Forum Onderwerp - Caballo de Mar geschikt voor tieners? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: mieke 02.09.2008 10:59
Wie kan mij vertellen of deze camping geschikt is voor tieners? 14/18 jaar. Zijn er veel Nederlanders is er avondanimatie? Alle informatie van deze camping is welkom.
Alvast bedankt.

Margreet 02.09.2008 21:21
Onze dochter van 16 heeft het afgelopen zomer wel naar haar zin gehad, die ging 'savonds lekker uit in Calella (15min lopen).Animatie stelt weinig voor, eigenlijk alleen voor de kleinere kinderen.Wel smiddags aquajoggen in het zwembad. En de aankleding van de bar aan strandzijde zou veel gezelliger kunnen zijn. Er zijn redelijk wat Nederlanders, in de verhuuraccomodatie en met eigen caravans. Heel vriendelijk personeel, zwembad aan de kleine kant, in het weekend druk door de spaanse campinggasten die vaste standplaatsen hebben. Winkeltje en broodjeszaak om de hoek van de camping. (incl. hollandse snackbar). Calella en centrum Pineda de Mar is 15 min lopen. Wil je meer weten, mail me dan maar.

Geplaatst door: mieke 03.09.2008 09:47
Bedankt voor je informatie. Wij gaan met 3 gezinnen en de oudste 3 jongens kunnen inderdaad wel uit gaan buiten de camping. Maar we zitten ook nog met 3 meisjes van (volgend jaar) 14 jaar. Die vinden we nou net te jong om ze alleen op stap te laten gaan buiten de camping. Kunnen die zich op de camping vermaken met andere kinderen van die leeftijd? Alvast bedankt voor je antwoord.

Margreet 04.09.2008 15:23
Nou, veel is er niet te doen voor ze op de camping. Het scheelt wel dat ze met zijn drieen zijn. Dit jaar waren er meer (nederlandse) tieners van zo rond die leeftijd, die verzamelden vaak voor de camping. Er is wel wat avond animatie. (wij zijn geen enkele keer geweest). Had niet onze interesse.Er was karaoke,miss/misterverkiezing, filmavond, bingo. Dit jaar was vacansoleil ook vertegenwoordigd op de camping met personeel voor de animatie. Er is wel een strandbar, waar ook de animatie plaatsvindt, en waar ook een poolbar ed. staat. Pineda is ook wel te lopen,een rechte weg, de winkeltjes zijn tot 22.00 open.