Gebruiker:  Login

Camping La Paz

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowLa Paz
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Playa de Vidiago-Llanes
Plaats 33597 Vidiago - Llanes
GPS Coördinaten N 43° 24' 1'' , W 4° 39' 19''
(43,40028 / -4,65528)
Telefoon 985411235
Email delfin@campinglapaz.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 434 / 434
Open van/tot 15-april / 12-oktober
 Direct aan zee     Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping La Paz Camping La Paz is gelegen aan het strand van Vidiago Llanes in Asturie. De camping beschikt over 2 verschillende gebieden om te kamperen. Het grootste deel van de camping is aangelegd in terrassen op verschillende niveaus op het strand. Van bijna alle plekken heeft een prachtig uitzicht over de zee en de omgeving. De camping beschikt over een bar, supermarkt en een restaurant. In de omgeving ligt het Natuurpark Pico de Europa en de prachtige steden Gijon, Oviedo en Santander.

Meningen over Camping La Paz

Mening nr: 1405
Datum: 03-08-2016
Geplaatst door: Jaap en Hetty    Stuur Jaap en Hetty een e-mail over Camping La Paz
Periode: juli - augustus  2016
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:4
Leiding v/d camping:9
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
6
La Paz, waar zal ik beginnen. We kwamen aan op een stralende dag en dat is daar meteen boven de dertig graden. De ontvangst gaat vriendelijk doch traag. De beheersing van de Engelse taal is maar matig. De toegang naar de camping is inderdaad zeer steil, maar er waren meer dan genoeg caravans. Die worden door de beheerders naar boven gesleept. Wij waren met de tent dus daar hadden wij geen last mee. Boven aangekomen wordt je ontvangen door twee plaats-toewijzers die enkele beschikbare plaatsen met je doornemen. We dachten dat we gek werden. wat een overvolle camping met gegil van kinderen en ander lawaai! Het alternatief was een plaats waar we geen uitzicht hadden, daar kom je niet voor naar deze camping, want dat is hét sterke punt van deze camping. We wilden in eerste instantie meteen verder maar zijn toch maar een week gebleven. Wel genoten van het sublieme uitzicht op zee en bergen. Het sanitair is oke, wordt uitstekend onderhouden, maar waarom van die flinterdunne douchegordijntjes? In de winkel (beneden bij de entree) is een sober assortiment, maar in Llanes is een supermarkt direct na de afslag van de snelweg. Uitstekend bereikbaar dus. Dorpjes, stadjes, natuurschoon in de omgeving, zeer de moeite waard! De camping is goed opgezet met terrassen en wordt zeer goed beheerd. De eerder genoemde toewijzers rijden een hele dag rond om een oogje in het zeil te houden en 's avonds is er een nachtwaker. op de camping is er een restaurant/bar. wij hebben er niet gegeten, wel genoten van de cappuccino op het terras met uitzicht op de baai. De drukte en gebrek aan ruimte is echter een domper op de vakantiepret. op deze camping verbleef ook een contingent Franse jeugd. Erg lawaaiig in de doucheruimten en op het terras Toen er vlak achter ons een zeer luidruchtig gezin plaats kwam hielden we het niet langer en vertrokken naar de rust van de Franse Corrèze. Jammer, klimaat en omgeving zijn goddelijk en wat zijn die Spanjaarden beleefd!
Plus
ligging, uitzicht
Min
drukte, zeer kleine plaatsen
Mening nr: 905
Datum: 22-05-2009
Geplaatst door: Marian Honigh    Stuur Marian Honigh een e-mail over Camping La Paz
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven
Een paar jaar geleden hebben wij geprobeerd om op deze camping te gaan staan met onze caravan. Het bleek echter, dat de caravan naar boven moest worden gebracht, omdat dit zelf met de auto onmogelijk was. Omdat het personeel onze aankomst, via een steile smalle weg, te laat in de gaten had kwamen we met de hele combinatie klem te zitten. Na een poosje ploeteren zijn we naar een andere camping in de buurt gegaan. Misschien is "la Paz' meer een camping voor tenten. De ANWB heeft deze camping om deze reden uit de gids gehaald.
Mening nr: 122
Datum: 10-01-2006
Geplaatst door: Jan Kaldenbach    Stuur Jan Kaldenbach een e-mail over Camping La Paz
Periode: juli - augustus  2001
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Het is alweer even geleden, maar aan deze camping bewaren we zeer goede herinneringen. Gelegen op terassen, met een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan aan de ene en de Picos aan de andere kant is ons verblijf op deze camping van 10 dagen onvergetelijk. De camping ligt op geruime afstand van de doorgaande weg en is zeer rustig: je hoort alleen het ruisen van de oceaan. Bovendien heeft de camping een privestrand: vanaf de kampeerplekken kan je afdelen naar een strandje dat alleen voor campinggasten toegankelijk is. Het vriendelijke, jonge personeel spreekt redelijk Engels. De voorzieningen zijn sober, maar uitstekend onderhouden. De plaatsen zijn niet al te groot. In de campingwinkel kan je de dagelijkse boodschappen doen. De omgeving is prachtig: de Picos, de stranden en tal van leuke dorpen en stadjes. Wat verder liggen mooie steden als Oviedo en Santander. Je kunt raften, kanoen, bergwandelen en grotten bezoeken. Tot slot: zelfs het douchen is een avontuur: de cabines zijn met een borsthoog muurtje afgescheiden van een diepe afgrond en het uitzicht op de bergen van de Picos is adembenemend. Ik heb 10 dagen gedouchd met bril op!
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[31]