Gebruiker:  Login

Camping Benelux

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowBenelux
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Playa del Castell
Plaats 17230 Palamós
GPS Coördinaten N 41° 52' 22'' , E 3° 9' 5''
(41,87279 / 3,15147)
Telefoon 972315575
Email cbenelux@cbenelux.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 236 / 230
Open van/tot 27-maart / 18-oktober
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Benelux <p> <strong>Camping Benelux</strong> ligt in een dennenbos; u wordt er omringd door prachtige landschappen, kunt er genieten van een van de weinige ongeschonden natuurlijke plekjes van de Costa Brava met&nbsp;het Castell strand op 500 meter van de camping. Op slechts 3 kilometer afstand vindt u Palam&oacute;s, een dorp vol met winkels, diensten en een rijk nachtleven. Mogelijkheden tot huren van een duikuitrusting.</p>

Meningen over Camping Benelux

Mening nr: 1449
Datum: 08-08-2018
Geplaatst door: Liz    Stuur Liz een e-mail over Camping Benelux
Periode: juli - augustus  2018
Samenstelling: Met vrienden

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:7
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
6
Camping gedeeltelijk in bos, caravans in straatje en een deel terrassen. Wel met wat bomen zodat er altijd wel iets van schaduw was. Sanitair was niet altijd toereikend. Werd regelmatig schoongemaakt. Een trekker bij de douches zou fijn zijn, scheelt veel natte zooi. Bij toiletten papier aanwezig. Afwaspunt bij terrassendeel alleen koud water. Camping werd netjes gehouden door heren die de hele dag harkten, vuilnisbakken leegden. Het zwembad ligt er netjes bij; gras rondom, schaduw. Winkeltje heeft beperkt assortiment. Geen animatie gehoord of gezien: ook niet gemist. Rustig. Wifi was gratis maar ook erg slecht, alleen een trage bij restaurant in de buurt. Met fiets naar Palamos is goed te doen, fietspaden rondom. Ook te voet of met fiets naar het strand. Mooie baai, zandstrand, langzaam aflopend, veel snorkelaars en kanoers, terras. Palamos is niet bijzonder, vissersplaats, haven, winkelstraat.
Plus
Dichtbij zee
Min
Soms te weinig sanitair
Mening nr: 873
Datum: 06-01-2009
Geplaatst door: tannja van westerop    Stuur tannja van westerop een e-mail over Camping Benelux
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
gewelidg!
Mening nr: 721
Datum: 29-06-2008
Geplaatst door: BIANKA bAAS    Stuur BIANKA bAAS een e-mail over Camping Benelux
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping is een vrij rustige camping voor spaanse begrippen, niet teveel poehaa, dat zoeken wij niet op wij hebben 2 kinderen van 7 en 9 nen die vermaken zich prima met zwembad en poelbiljart met kleine kantine. de camping is heel overzichtelijk , plateaucamping. toilet is goed onderhouden en wordt goed bijgehouden.,heeft een eigen campingwinkel en een restaurant waar je snel een hapje kan eten. Camping is wat verouderd maar wel netjes.voor spaanse begrippen klein maar fijn.
Mening nr: 83
Datum: 10-12-2005
Geplaatst door: *Gerrit*    Stuur *Gerrit* een e-mail over Camping Benelux
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
Als je een groot deel van je vakantie door Spanje getrokken hebt en voor de terugreis nog een weekje zonder gedoe “plat” wilt aan de Costa Brava is dit een aardige camping. Strand (mooi baaitje met koud bier) op loopafstand en als je toevallig lui bent geen parkeerproblemen. Schaduw en internationaal gezelschap voor een “praatje over de heg”. Als je niet opziet tegen een kilometer of wat over scharrelpaadjes wandelen langs de kust kun je op de visafslag van Palamos de lekkerste gamba’s voor een zacht prijsje kopen. Het sanitair is voor Franse begrippen goed, voor Spaanse wat minder. Voor pubers lijkt het me niks, hoewel een collega van me met twee na-puberende koters er dit jaar (2005) drie weken heeft gestaan en (met flink wat lokale kilometers op de teller) voldaan terugkwam. (Benelux, de naam alleen al, de volgende uitbater verandert hem meteen in Platja de Castel :-))
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[29]