Forum Onderwerp - Niet te dure camping, maar wel een hele leuke camping voor 2 zonen van 17 en 19 jaar oud. (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Els 21.10.2009 15:44
Augustus 2009 is mijn man plotseling overleden. Wij hebben gelukkig nog een hele leuke vakantie gehad in Juli 2009 met onze kinderen.
Nu hebben wij al een hele moeilijke tijd gehad en daar zitten wij nu eigenlijk nog in. Nu hebben wij afgelopen weekend toch iets samen besproken. Wij willen toch graag op vakantie volgende zomer met onze eigen caravan. Ik wil zelf de caravan niet weg doen (ben er gewoon helemaal aan gehecht, klinkt misschien raar) en wil daarom zelf er mee gaan rijden en ermee op vakantie.
Wij zoeken een niet al te dure camping in Spanje of Zuid-Frankrijk wat geschikt is voor kinderen van 17 en 19 jaar oud. Het liefst willen de kinderen een discotheek of in ieder geval waar ze zich heel goed kunnen vermaken.
Ik hoop dat jullie iets weten?

Geplaatst door: Elly 28.10.2009 17:02
Hallo Els,
Als eerst nog gecondoleerd met het overlijden van uw man, wat verschrikkelijk!
Knap dat je toch op vakantie wilt gaan met uw 2 kinderen.
Wij hebben afgelopen zomer op camping Les Marsouins in Argeles Sur Mer (Zuid-Frankrijk) gestaan. Dit is echt een hele mooie camping met ruime plekken!
Op de camping is iedere avond iets te doen tot half 12, daarna begint de geluiddichte disco. Wij waren met 2 zonen van 15 jaar oud en 19 jaar oud en ze hebben zich beide super vermaakt. Ook ging de oudste weleens uit in Argeles Sur Mer zelf, hier kun je ook erg leuk uit en dit is erg veilig!
Argeles is sowieso ook een leuke, gezellige plaats. Wij hebben een geweldige vakantie gehad, echt een hele mooie camping, op de camping komen ongeveer 40/50 procent Nederlanders, 40 procent Fransen en 10/20 procent overige. Ideale verdeling vinden wij, zo heb je niet het idee dat je in Nederland zit, maar zijn er wel veel leeftijdsgenoten voor de kinderen. Onze jongste zoon zat bij een groep van 20/30 mensen en de oudste ook bij een groep van 20 mensen, erg leuk dus.

Geplaatst door: wil 30.10.2009 00:23
In Castello D´empuries ligt camping Laguna, een redelijk goed betaalbare camping, vlakbij Empurio/Brava met veel uitgaansgelgenheid, zo´n 60 tot 70% Nederlanders.
Verder in Blanes camping Bella/Terra, is een hele populaire camping die al eind november van dit jaar zo goed als zeker volgeboekt is voor 2010 en ook heel betaalbaar. Vlakbij liggen een aantal discotheken die je absoluut niet op de camping kan horen. Zeker in deze leeftijd catagorie veel leeftijdgenoten te vinden.
Op de vaste jaargasten na die appart staan, is verder 80 tot 90% nederlanders tot 1 augustus daarna komen er meer Spanjaarden.
Een echte aanrader en niet alleen voor de kids