Forum Onderwerp - Vliegtuig naar LaTorre del Sol (Gesloten voor reacties)

Rita 14.01.2008 07:33
Wie is hier ooit met het vliegtuig naar toegeweest. En een tent of stacaravan van Vacansoleil gehuurd. Met de auto is het een hele reis. Je hoort wel ooit dat ze met het vliegtuig hier naar toegaan en dan lekker kamperen op de camping. Alle informatie is welkom Bijvoorbaad hartelijk dank

Geplaatst door: monique 14.01.2008 12:15
ik denk wel dat ze dan vanaf het vliegveld een auto huren anders kom je camping niet af, ik zou gewoon naar een reisbureau gaan en het voorleggen, je kan tenslotte ook bij een reisbureau vacansoleil boeken en dan weet je meteen wat het je gaat kosten.

dick 14.01.2008 18:39
Vliegen met http://www.vueling.com/NL/ op barcelona. Via dezelfde site auto boeken voor je verblijf. Diverse malen gedaan, gaat prima.

dick 14.01.2008 20:43
Nog even voor de volledigheid; wij nemen zelf een tentje mee als bagage, achterin de auto en toeren maar. Zeker in voor en na seizoen zo vrij als een vogeltje. Wel zou ik op tijd naar barcelona vliegen zodat je bijv begin van d emiddag aankomt. 'Huurauto's staan direct tegenover de terminal. Vliegveld Barcelona ligt aan de kant van tarragona dus snel/kustweg op en rijden naar je doel.

zonnetje 15.01.2008 11:41
Wij gaan ieder jaar met de auto.Is best te doen hoor.
Torr ligt ver van t stadje en je moet wel een auto hebben,dat is het enige nadeel van die camping.
En de trein rijdt en over/door heen.Gek he? maar t is waar.
Kom lekker naar Sanguli,(Salou)overal dichbij en schoon en gezellig.Wij komen daar al jaaaaarrrreenn.
Wij gaan vaak eten in Hospitalet en komen dan langs Torre del sol en iedere keer zeggen we ,wat ligt die camping ver van de bewoonde wereld,hij moet wel erg goed zijn en ALLES hebben.
Dus succes

rita 02.03.2008 20:06
hallo.
Wij gaan al meerdere jaren voor langere tijd naar een camping naast la torra del sol.
Familieleden komen dan wel eens naar ons toe met het vliegtuig.
met transavia vanaf schiphol,goedkoper is clickair gaat vanaf brussel, gaan beide naar Barcelona, vanaf daar met de trein (renfe)naar cambrils zeer goedkoop enkele euro's, reistijd kleine 2 uur, vandaar een taxi 6km. of de bus stopt bij de camping

A Oeben 09.03.2008 17:09
Hallo, wij gaan altijd met het vliegtuig,vanaf Amsterdam, dit jaar met click-air, en we hebben een auto gehuurd,we zijn goedkoper uit dan met onze eigen auto,en het scheelt reistijd!