Gebruiker:  Login

Forum - Plaats een Reactie
Plaats een reactie op onderstaand forum onderwerp
Naam: 
E-mailadres:
   (niet verplicht)
Onderwerp:camping Neus?
Bericht: 
Woordverificatie: Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.
 
Captcha
Letters zijn niet hoofdlettergevoelig
   
Spelregels           

camping Neus?
Geplaatst door: ® Evy, Datum: 19-9-2015 20:44  
Wij willen met onze dochters (9-11j)en onze hond komende zomer, na jaren Fr., voor het eerst naar Spanje, Costa Brava. Wij willen absoluut niet naar een mega camping met animatie v 's morgens tot 's avonds en willen ook niet meer dan 60 euro p/n uitgeven, wat in Fr. prima lukte, maar aan de Spaanse kust niet zo eenvoudig blijkt. Graag een camping met toch wat schaduw, een gemoedelijke sfeer, goed bereikbaar met de caravan (ook de kampeerplaatsen) en ruime plekken én zwembad. De zee en eventueel ook een centrum op wandelafstand zou fijn zijn.
Wij hebben voorlopig Camping Neus op 't oog. Ook omdat deze in een soort natuurgebied ligt, toch wat buiten de drukte vd kust, met uitlaatmogelijkheden voor onze Poedel. We zouden hier kiezen voor een plaats met water en afvoer. Op de plattegrond te zien, liggen deze plaatsen rechts vd ingang. Mss kan iemand ons vertellen of deze toch nog rustig gelegen zijn?
Dus aan diegenen die bekend zijn met deze camping: Voldoet deze volgens jullie aan onze eisen? Graag jullie ervaringen! Bedankt!
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[4]