Forum Onderwerp - Sant Pere Pescador / la gaviota (Gesloten voor reacties)

Sanneke 21.07.2008 00:25
Hallo,

Wij vertrekken nu woensdag, 23 juli 2008 richting Dijon /Lyon/ Valence...Perpignon en hopen goed aan te komen op onze eindbestemming, camping La Gaviota!En dit op 27 juli 2008
We willen zaterdag de Spaanse grens oversteken en ergens een slaap/staanplaats zoeken voor één nacht, heeft iemand een tip?

Alsook heeft iemand ervaring met bovenstaande camping? Het is de allereerste keer dat we naar Spanje trekken, we hebben ons hart verloren aan Frankrijk en nu hopelijk ook Spanje..

Sant Pere Pescador schijnt heel mooi te zijn?

Groetjes,
San

Marijke 21.07.2008 16:14
Wij gaan al 3 jaar naar La Gaviota fijne kleine camping geen herrie en weinig jeugd. Ik vind dat je erg lang over de tocht doet, wij gaan zaterdag weg en komen zondagavond aan met 1 overnachting. Als je de grens van spanje over bent is het nog maar 40km hoor. Spanje is veel leuker als Frankrijk de mensen zijn erg vriendelijk en in de buurt liggen erg leuke plaatsen.

Geplaatst door: ® andere marijke 25.07.2008 20:37
Ja, wij zijn ook wel eens naar La Gaviota geweest. Niks mis mee. Maar ik vind ook dat je dan niet over de Spaanse grens naar een slaapplaats moet gaan zoeken want je bent dan bijna op de plaats van bestemming! Help niks want ze is al onderweg maar toch........ Sanneke, laat als je terug komt even weten hoe of wat.