Forum Onderwerp - Zwembad Las Dunas (Gesloten voor reacties)

John 05.06.2008 21:58
Hoe kunnen we die Catalanen nu eens overhalen een markt comfort zwembad aan te leggen? Ik kom al sinds 1985 op Las Dunas maar het zwembad is nog precies hetzelfde. In Frankrijk en Italie zie je de meest mooie zwembadcomplexen op campings, ook aan zee! De kinderen zitten liever aan het zwembad dan aan zee. Maar zij vinden de camping "stom" omdat ze vewend zijn met de paradijsjes van bv Piani di Clodia en Bella Italia aan het Gardameer. Maar wij ouders blijven toch Las Dunas het liefst trouw. TIPS??

Geplaatst door: Edith 06.06.2008 14:53
Je kunt er niets aan doen. Wij zijn 1 keer naar Las Dunas geweest en ook 1 keer naar Piani di clodia. Allebij prachtige campings, onze kinderen vonden juist Las dunas leuker en wij ook. Piani di clodia heeft wel een prachtig zwembad, maar je hebt geen strandje. Las dunas heeft een leuk zwembad (mogen inderdaad voor de kinderen wel glijbanen komen) en ligt direct aan zee met een prachtig zandstrand. Onze kinderen van 8 en 10 jaar oud vonden Las Dunas leuker, vandaar dat wij dit jaar weer terug gaan naar Las Dunas. Gewoon gaan, uw kinderen zullen vast een leuke vakantie hebben. Zijn veel nederlandse leeftijdsgenootjes.

John 10.06.2008 21:46
We gaan ook weer naar Las Dunas. Het strand geeft wat dat betreft wel de doorslag want dat was op Piani echt een vlag op een modderschip. Bella Italia was wel mooier maar die keien zijn ook niets. En dat zwembad zal er heus wel een keer komen!