Gebruiker:  Login

Camping Camping L'Amfora

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowCamping L'Amfora
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Josep Terradellas, 2
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 10' 52'' , E 3° 6' 14''
(42,18118 / 3,10398)
Telefoon 972520540
Email info@campingamfora.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 750 / 601
Open van/tot 1-april / 30-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Camping L'Amfora <p> Camping&nbsp;<strong>&Agrave;mfora ligt a</strong>an de schitterende baai van Rosas bij Sant Pere Pescador.&nbsp;De camping ligt aan zee en heeft een directe toegang tot een fijn zandstrand. De camping heeft ruime staanplaaten, waarvan een aantal met priv&eacute;-sanitair en verhuurt chalets, bungalows, mobilhomes en appartementen.</p> <p> In de nabije omgeving treft u talloze boeiende bezienswaardigheden</p>

Meningen over Camping Camping L'Amfora

Mening nr: 1439
Datum: 15-10-2017
Geplaatst door: S R   
Periode: juli - augustus  2017
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Topcamping voor jeugd boven de 16 die meegaan, de pub, bar surfers tegenover de camping en disco fata waar een bus heen en terug om 04.30 voor 1€ rijdt. Supermarkt heel uitgebreid met lekkere verse broodjes voor normale prijzen. Schoon strand met flinke golven aan de camping. Onze kinderen willen er graag weer naartoe, voor de derde keer.
Plus
Sanitair is super schoon
Min
niet genoeg ligbedden bij het zwembad in hoogseizoen
Mening nr: 993
Datum: 06-09-2009
Geplaatst door: Jolanda   
Periode:   2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Half augustus-begin sept. - Vriendelijke ontvangst; betalen pas bij vertrek (door omstandigheden 2 dagen eerder, geen probleem gewoon 2 dagen minder betalen), presentje bij vertrek. - Mooie grote standplaats, veel schaduw. We zaten erg centraal (zwembad/zee/supermarkt) paar minuten lopen. - Superschoon sanitair (we hadden privé-sanitair maar de jeugd ging naar de grote hokken) hier kun je met een gerust hart kleine kinderen rond laten lopen. - Animatie die er nog was (eerste week) stopte stipt om 24 uur, nadien "miste" je de achtergrond geluiden ervan. - Absoluut geen last van verkeer, herrie of wat dan ook. 4 man beveiliging ('s nachts, verschillende talen) - Heerlijk gegeten in het restaurant, enige min-punt was de wachttijd maar ja we hebben vakantie. Afhaalmaaltijden niet meer mogelijk. - Jammer dat de speelvelden 's avonds niet wat verlicht zijn, kan de jeugd wat langer voetballen, nu moest alles bij de tafeltennistafels "rondhangen". - Supermarkt met veel merkproducten van thuis (hagelslag, pindakaas hoef je echt niet mee te nemen) tegen hele redelijke prijzen. - Hond mag op het strand Voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 979
Datum: 26-08-2009
Geplaatst door: Marjon     Stuur Marjon  een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Voor het eerst naar Spanje en dus naar L'Amfora geweest. Het was super. Onze kinderen van 9, 12 en 15 vonden het hier geweldig. Alle pluspunten (afstand naar strand, zwembad , schone toiletblokken, warm water, goed gesorteerde kampwinkel, medewerkers receptie, ruime plaatsen met veel schaduw, de stilte om de camping om 24.00 uur, etc) die in onderstaande reacties genoemd worden zijn allemaal waar. Volgend jaar kiezen we weer voor L 'Amfora, de caravan hebben we daarom al in de buurt laten staan ;-) .
Mening nr: 969
Datum: 19-08-2009
Geplaatst door: wilbert     Stuur wilbert  een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Dit jaar voor de 5e keer naar deze camping geweest met onze dochters van 15 en 17 jaar. Het is wederom een zeer geslaagde vakantie geworden. Het sanitair wordt van 's morgens 7 tot 's avonds 11 uur gepoetst super!!! Aan het afhalen van eten valt nogwel het een en ander te verbeteren maar voor de rest is het ons prima bevallen,wij zullen dan ook volgend jaar hier weer voor drie weken verblijven onze dochters willen hiernaar toe iets anders hoeft niet.
Mening nr: 965
Datum: 17-08-2009
Geplaatst door: Wil    Stuur Wil een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Dit jaar voor de derde keer naar deze camping geweest. Wéér een super vakantie gehad. Wat onze kinderen (14 en 18) betreft moeten we volgend jaar weer. Wij zouden graag iets nieuws willen, maar of dat er ook van komt???? Geen ratten gezien. Het is inderdaad geen rustige camping, maar dat kun je voor je boekt ook wel inschatten als je ziet hoe groot hij is. Dus dan niet achteraf zeuren. Minpunt was inderdaad de Wifi, maar als het niet werkte kreeg je gewoon je geld terug. Wat wij wel heel erg slecht vonden (alle drie de jaren) is het afhaal restaurant. Daar kan alles aan verbeterd worden. We hebben dit jaar weer een keer geprobeerd wat eten te halen, maar het was vreslijk. Heel lang wachten en dan is het niet te eten ook. Er was iemand die een uur heeft staan wachten op zijn gebraden kippetje.
Mening nr: 959
Datum: 13-08-2009
Geplaatst door: meneer Henk    Stuur meneer Henk een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
De enige ratten die ik gezien heb spraken Frans. Verder een prima camping, niks mis mee. De dames van het sanitair poetsen zich een slag in de rondte. 10 punten.
Mening nr: 958
Datum: 12-08-2009
Geplaatst door: Joke     Stuur Joke  een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
juli-aug 2009 voor de 4e keer naar L''Amfora geweest. Volgend jaar gaan we weer. Waarom? Mooi schoon strand met genoeg ruimte, dit jaar heerlijk zeewater, veel golven, af en toe behoorlijk wind. Onze tienermeiden van 14 jr hebben een grandioze vakantie gehad! Veel leuke jongelui ontmoet die volgend jaar ook weer naar deze camping willen. Camping is schoon, toiletgebouwen super-schoon! Grote plekken. Bewaking dit jaar streng. Ook als je laat voor de tent zat werd verzocht zachtjes te praten. Muziek is om 12 uur afgelopen. Mevrouw Monique, waar u stond stonk het inderdaad. Voor het eerst hebben wij dit ook geroken. U kunt echter wel een voorkeur voor een gebied op de camping aangeven, plaatsnummer bespreken is niet mogelijk. Camping was inderdaad dit jaar vol. Op de bonnefooi komen en 3 weken blijven was niet mogelijk. Reserveren zodra mogelijk is, begin november! Wij hebben geen rat gezien! Wij zijn drie weken geweest en hebben geen vervelende dingen gezien of meegemaakt, ook voor bij de barretjes niet (weg langs de camping) 1 keer langdurig nachtelijk gezang gehoord, lang zullen ze leven, enz. De volgende dag hoorden we dat er een tiener-drieling jarig was, tja, dat moet gevierd worden! Wij hebben een fijne vakantie gehad met prachtig weer. Maar 1 onweersbui en deze was in de nacht. Tot volgend jaar! LÁmfora!
Mening nr: 955
Datum: 12-08-2009
Geplaatst door: chantal    Stuur chantal een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
In een eerdere mening al aangegeven dat we op deze camping een heerlijke vakantie hebben gehad. Heb alle negatieve meningen wel gelezen maar hebben toch besloten om toch terug te gaan naar deze camping. Wederom hebben we een heerlijke vakantie gehad. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die het sanitair niet schoon vinden, de dames lopen hier de gehele dag en zijn non stop bezig schoon te maken. Personeel van de receptie ook echt super vriendelijk, zijn altijd welwillend en zelfs als er een stel Nederlanders staat die niet tevreden zijn en daar op zijn Hollands aan het kafferen zijn blijven de dames netjes, vriendelijk en beleefd. Plekken zijn super, groot en veel schaduw. Waar mensen afval laten krijg je ratten, we hebben er (als het er 1 was) 1 gezien, wel heel veel egels. Geluidsoverlast hebben wij geen hinder van, waar jeugd is is geluid en om 00.00 uur was het op de camping stil. Er was meer beveiliging dan vorig jaar dat kan te maken hebben met eerder in andere meningen genoemde incidenten. Wij hebben geen hinder ondervonden. Wel een aantal minpuntjes: * WIFI is slecht * Auto's inderdaad tot laat op de camping en reden ook hard op de camping * Eten van de afhaal kan beter
Mening nr: 949
Datum: 09-08-2009
Geplaatst door: Monique    Stuur Monique een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Onlangs terug van onze vakantie op deze camping. Ook onze zoon en een van zijn vrienden hebben ratten zien lopen, ook bij de ijsbar in het centrum! Opzich een leuke camping voor de jeugd, maar wil je als ouders ook nog een beetje van je nachtrust genieten, dan zul je toch echt oordopjes moeten aanschaffen. Wij stonden dicht bij het strand, waar een weggetje loopt met een sloot. Regelmatig kwam hier een ontzettende stank vanaf, een rioollucht! Echt vreselijk! Ook hadden we 'savonds vreselijk veel muggen! Helaas hadden we ook nog een veel te kleine plaats, wat echt geen 100 m2 was. Bij aankomst zijn we gelijk naar de receptie gegaan, maar er viel niets te regelen, de camping was 100 % volgeboekt en er was geen andere plaats voor ons! En dit terwijl wij diverse vrije plekken zagen. Men schijnt hier vandaag nog niet te weten wie er morgen op de plaats komt! Onze kinderen van 13 en 17 jaar hebben zich prima vermaakt! Voor ons zelf zou het best allemaal wat rustiger mogen!
Mening nr: 948
Datum: 08-08-2009
Geplaatst door: liz    Stuur liz een e-mail over Camping Camping L'Amfora
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
mooie camping nadelen zijn dat de auto's tot 24 uur op de camping mogen rijden en dat er RATTEN op de camping lopen!
Eerste 1 2 3 4 5 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[48]