Forum Onderwerp - Wie heeft er alweer besproken en welke camping? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: donald 17.12.2011 12:13
Bij het betalen van de rekening, gelijk een voorboeking gedaan voor het jaar erop. Aanbetaling van 50 euro die je tot een maand van te voren nog terug kan krijgen. Kregen van de week al bericht dat de laatste 2 weken van juli al weer vol zitten.

Enige nadeel, je hebt minder voorpret van het uitzoeken voor een nieuwe bestemming. Dus ga ik maar op zoek naar iets voor de mei vakentie, maar ik wacht nog met boeken ivm last minuts en het weer natuurlijk.

sandra 08.01.2012 00:03
wij gaan dit jaar naar spanje en wel naar camping playa bravain het plaatsje pals. kleine camping aan zee met zwembad. heb er al zin in.

Geplaatst door: Marinajl 08.01.2012 12:53
Wij bespreken nooit, we gaan weer een heerlijk rondje Spanje maken, maar deze keer de andere kant op, zodat waar we vorig jaar niet aan toegekomen zijn (Toledo, Cordoba) deze keer als eerste aan de beurt zijn.

Ploeg 11.01.2012 11:47
Ook wij gaan toch weer naar Spanje.Wat is dat toch hè?! Niet uit te leggen.De laatste jaren trouw naar Cambrils Park,maar dat lukt niet meer,worden allemaal chalet,dus geen ruimte meer voor caravans.Vele vaste gasten nu naar Sanguli,zelfde eigenaar maar geeft ons niet het gewenste gevoel.
Nu het plan om in April voor twee maanden naar Vilanova Park te gaan,40 km. Vanaf Barcelona.Lijkt goed en interessante aanbieding voor ons als senioren.
Wie heeft hier reeds gestaan en wil zijn/ haar ervaring met ons delen en mogelijk enkele waardevolle tips?GRAAG !!!!!

Geplaatst door: Ineke 12.01.2012 16:23
Ploeg, wij hebben de laatste 2 jaar ook op Cambrils park gestaan, prachtige camping. Heel jammer dat ze geen kampeerplekken meer hebben. Wij hebben daar 2 jaar lang heel erg leuk gehad met z'n tweeën, wij gaan altijd wel in het hoogseizoen. Aankomend jaar willen wij het toch anders gaan doen, we gaan wel in het hoogseizoen, maar wij willen een keer naar Frankrijk en dan 2 weken naar de Alpen (de bergen in) en 2 weken naar de Cote d'azur. Wij boeken niks en zien dan wel waar we terecht komen, maken uiteraard wel een lijstje met campings die wij eventueel willen bezoeken, zodat we altijd ergens terecht kunnen ookal is de camping vol. We willen zondag 8 juli vertrekken en willen 3 aug weer terug zijn.

dick53 17.01.2012 20:35
We gaan dit jaar weer naar Spanje; eerst een week in maart in een appartement in Barcelona. Van de zomer maken we met onze vouwwagen een 3 weekse rondreis door Spanje langs, Bilbao, Satander, Burgos, Zaragoza, Barcelona. De laatste week blijven we ergens een weekje aan zee. We zijn man, vrouw, 2 kinderen en een holtkamper astro.
Boeken doen we nergens.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2