Forum Onderwerp - voor het eerst naar spanje (Gesloten voor reacties)

annette 24.09.2008 18:03
Zoals je bovenaan ziet willen we voor het eerst naar Spanje. We zoeken een mooie niet al te grote camping bovenaan in Spanje. We hebben 2 meiden van 17 en 13 jaar, die moeten natuurlijk makkelijk contact maken met andere nederlanders. Dus een camping waar de jeugd zich uitstekend vermaakt. We bedoelen niet een camping met een disco tot 3.00 uur s'nachts. We weten eigenlijk ook niet wat Spanje te bieden heeft buiten zee en strand. We houden wel van een uitstapje in de natuur en een beetje cultuur. Heeft U goede tips voor ons en wat goede ideen, mail ons dan.

Geplaatst door: bernadette 24.09.2008 19:07
Hoi Anette,

wij zijn dit jaar naar Labuerda/Ainsa in de Spaanse Pyreneeen geweest.
We zaten op camping Pena Montenesa. Een camping waar veel jeugd komt en waar het 's avonds na 12 uur stil is.
In de omgeving is ontzettend veel te doen. Bergwandelen, klimmen, raften, canyoningen. Ook de plaatsjes in de omgeving zijn de moeite waard, zoals Alquezar en Torreciudad. Ainsa zelf heeft een heel mooi oud centrum boven op de berg.
Kijk gewoon eens op onderstaande sites.

http://www.spanje-camping.nl/Meningen.asp?CampingID=354
http://www.penamontanesa.com/

Geplaatst door: Minke 24.09.2008 20:07
Camping cala gogo in platja d'oro is een erg leuke camping. Erg mooie omgeving en alles binnen handbereik. Uw kinderen zullen zich hier ongetwijfeld vermaken. Aanrader.

PetraHM 25.09.2008 09:31
Sort, aan de Río Noguera Pallaresa. Gezellig dorp met volop mogelijkheden voor wildwatervaren, raften, canyoning. Hier worden veel kanocursussen gegeven door NL organisaties, dus Nederlanders vind je er zeker. Een eindje hogerop ligt het Parque Nacional de Sant Maurici: met jeep-taxi's kun je het park in en dan prachtig wandelen.