Forum Onderwerp - GEBOEKT l'amfora (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Ineke 01.08.2008 22:33
Het schijnen dus alle 2 mooie campings te zijn, zowel Las Dunas als l'amfora. Zo te horen stelt de disco van Las Dunas meer voor dan die van L'amfora of is dit niet zo? Tot hoelang is de disco van L'amfora open en is deze disco groot? Misschien als de disco iets minder massaal is en dat er alleen maar campinggasten in de disco kunnen dit leuker is voor de kinderen en ook makkelijker contact maakt. Nu hebben wij gezien dat er nog een camping daar in de buurt is, camping la ballena alegre 2? Is dit ook een mooie camping of is l'amfora of Las Dunas toch beter?

chantal 02.08.2008 12:38
La Ballena Allegra 2 is nog groter heeft ruim 1500 standplaatsen en ook in mijn ogen haalt deze het niet bij Amfora/ Oke de disco op Las Dunas is groter en spectaculairder maar op Amfora is die voor campinggasten en werd door de "pubers" toch erg leuk gevonden. niet open voor andere gasten.

Isabelle 05.08.2008 22:36
Ineke, het is ook maar net waar je zelf een beetje van houdt: L"amfora heeft ong. 700 plaatsen, en van Las Dunas hoorden we dat er ong 3500-4000 plaatsen waren. Vrienden van ons stonden er... noodgedwongen, omdat alles vol was. Te massaal, te groot. Te hutje mutje...vonden zij. Mocht je een hond hebben, sta je achteraan op het hondenveld (dit schijnt een voordeel te zijn...) De afstand tussen de campings is ong. 10 min.. wellicht kunnen ze vanaf L'amfora gebracht worden om eens bij Fata Morgana te kijken, en wie weet is er een vader die op wilt halen, of anders een taxi...??
Ook wij waren voor het eerst in Spanje, en dan zoek je van tevoren toch een forum op, maar de meningen lopen zo uiteen, dat het moeilijk is om daar helemaal van op aan te kunnen....
Ik heb wel de indruk van Spanje gekregen, die ik eerlijk gezegd altijd al een beetje had, en dat was ook de reden (ook de afstand) dat we nooit eerder waren geweest...

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 3 

Pagina 3 van 3