Forum Onderwerp - Met eigen caravan naar Spanje, waar ongeveer overnachten? (Gesloten voor reacties)

Frans.m 07.01.2009 23:20
Wil voor mij een eerlijk antwoord en ik ben blij dat je toch tot het besef ben gekomen van "halt tot hier en niet verder".
Het is ook wel dat als je ouder wordt je ook eerder moe wordt, dan als je in de leeftijds grens van jou zit.

Gr. Frans

wil 08.01.2009 22:13
Frans...
Daar heb je helemaal gelijk in, zoals ik al schreef ik heb nu bijna 25 jaar mijn rijbewijs, ik was net 18 jaar en een paar maanden oud toen ik dat fel begeerde papiertje haalde. Ik heb altijd veel echt heel veel gereden en kon soms ( achteraf gekkenwerk) beroepshalve 2 dagen en nachten achter elkaar sturen, de enigste pauze's waren bij de klanten als er iets moest worden afeleverd of opgehaald, en het tankstation.
Maar ik zou dit echt niet meer kunnen, en ik merk inderdaad de laatste jaren dat ik minder lang achter elkaar kan rijden. Het echt gekste wat ik gedaan heb is in 2004, op heen weg in één keer naar franse alphen gereden ( op zich niets mis mee ) vertrok een aantal dagen later 's middags richting Narbonne. vlak daarbij door omstandigheden zonder te stoppen omgekeerd en non-stop naar huis gereden, de dag van arriveren thuis naar caravandealer gegaan, andere caravan gekocht ( was rij/gebruiksklaar ) naar huis gegaan alles van de ene caavan in de andere overgeladen, 's avonds weer vertrokken naar Spanje. met overnachting even voorbij montpellier, 's morgens rond 6.00 uur gaan rijden. en kwamen in de loop van de ochtend in spanje op de camping aan.
Dit was iets om achteraf niet meer te herhalen.
Maar ja als je éénmaal de 40 gepaseerd ben ( gelukkig net pas ) kan je inderdaad merken dat de wilde jaren onderweg verleden tijd beginnen te worden al zijn ze nog niet helemaal voorbij. Maar wel meer bewust van de realiteit en gevaren.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2