Forum Onderwerp - vragen camping Pola Tossa de mar (Gesloten voor reacties)

marel 05.09.2012 11:12
Wie kan mij iets meer vertellen over camping Pola. Hoe groot zijn de plaatsen op de camping? Wij hebben een lange vouwwagen (8,50 x 4) en wij houden graag van een beetje afscheiding (bomen/struiken) wat is een geschikt gedeelte/plaats op de camping om te boeken (niet het honden gedeelte).
Is de weg rond de camping goed te horen???
Waar moet je je auto parkeren. Is het parkeerterrein buiten de camping(afgesloten of voor iedereen toegankelijk) of ligt het parkeerterrein binnen het terrein van de camping (camping ziet er leuk uit zo aan het strand).

John 06.09.2012 12:47
Hoi Marel,

Ik kan je geen antwoord geven op onderstaande, maar wel het volgende. Ook wij waren van plan om volgend jaar daar te gaan kamperen. Dit jaar een dagje Tossa de Mar gedaan via de kustweg naar Sant Feliu de Guixols gereden. Tot onze verbazing kwamen we na een poos camping Pola tegen. Deze lag onderin een dal/baai. Ziet er fantastisch uit, echter je zit nergens in de buurt.
Daarnaast is de weg om ergens naar toe te gaan een constante slinger/slanger op/en neer weg. Daar moet je wel rekening mee houden. zie de volgende link http://maps.google.nl/maps?hl=nl&tab=wl.

Succes.