Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1632)

Forum - Reacties

Extremadura
Geplaatst door: Rina , Datum: 20.12.2015 22:47
Volgend voorjaar hopen wij voor 't eerst met de caravan naar Spanje te gaan. Niet direct de meest toeristische gebieden, maar Extremadura en de Picos de Europa.
Nu heb ik wat campings bekeken, maar, vergeleken met Frankrijk, vind ik ze erg groot en erg duur.
Weet iemand of er kleinere, eenvoudige, goedkoper campings te vinden zijn ?
SVR heeft bijna niets in Spanje, het boekje kleine campings geeft niet echt kleine campings aan, ik ben benieuwd of ik hier wat alternatieven krijg.
Geplaatst door: Stori , Datum: 17.01.2016 12:28
We zijn voorbije najaar in Extremadura geweest. Je schrijft dat je in het voorjaar gaat, dan kan je toch gebruik van het ACSI korting kaartje. Je komt dan inderdaad op wat grotere campings terecht, maar die zijn helemaal niet volzet, zodat je de sfeer van een kleine camping hebt met de luxe van een grote.
Wat Extremadura betreft, dit is een vergeten regio, maar zeer onterecht.Het was een fantastische vakantie en we willen nog terug, hebben nog veel moeten overslaan uit tijdsgebrek. Alle campings voldeden aan onze verwachtingen en overal gratis en goeie wifi (in tegenstelling tot de kustcampings).
Wat je zeker niet mag missen is het Parque Nacional de Montfraqüe. Een rondrit in het park met gids (die perfect Engels spreekt en alle planten en dieren in het Nederlands kent-geleerd van de vlaamse aan de receptie)is niet goedkoop maar een aanrader.
Wil je nog meer weten, laat maar weten.
Geplaatst door: Rina , Datum: 19.01.2016 19:19
Beste stori
Wat fijn dat er toch nog een reactie kwam op mijn vraag. En meteen een reactie waar ik iets mee kan. Aan ACSI had ik nog geen moment gedacht, we kennen ACSI natuurlijk wel, maar in Frankrijk maakten wij het meest gebruik van SVR.
Wij hebben gekozen voor Extremaduro om de natuur, bloemen en vogels, we gaan begin april al op weg. We willen naar Merida, Badajoz, Caceres, Montfrague, Valle del Jerte, misschien Guadeloupe, misschien Salamanca. Hebt u gebruik gemaakt van campings in de buurt van die plaatsen, zo ja, welke waren dat en kan daar de ACSI card gebruikt worden ?
Waar kan die tocht met gids door Montfrague geboekt worden ?
Zoals u ziet, gelijk een heleboel vragen, hartelijk dank vast voor de moeite om te antwoorden.
Groeten, Rina.
Geplaatst door: Stori , Datum: 21.01.2016 08:43
Ik heb het even druk, maar zal in het weekend uitgebreid antwoorden.
Geplaatst door: Rina , Datum: 21.01.2016 21:09
Fijn Stori, mag ook via de mail.
Geplaatst door: ® Rina , Datum: 25.02.2018 18:57
En wat jammer dat je dan nooit meer iets hoort.
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[51]