Gebruiker:  Login

Camping Tamarit Park

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowTamarit Park
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.N-340, Km 1172 Playa Tamarit
Plaats 43008 Tamarit
GPS Coördinaten N 41° 7' 57'' , E 1° 21' 38''
(41,1325 / 1,36056)
Telefoon 977650128
Email resort@tamarit.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 490 / 377
Open van/tot 8-april / 16-oktober
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Tamarit Park Het zwembad van Tamarit Park Resort bevindt zich in een onvergetelijke omgeving waar u uw gezin kunt genieten. Die is omgeven door 6.000 m2 van een grote variëteit aan beplanting en speelpleinen voor kinderen. Er is ook een wellness ruimte om je eigen lekker te laten verzorgen. Verder is er een boutique en een bakkerij en een winkel. Verder zijn de plaatsen afgescheiden door beplantingen

Meningen over Camping Tamarit Park

Mening nr: 1110
Datum: 06-02-2011
Geplaatst door: petra   
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:9
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Wij hebben het hier helemaal top gehad, niks te klagen. De plaatsen kan jezelf uit kiezen, en ja dat is hoe groter hoe duurder.
Plus
de plaatsen zijn lekker groot,
Mening nr: 980
Datum: 30-08-2009
Geplaatst door: Pavlos    Stuur Pavlos een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:4
Veel te dure camping op een mooie locatie. Met 4 kinderen ben je hier minimaaal 75 eur kwijt en dan heb je de goedkoopste plaats. Zwembad is veel te klein. De ligging is perfect. Sanitair kan wel een facelift gebruiken.
Mening nr: 559
Datum: 08-08-2007
Geplaatst door: Sporck    Stuur Sporck een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
mooie camping met mooi zwembad en bar/restaurant/strand. Na 22.00uur wel veel lawaai. komen de mensen tot leven na de warmte van overdag.Soms niet zo prettig. Prijs kwaliteit te duur. Sanitair slecht gepoetst in onze tijd. Nooit een schone wasbak gehad al die tijd. Bewaking gedraagt zich als politieagent, controle de hele dag op waslijntjes aan de boom, maar een toiletdeur intrappen na 22.00uur zien ze niet gebeuren. Animatie 's avonds was spaans. Kleine winkel en boutique aanwezig voor het hoognodige. Heerlijke bakker. Omgeving is mooi om te bezichtigen. o.a. cissersroute(kloosters), Tarragona(romeinse tijd), Monserat(zwarte madonna).
Mening nr: 402
Datum: 06-01-2007
Geplaatst door: Caatje    Stuur Caatje een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hier hebben we twee dagen gestaan. We hadden weer niet gereserveerd maar mochten zelf een plaats uitkiezen. Het is een mooie camping. Nette grote plaatsen. Vlakbij toiletgebouw. douces ietsje verouderd, toiletten zeer netjes en schoon. Strand was op loopafstand, vlakbij de supermarkt, waar alles te krijgen is. Eten bij het strand in restaurant vonden wij een beetje duur. in de snackbar was het eten goedkoper en net zo lekker. Bij de bakker staat 's morgens een hele lange rij, dat is wel gezellig. Zwembad vrij groot, met zonnestoelen. Je mocht er alleen niet springen en duiken. Dan kwam de badmeester er meteen aan. Mooie plekken in het bosgedeelte van de camping. Wel een beetje aan de prijzige kant. (bijna alle campings in spanje)
Mening nr: 253
Datum: 20-07-2006
Geplaatst door: Harold    Stuur Harold een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Camping lekker dicht bij het strand (erg schoon). Alles erg netjes en verzorgd. Sanitair prima en wordt goed schoon gehouden, airco hierin aanwezig. Bij het bevestigen van een dun touwtje aan een boom wordt je direct aangesproken door de camping-beveiliging. Snachts zijn ze ook aanwezig maar zeggen niets tegen de jeugd die zeer veel herrie maakt tot laat in de nacht. Ook in de ochtend veel geluidsoverlast van af-en-aan rijdende vrachtwagens. Zwembad erg mooi, niet al te groot. Restaurants zijn goed en betaalbaar.
Mening nr: 78
Datum: 10-12-2005
Geplaatst door: Richard    Stuur Richard een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Mooie camping. Sanitair word goed onderhouden het zijn de mensen die er een beesten boel van maken. Bewaking is een lachertje( gem.leeftijd 60) durfde niks te zeggen tegen de jongeren. s'Nachts veel herrie in de toilet gebouw bij het strand werd hard gefietst door jongeren. Als jij een waslijntje ophing kwamen ze gelijk naar je toe of je hem weg wilde halen.
Mening nr: 46
Datum: 24-11-2005
Geplaatst door: LoneRanger    Stuur LoneRanger een e-mail over Camping Tamarit Park
Periode: september - oktober  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een erg leuke camping in na-seizoen, toer caravan plaatsen van 75 tot 120+m2, plaatsen A1,A2, en C3 zijn wat duurder maar dichter bij strand (ongeveer 2 min lopen). Zwembad was dicht dus daar kan ik niets over zeggen. Beach bar heeft kleine maaltijden, ong 10 euro, restaurant is ietsjes duurder maar beide goede kwaliteit. Personeel spreekt amper over de grens maar zijn wel heel aardig en behulpzaam. Sanitair geef ik maar een 8 vanwege de leeftijd, het is nog wel voldoende en wordt regelmatig schoongemaakt en altijd warm water. Supermarkt is klein en duur, een super op 5 min (auto) afstand is veel beter met veel verse producten. Animatie in na-seizoen was een zanger met gitaar, pooltafel, TV en 12x internet in de club bar. Buiten de camping is er weinig, maar Tarragona en Barcelona zijn op auto afstand.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[59]