Gebruiker:  Login

Camping Aquarius

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowAquarius
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Playa s/n
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 10' 38'' , E 3° 6' 28''
(42,17722 / 3,10778)
Telefoon 972520003
Email camping@aquarius.es
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 455 / 448
Open van/tot 15-maart / 31-oktober
 Direct aan zee     Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Aquarius Vitueel bezoek met Cyclomedia

Camping Aquarius ligt direct aan zee en is omringd door akkers en boomgaarden. Het dorp Sant Pere Pescador ligt 3 km verderop. Het is een rustig gebied zonder doorgaande wegen. De camping biedt animatie voor de kinderen en er zijn ook regelmatig feestavonden. Daarnaast is er volop gelegenheid voor sportieve activiteiten.

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Aquarius

Mening nr: 962
Datum: 14-08-2009
Geplaatst door: Fam. Meeuwesen    Stuur Fam. Meeuwesen een e-mail over Camping Aquarius
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Begin augustus 2009 zijn we vijf dagen op camping Aquarius geweest. Van tevoren hadden we globaal de reisbestemming bepaald en de Costa Brava leek ons wel leuk. Op de site "Spanje-Camping.nl" hebben we heel wat uurtjes doorgebracht totdat we uiteindelijk toch kozen voor camping Aquarius. Het was - ik dacht in 2002 - door de ANWB als camping van het jaar verkozen, dus wij dachten dat zit wel snor. Wij vol enthousiasme gereserveerd via internet, en de volgende dag al kregen we een e-mail terug met de mededeling dat als we veel nachtelijk vertier zochten, dan toch beter een andere camping konden kiezen. Ik dacht nog, hebben ze me nu ingeschreven of niet? Verder niet bij stilgestaan, maar eenmaal op de reisbestemming aangekomen, bleken ze van niets te weten. Ze wisten zelfs niets over een e-mail die ze verstuurd zouden hebben. Uiteindelijk met wat geluk toch nog een plaats weten te bemachtigen. De camping zat helemaal vol met voornamelijk onze oosterburen. Het heeft ons ruim EUR 50,-- per nacht gekost. Op het eerste gezicht niet veel, zeker niet als in aanmerking wordt genomen dat het eens de camping van het jaar is geweest. Achteraf vind ik het toch wel erg veel geld. De camping heeft geen zwembad, en ook de overige voorzieningen lijken wat gedateerd. Zeker als je de voorzieningen vergelijkt met campings in de nabijheid van Venetie, is dit een flinke stap terug. Het basketbalveld bestond uit slechts 1 basket en vier Stelconplaten. De belijning heeft er ooit gestaan, maar was helemaal weggesleten. Ook het voetbalveld was erg verwaarloosd. Sanitair werd wel redelijk goed schoongehouden, maar was ook wel wat gedateerd. Grappig was dat als je het sanitair gebouw verliet via een smoezelig kralen gordijn, je meteen ruzie kreeg met een plant met erg lange stekels die op ooghoogte flink venijnig prikte. Positief was dat de camping rustig was en de mooie zee. Erg mooi helder water, met veel vissen en geen kwallen gezien. Al met al wel een leuke relexte vakantie gehad, maar ik heb echt het idee dat men wel erg veel vraagt voor hetgeen wordt geboden.
Mening nr: 680
Datum: 27-04-2008
Geplaatst door: A.C. van Oers    Stuur A.C. van Oers een e-mail over Camping Aquarius
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij hebben eind april 2008 een paar nachten op deze camping gestaan. Wij waren zeer verrast over het zeer schone sanitair, de verzorgde veldjes, overal waren afvalbakken en kraantjes, er is zelfs een wasplaats voor de auto. Alle voorzieningen zijn aanwezig en open: winkel, restaurant, speelgelegenheid voor de kinderen. Kortom: een echte aanrader ! Ook nog praktisch aan het strand gelegen !
Mening nr: 165
Datum: 05-02-2006
Geplaatst door: Margo    Stuur Margo een e-mail over Camping Aquarius
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Goede camping, heel schoon sanitair. Meertalig enthousiast animatieteam. Dichtbij strand, paradijs voor (kite)surfers maar ook geschikt voor kleine kinderen.
Mening nr: 119
Datum: 06-01-2006
Geplaatst door: Hans Pronk    Stuur Hans Pronk een e-mail over Camping Aquarius
Periode:   2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij hebben van 28 dec. t/m 2 jan. jl. met onze camper op deze camping gestaan en zijn zeer te spreken over de camping, de ontvangst en het personeel. Ruimte plekken, ook in de winter is het sanitair prima in orde. Ruime douches, verwarmt en 2 x schoonmaken per dag. Vriendelijk ontvangst + veel activiteiten voor jong en oud. Helaas is de camping volgend jaar niet meer in de winter open.
Mening nr: 95
Datum: 22-12-2005
Geplaatst door: Lex M    Stuur Lex M een e-mail over Camping Aquarius
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Goede ligging aan strand en zee. Prima voor surfactiviteiten. Prettig restaurant. Prima sanitair (wordt doorlopend schoongemaakt). Veel Duitse gasten. Door CampingCard goede prijs/kwaliteit-verhouding in voorseizoen. (Maart)
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[40]