Forum Onderwerp - camping ametlla (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: krea 03.12.2008 11:16
wij zijn van plan om naar camping ametlla te gaan.deze camping ligt ook bij het plaatsje l'ametlla de mar.de bedoeling is om in het voorjaar te gaan wie heeft er informatie over deze camping.wij zouden graag willen weten of het zwembad dan al echt te gebruiken is en of je er in de omgeving ook kunt fietsen kortom alle informatie over de camping en omgeving is welkom.
groetjes.

Frans.M 03.12.2008 20:47
Er staan 5 meningen op de reacties en de site van de camping is ook overzichtelijk.

Gr. Frans

Geplaatst door: krea 10.12.2008 18:58
er staan zeker meningen op de site maar deze zijn niet echt recent meer vandaar dat ik deze vraag stel.

sro'ke 10.12.2008 19:52
kan je neit een mail sturen naar deze camping en uw vragen stellen -deden wij ook in het Nederlands en kregen recent erna een Nederlandstalige mail terug met alle nodige antwoorden!

Succes,
ikzelf kan u niet helpen

sam 15.04.2009 10:04
wij zijn ook van plan om naar deze camping te gaan.
de omgeving ziet er leuk uit als je op google eart kijkt maar voor de rest kunnen we ook weinig nieuwe reactie's vinden over deze camping.
is er wel eens iemand van dit forum daar geweest of kun je wat over deze camping vertellen dan maak je ons daar erg blij mee.

marian 06.08.2009 21:39
Hoi hoi

wij zijn een gezin met toen een meisje van 11 jaar en een jongen van 10 jaar en een baby van 1 jaar geweest (vorig jaar juli 2008)
daar was genoeg animatie voor de kids..het zwembad was te klein voor veel gasten..was wel bad meesters maar die hadden meer oog voor de vrouwen dan de rest in het water..heel erg logische.
ja wij hadden een huisje aan de kant van de receptie..dus dat was wel erg lekker..de husjes stelde niks voor..geen kast ruimte..dus de eettafel was de aangewezen plek voor de tassen met schoon goed..zaten toch buiten.lekker koel.veel aanspraak met de buren.ja in de buurt was haast niks te doen..ja dan moest je echt de auto pakken..en ja fietsen is te doen maar erg donker.op de terug weg.
ja zaten wel erg afgelegen van de bewoonde wereld..
maar in een woord..en gezellige camping voor redelijk geld.