Forum Onderwerp - schaduw en bbq op camping Laguna (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Sandra 27.06.2008 10:13
Kan iemand mij vertellen of er voldoende schaduw is op de kampeerplekken van Camping Laguna in Castello d'empùries? Wij waren in Frankrijk altijd veel bomen gewend, maar ik geloof dat Camping Laguna nogal open is? En weet iemand ook of je mag bbq-en (houtskool) op deze camping?

wil 28.06.2008 22:47
Hebben in 2004, 2005 en 2006 hier gestaan, zeker ééðn van de leukere campings alleen waren wij in de omgeving na 3 jaar wel uitgekeken.
Maar de plaatsen op Laguna zijn best redlijk groot, en mbt tot schaduw, dat wisselt nogal.
Bij de Ingang/receptie dus het oude gedeelte zijn de bomen dusdanig groot dat er bijna alleen schaduw is. verder staan er veel bomen, maar niet zo erg groot .
En verder mbt bbq. Alles is daar toegestaan, zowel gas als houtskool. Alleen open vuur (kampvuur) vuurkorf en dergelijke niet toegestaan. Op het (privé)strand worden vuren wel gedoogd.
Veilige camping, vanaf's avonds rond 22.00/22.30 uur loop de bewaking continu rond, en dan is het hier ook echt rustig, of word je gemaand rustig te zijn "silencio", en dat zeggen ze erg snel soms weleens te snel , en dan is discusie niet mogelijk, onder geen enkele omstandigheden.
Bewakers hebben hier het laatste woord. Einde discusie.