Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1631)

Forum - Reacties

Camping Playa Brava of Mas Patoxas
Geplaatst door: Susan , Datum: 07.12.2015 09:07
Wij gaan dit jaar voor het eerst drie weken in augustus naar Spanje met eigen tent. Nu twijfelen we tussen camping Playa Brava of Mas Patoxas. We hebben drie kinderen van 3,4 en 7 jaar. Het zou leuk zijn als er voor deze leeftijdsgroep het een en ander te doen is en de camping vrij centraal ligt ten opzichte van dorpjes, kustplaatsjes, strand etc. Playa Brava ligt aan het strand, maar weet iemand hoe de zee daar is? Lees veel dat het snel diep wordt in spanje. Mas Patoxas ligt 1 km van Pals af, maar is dit ook lopend te doen?
Hoop dat iemand advies kan geven, twijfel echt tussen deze twee. Gaan we voor Playa Brava aan het strand of Mas Patoxas die wel weer een zwembad met glijbaan heeft, grootste wens van de kinderen;)
Geplaatst door: shir , Datum: 10.12.2015 19:52
hoi

wij zijn afgelopen zomer in mas patoxas geweest. voor ons was dat ook 1e keer spanje. wij vonden dit echt een hele leuke gezellige camping. lopen naar t strand is echt wel ver. wij pakte de auto. (5 min) mijn kinderen zijn 7 en 11 en hadden meteen vriendjes. Er zijn heel veel jonge gezinnen en idd t zwembad is heerlijk. vooral de grasweide eromheen vonden wij fijn. heb je vragen? of wil je bep foto's zien? mail gerust. ps..wij gaan aanstaande zomer weer terug, zo leuk vonden wij t.
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[31]