Forum Onderwerp - tieners (Gesloten voor reacties)

m.vanwezem 25.02.2008 14:09
onze tieners zijn 13, 15, 18 en 19. we zoeken een camping geschikt voor tieners aan de costa brava. niet te massaal. wij willen ook nog kunnen slapen.

wil 25.02.2008 16:25
Laguna in Castello D 'Empuries, ligt aan een prive strand wat weer grenst aan Empurio-Brava (ook wel het duitse venetie van Spanje genoemd)met z'n uitgaans gelegenheden. Rustige camping 's avonds na 11 uur lekker rustig, ( soms te rustig). Wil je een camping die vooral bij de kids goed zou vallen omdat het direct bij het uitgaans leven ligt moet je kiezen voor Bella-Terra in Blanes, is ook lekker rustig 's avonds , maar zeker niet zo stil als op Laguna. Laguna is dan ook echt een Stille camping, dat komt omdat de bewaking daar al om 22.30 uur rond loop en je maant tot stilte, dus een biertje/wijntje drinken met je buurtjes kan wel maar dan niet te luidruchtig ( lachen word al als luidruchtig gezien daar). Echter naar Bella-Terra zonder reservering is een stuk moeilijker dan op Laguna, omdat Bella-Terra een hele gewillige camping is die gauw vol geboek zit. Blanes is dan ook één van de bekendere drukkere badplaatsen van Spanje. Net zoiets als Lorret D'mar, Salou .

Ik hoop dat je hier iets aan heb.

tineke 26.02.2008 20:47
volgens mij heeft Cala Llevado in Tossa del Mar alles voor jong en oud. Er komen veel gezinnen met tieners zonder dat de rest van de camping daar last van heeft.