Gebruiker:  Login

Camping Valle De Añisclo

Sterren ☆☆
WebsitearrowValle De Añisclo
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Campo Badia
Plaats 22363 Puyarruego
GPS Coördinaten N 42° 30' 33'' , E 0° 7' 40''
(42,50917 / 0,12778)
Telefoon 974505096
Email campingvalleanisclo@lospirineos.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 143 / 126
Open van/tot 1-april / 15-oktober
     Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Valle De Añisclo Camping Valle De Añisclo is gelegen bij het Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido, door de Canyon Añisclo. Deze groene camping heeft grote percelen, en ligt aan de rivier de Vellos waarin gezwommen en gevist kan worden.  Vanaf de camping kunt U diverse sportieve alswel culturele activiteiten beoefenen. De camping beschikt over een bar-restaurant en een supermarkt.

Meningen over Camping Valle De Añisclo

Mening nr: 1366
Datum: 10-08-2015
Geplaatst door: PetraHM    Stuur PetraHM een e-mail over Camping Valle De Añisclo
Periode: juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Half juli hier een paar dagen geweest. Bedoeling was een week, maar het weer was vrij instabiel (overdag heet, eind van de dag onweer), daarom zijn we eerder vertrokken. Vriendelijke ontvangst, plek mochten we zelf zoeken. Ruim, met voldoende schaduw. Er loopt veel personeel, camping is ook een stuk groter dan waar wij normaal heen gaan. Winkeltje, restaurant/bar (hier zijn we niet geweest, er zaten wel altijd mensen). Sanitair: niets op aan te merken. Rivier is super. Omgeving is schitterend. Veel buitensportactiviteiten. Wij deden dit zelf. Er zijn ook veel groepen op de camping, hetgeen nogal eens geluidsoverlast gaf. Pas vanaf 24:00 moet het stil zijn. Eenmaal tegen 23:00 wezen klagen over irritante muziek. Hierop werd meteen actie ondernomen.
Plus
Schitterende omgeving
Min
Soms rumoerig
Mening nr: 1099
Datum: 05-11-2010
Geplaatst door: Van der Heijden    Stuur Van der Heijden een e-mail over Camping Valle De Añisclo
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een heerlijke ontspannen vakantie gehad dit jaar in Valle d'Anisclo. We zijn hier gedurende 10 jaar een aantal keer geweest en iedere keer is er iets veranderd (wasbakken, fohn) of bijgekomen (vakantiehuisjes, heel nieuw kampeerterrein). In de maand augustus is het wel erg druk met spanjaarden en dan is het moeilijk om een ruime plaats te vinden. Plaatsen zijn enigzins aan de kleine kant, maar in rustige perioden kun je je tent/ caravan ruim neerzetten. De nederlanders die op deze camping komen, komen hier vaker. Hele aardige en behulpzame medewerkers die ook behalve spaans ook engels praten. Het riviertje is heerlijk om in te badderen. Genoeg activiteiten te doen in de directe omgeving. Kroeg en restaurant op het terrein en restaurantje in het dorpje Puyarruego. Je hoeft hier niets te doen, maar er kan van alles.
Mening nr: 933
Datum: 27-07-2009
Geplaatst door: edwin    Stuur edwin een e-mail over Camping Valle De Añisclo
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
een camping waar veel spanjaarden komen,redelijke plaatsen met vodoende schaduw,met erg schone wc.De omgeving is echt adembenemend mooi,ligt aan het mooie weggetje naar de kloof De Anisclo.Wat de website niet vermeld en toch zeker de aandacht verdiend is dat deze camping aan een prachtige rivier ligt 1min. lopen ,waar heel goed in gezwommen kan worden.Het heeft tientallen spaar bekkens waar in gedoken gezwommen en gegleden kan worden.Het water is lekker koel maar tegen een uu of 13.00 uur is het water door de zon redelijk lekker op gewamt.Een beetje stroom op waards kan je van een waterval af duiken van ongeveer 4 meter. De camping was oke een 7 ,maar de rivier er bij en de omgeving is meer dan oke oke een 10 .Ga niet af op de website laat geen goede indruk achter.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[115]