Forum Onderwerp - VERLIEFD OP SPANJE! (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Barbara 25.09.2007 12:39
Wij vinden beide landen ook prachtig. Wisselen altijd af. Dit jaar naar Frankrijk geweest, volgend jaar waarschijnlijk weer Spanje. Beide landen vinden wij er mooi en gezellig. aan de kust aan Spanje vind je gewoon meer mensen met een tattoo. Ik zeg niet dat ze dan gelijk aso zijn, maar ze vallen wel op en dan is het vaak net iets minder! Maar dat kan mij de pret niet drukken, wij blijven gewoon naar Spanje gaan.

Geplaatst door: monique 28.09.2007 10:25
wat een onzin zeg zo'n discussie over tatoos , je bent tegenwoordig eerder bijzonder als je er geen hebt.
als iedereen nu eens een camping zoekt die bij hem/haar past is er een stuk minder irritatie. ik bedoel als je rust zoekt moet je niet op een massale tienercamping gaan zitten en andersom.

Geplaatst door: Jan 28.09.2007 15:42
Je bent bijzonder als je geen tattoo hebt? Monique ik weet niet uit wat voor soort volk jij komt, maar volgens mij komen jullie van het goedkope volk. Sjonge jonge wat een onzin dat mensen zonder tattoo eerder bijzonder zijn, ik vind juist mensen met tattoo erg bijzondere mensen. Als ze op de camping staan kan mij verder niet veel schelen, ik zou gewoon naar Spanje gaan, mooi en leuk land!

Geplaatst door: tattoo 28.09.2007 18:52
Heb een kleine tattoo, hoor ik nu ook bij "dat" goedkope volk?!!!!

Geplaatst door: Rianne24 22.10.2007 15:46
Wij vinden Spanje prachtig! Vind je de kust niets? Ga dan het binnenland eens in, je weet niet wat je ziet. De Pyreneeën, grandioos. Wij vinden Frankrijk ook leuk, alleen vinden wij de mensen in Spanje veeeel vriendelijker. Nu wij zonder de kids gaan en niet meer in het hoogseizoen hoeven, brengen we door het (mmoie) weer veel meer tijd door in Spanje.
Trouwens belachelijke opmerking over tattoos. Blijkbaar komen wij, gelukkig, op ander soort campings.

daan 05.07.2008 18:56
Ik denk dat de mensen met tattoo's vaak meer wereld mensen zijn dan de mensen zonder

een tattoo is tegenwoordig hipper dan dronken zijn, en een tattoo is ingeburgerd, en in alle lagen van de bevolking terug te vinden.

kees 08.07.2008 16:38
Ben al jaren verliefd op Spanje.

En heb ook al jaren een tatoo, en sinds gisterenavond er een tweede bij laten zetten.

Ik denk dat er inmiddels bijna net zoveel mensen zijn met tatoo als zonder, het is een lijfsieraad, dat gelukkig niet meer als aso word omschreven, nee gewoon zoals iedereen tegenwoordig normaal kijk wanneer iemand zijn of haar tatoo laat zien.

Ben je soms ook aso als je meer dan één paar oorbellen in heb ?
En een kale kop ?? is dat ook aso ??

Als al deze mensen vanaf vandaag niet meer op vakantie zouden gaan.

Zouden vanaf heden alle campings, vakantie parken etc etc failliet zijn.

Geplaatst door: XX 10.07.2008 22:55
Ik heb echt helemaal niks met tattoos..maar dat het mindere mensen zijn of dat het goedkoop volk is? Ahum?? Wat is dat nou voor klets?
Iemand probeerde hier een mooie vraag te stellen: waarom ben je ook verliefd op spanje?
Costa brava is best leuk hoor.
Maar fabelachtig mooi is het binnenland van de Costa Brava. Of als je nog verder weg durft: de Picos d' Europa, De eilandjes voor de westkust, Andalusie; de bergen met sneeuw en de zee binnen handbereik, Madrid en de omgeving van Madrid zoals Salamanca, Toledo...

Geplaatst door: monique 11.07.2008 10:43
volgens mij heeft asociaal zijn of niet alles te maken met je gedrag en niet hoe je eruit ziet!

sandra 15.07.2008 07:16
stelletje kleuters. kunnen we het over spanje hebben dan over een tattoe.
je kijkt toch naar het karakter van iemand de buitenkant is mooi meegenomen.en nee ik heb geen tattoe. en diegene die begon over de tattoe moet er eerst maar eens naar toe gaan om zelf de sfeer te bepalen.
ZOZO na dit gezeur ga ik lekker van mijn vakantie genieten in spanje ik vertrek morgen tot over 3 weken doeiii

dick 15.07.2008 08:46
En wij vertrekken ook morgen en zijn ook weer pas over ruim 3 weken terug.
Prettige vakantie allemaal.

Elianne 17.07.2008 17:00
Spanje is gelukkig iets groter dat alleen de Costas. Als je daar je mening op baseerd heb je een verkeerd beeld van Spanje. Ga het binnenland eens in en je zal merken dat er ontzettend veel verschillende natuur en cultuur is. Wij zijn net terug van een trektocht door het noordelijk deel van Spanje. Wij hebben o.a. het skigebied rond Mardid bezocht. Wie weet er nu dat daar een sneeuwzeker skigebied is? het is alsof je daar op een alpenwei staat. Wie kent de plaats Albarracin?(met een leuke camping op loopafstand van het dorp) Dit moet je gezien hebben alsof je daar de chinese muur treft. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. De Costas, met alle respect, is geen Spanje meer, dat is alleen een oord voor mensen die de zee en zon willen zien willen uitrusten en bruin worden.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2