Forum Onderwerp - Eurocamping Sant Antoni de Calonge. (Gesloten voor reacties)

John 26.06.2010 19:33
Beste mensen,
Wij vertrekken 16 juli s'morgens om ongeveer 10.00 uur naar Spanje Sant Antoni de calonge Eurocamping.We zijn van plan om het rustig aan te doen en zondag aan te komen.Wij wonen in Roosendaal West Brabant en vinden het prettig om via Lile Parijs Limoges en Toulouse te reizen.Lekker Rustig!!!
Inmiddels hebben we al verschillende meningen gehoord over Eurocamping,maar goed meningen kunnen natuurlijk verschillen.
We hebben gereserveerd voor veld F onze caravan is niet zo groot Kip kompakt 300 el classic met achtertent en een bijzet tent voor onze zoon.
Misschien hebben jullie nog enkele leuke tips, of minder leuke, waar wij op moeten letten op de camping of de omgeving.Inmiddels heeft de camping een mooi nieuw zwembad.

Groeten

John



Geplaatst door: Sonja 27.06.2010 18:31
wij zijn vorige zomer geweest, ideale camping vonden wij. De camping is mooi aangelegd en het klopt wel dat de plaatsen over het algemeen klein zijn. Wij wisten dit van te voren en hadden hier dus al rekening mee gehouden. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee, de plaatsen zijn niet allemaal heel groot, maar je kunt alles gewoon met gemak kwijt. Verder hele leuke en gemoedelijke camping aan zee, de camping heeft echt een top ligging. In de directe omgeving ook van alles te doen en hele leuke gezellig boulevards (waar het vooral 's avonds erg gezellig kan zijn!).
Deze camping is ons zo goed bevallen dat wij dit jaar zelfs weer terug gaan.
Wij komen maandag 26 Juli aan en blijven dan bijna 3 weken op deze camping weer.

Fijne vakantie gewenst en wie weet treffen we elkaar nog.

John 05.07.2010 09:47
Hoi Sonja,

Kan je ons vertellen of dat er veel bomen staan op veld F, en is daar ook al een nieuw sanitairblok.
Hoe ver is het lopen van veld F naar de zee ??

groeten

John