. Zij konden er tot 'savonds 11.30 uur gebruik van maken en het leuke was dat het teras daar boven lag zodat je ook uitzicht had op het bad met zijn fontein en lichtjes. Er is ook een disco vanaf 16 jaar en dat wordt goed gecontroleerd want ze moeten hun campingpas laten zien. Er is een Estartit een breed zandstrand, wat evt. te lopen is of je kunt gratis met de bus vanaf de camping en ga je met de auto dan kun je gratis parkeren op het strand. Kortom, als je een camping zoekt waar genoeg te doen is voor jong en oud is dit echt een aanrader.
Mening nr: 825
Datum: 12-09-2008
Geplaatst door: fam de kroon    Stuur fam de kroon een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Na twee jaar houden we het voor gezien! Wij werden na twee weken verzocht om de camping te verlaten. De receptie is zo chaotisch en onpersoonlijk, ze hebben niet in de gaten dat er mensen vanuit nederland komen om vakantie te vieren en daarvoor 1500 km rijden.. Bij aankomst 5 juli hadden wij persoonlijk met esther afgesproken dat we drie weken konden blijven i.p.v twee dus werd er op het papier en sticker voor de auto t/m 25 juli gezet. Wat gebeurde erde 22e... we moesten onze spullen maar pakken en de camping verlaten ...de plaats was al gereserveerd voor een ander....dus moesten we onze 4 kinderen vertellen dat we om twee uur nog maar even de caravan op moesten breken.... Ik trek toch aan het langste eind want ik ben de baas!! zei ze letterlijk..en die mondelijke afspaak??? dat heb ik niet gezegt hoor.. rumoerige camping waarbij de BRABO`s en BRABANDERS samen met engelse de sfeer bepalen Jammer dat deze caming niet op de juiste manier bestuurd word.
Mening nr: 598
Datum: 13-09-2007
Geplaatst door: fam anseeuw    Stuur fam anseeuw een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Algemene indruk van de camping : proper en mooi, alle faciliteiten aanwezig. snitair eenvoudig maar proper (al zag je niet vaak poetsvrouwen) MAAR : ENORM DUUR !!!! Nooit eerder hadden we een camping waar de winkel, de maaltijden, de drank... zo duur was. Het was een algemeen ongenoegen van verschillende kampeerders rondom ons. Ijsjes kan je goedkoper kopen in een ijssalon in Estartit dan op de camping! We bezochten reeds eerder campings in Spanje (Valldaro, La Torre Del Sol en Cala Gogo). Dit maakten we nog nooit mee. 3.95 euro voor een ligstoel ???? Bij de minigolf 2.40 euro voor een blikje cola ???? De snoepjes waren gewoon aan "pretparktarief" in dat winkeltje. Wat onze comfortplusplaats betreft : grote plaats, mooie ligging maar we hadden geen eigen watertappunt !!! Is dit comfortplus ? Goedkopere plaatsen hadden dan wel de luxe water bij de hand te hebben. Bij een comfortplusplaats heb je zogezegd meer elektriciteit maar de kabel steek je gewoon in de zekeringskast waar ook de kleine op aansluiten. Geen verschil dus. Nog een minpunt : vanaf 8 u s morgens kwamen constant vrachtwagens op en af naar de supermarkt. Uitslapen was er helemaal niet bij. De mensen van de bar kwamen soms om 8.15 al stapels flessen in de container gooien, een hels lawaai dus. Ook de Engelsen zorgden s nachts nogal voor wat geluidsoverlast. Uiteraard heeft niet iedereen daar last van maar onze "comfortplaats" lag daar wel vlakbij. De redders aan het zwembad hadden het heel druk met "flirten", maar toezicht houden ?? Jah, als iemand hen zou roepen zouden ze het wel komen. De grote glijbaan was heel vaak gesloten tot ongenoegen van onze kids. De brede glijbaan is veeeeel kleiner dan ze op de foto's lijkt. Ons zien jullie ze niet meer terug.
Mening nr: 489
Datum: 06-06-2007
Geplaatst door: groot    Stuur groot een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:3
Depresieve gevoelens zijn mij vreemd maar op deze camping kreeg ik ze. Wat een ordinaire lawaaierige onpersoonlijke camping. Een supermarkt met 5 kassa's en als je op een ligbed bij het zwembad wilde liggen moest je deze huren. Sávonds in bed hoorde je van 3 kanten disco en midden in de nacht hoorde ik de engelsen dronken schreeuwen. Bij de receptie moest je nummertjes trekken zo massaal is het. Ik kan werkelijk niets positiefs bedenken.
Mening nr: 405
Datum: 07-01-2007
Geplaatst door: okin    Stuur okin een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Trap niet in de valkuil om voor te reserveren bij camping Montgri in L'estartit. Tijdens onze vakantie zijn we met 3 gezinnen naar de camping montgri in L'estartit gereden om ter plekke een plaats voor volgend jaar te reserveren. Na betaling van 15 euro(totaal 45 euro)en het overleggen van al onze gegevens mochten we een plek aanwijzen. Er werd verzekerd dat wij een plek hadden volgend jaar. Maar in december hebben we geen bericht ontvangen. Na telefonisch contact werd ons te kennen gegeven dat er geen plaats was voor ons, want vaste bezoekers gaan voor. Men vond het niet nodig om ons een annuleringsmailtje te sturen. Ook teruggaaf van de 15 euro was geen optie. Slechte service. Ons zien ze er niet meer.
Mening nr: 267
Datum: 28-07-2006
Geplaatst door: Carina    Stuur Carina een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
In 2006 hebben we 2 weken op deze camping gestaan. Op plaats 14 geel. De plaatsen varieren in grootte. Volgens de camping zelf zouden de plaatsen 72 m2 groot moeten zijn, maar er zijn er die wat groter zijn en die wat kleiner zijn. Daarnaast heb je die Comodity plus plaatsen die 105 m2 zijn. Dit zijn echt heel grote plaatsen in vergelijking met de rest, maar ook heel wat duurder. Volgens Spaanse normen valt de grootte van de plaatsen dus best mee. We hadden gereserveerd en kregen een goed onthaal. Er is een waarborg te betalen voor het nummer dat aan je caravan moet hangen. De camping is heel verzorgd en netjes. De weggetjes zijn altijd netjes geveegd en er komt een wagen langs om te sproeien zodat het niet te stoffig wordt. De plaatsen zijn dus ruim genoeg en per 4 plaatsen is er in het midden een waterverdeelpunt met elk zijn waterkraantje en bakje. Om op onze plaats te komen moesten we de caravan wel over een boordsteen krijgen. Wij duwen meestal onze caravan op de plaats, dus nu moesten we met de auto de caravan over die boordsteen krijgen. Heel de dag is er brood en allerlei koeken te verkrijgen in de supermarkt op de camping. Die bakken constant, dus altijd brood. Het brood is tegen normale prijs, de rest van de artikelen is wat duurder. Wat op de meeste campings zo is. Iedere avond is er animatie die eigenlijk niet zo veel voorstelt. Beneden op de camping heb je de kampeerplaatsen voor eigen materiaal, op de hellingen staan dan de stacaravans. Beneden had je veel Belgen en Nederlanders, boven waren dat vooral veel Engelsen. Op een andere site had ik gelezen dat die veel lawaai konden maken, dat viel best mee. Er is security op de camping die zijn werk ernstig opvat. In de zwembaden mag je met grote zwembanden. De ligstoelen zijn betalend. Rond het panoramazwembad is er een grote ligweide met gras. Altijd plaats! Het sanitair is heel netjes. De gebouwen zijn sober, zeker niet luxueus. Er wordt heel veel schoongemaakt, bijna elke keer dat ik ging was er een schoonmaakster aanwezig. Schuin voor de camping is er een Lidl. In Estartit en Torroella de Montgri zijn er nog andere supermarkten. Op donderdag is er een grote markt in Estartit. Je kunt parkeren op het strand. Dit maakt wel veel stof. Van de camping kan je te voet naar Estartit, dit is best te doen. Fietsend is nog beter, de weg is vlak. Je hoeft de grote weg niet te nemen, er loopt een oude weg van de camping naar Estartit. Je kunt natuurlijk de gratis bus nemen die elk uur rijdt, maar dat hebben wij niet gedaan. *
Mening nr: 41
Datum: 24-11-2005
Geplaatst door: Bovi    Stuur Bovi een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:6
Massale, voornamelijk door lawaaiige Engelsen bezochte mega-camping. Animatie is absoluut niet gericht op kleine kinderen en hoofdzakelijk voor de Engelse doelgroep. 's Avonds vormen de kinderen van deze doelgroep een soort Theems/Keileweg in het klein bij het Panoramazwembad. Onze dochter van 5 heeft zich echter prima vermaakt met kinderen op de camping. Huurtenten staan héél dicht op elkaar. La Bassa-zwembad was al dicht op 22 aug. zonder enige verklaring en bleef dicht. Strand is prima en relaxed. Wij gaan volgend jaar ergens anders kijken.
Mening nr: 13
Datum: 20-11-2005
Geplaatst door: marian    Stuur marian een e-mail over Camping Campéole Castell De Montgri
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Geweldige vakantie gehad,zodat we er terug naar toe gaan. (wat we nog nooit hebben gedaan). 3 zwembaden, la bassa prachtig, glijbanen voor de kids leuk.ligweide erbij. de plaatsen redelijke grote. zelf geen slechte ervaring met het saniatair. Iedere avond animatie bij het panorama bad. Een open lucht bios.enz. enz. grote supermarkt. Met lekker brood. Dorp op loop afstand zo ook de zee. Wie van een levendige camping houd, dan is deze aan te bevelen.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[41]