Forum Onderwerp - Hulp bij scriptie (Gesloten voor reacties)

Jeanine 05.02.2009 15:20
Beste kampeerders!
Ik ben bezig met de opleiding HTRO en ben op dit moment met mijn afstudeer scriptie bezig. Ik doe een onderzoek naar entertainment op campings. Op deze manier zou ik willen vragen of jullie me hierbij zouden willen helpen.

Ik zou graag willen weten wat voor soort animatie op campings jullie het leukste vinden. Zijn dit de ouderwetse bingo-avonden. Of is iets speciaals als bijvoorbeeld een Las-Vegas night met casinotafels of 80's disco avond meer in trek.

Een 2de vraag is, als er iets speciaals wordt georganiseerd, zijn jullie dan bereid voor te betalen. En hoeveel ongeveer?

Ik hoop dat jullie me willen helpen met deze 2 vragen, het zou mij een heel eind op weg helpen.

Alvast heel hartelijk bedankt!

bibi 06.02.2009 14:48
Hoi,
Ik zie nu dat je het ook voor buitenlans vraagd.

Soort animatie:
*optreden live band met gecombinerende muziek van dat land en moderne muziek is erg leuk. Hebben we 2 keer gehad.
*Een kinder miss en mister verkiezing waarbij ze ook opdrachten moeten vervullen(niet alleen uiterlijk).
*Las vegas avond hebben we ook een keer gedaan erg leuk dat was alleen voor volwassenen.

Activiteiten waarbij je prijzen kan winnen net als bingo ja daar wil ik wel voor betalen maar niet bij de boven genoemde dingen.
Mijn kiijk op die is activiteiten dat ze worden gedaan als stukje service en vermaak van de camping uit naar de gast, met de hoop dat de gasten op je camping te behouden en dus daar dan ook weer inkomsten uit te vergen zoals consumptie verkoop in vorm van eten en drinken.In plaats van dat ze naar een dorp gaan voor vermaak.

Hopelijk heb je wat aan mijn antwoord succes ermee


sandra 04.03.2009 12:47
hallo Jeanine
sorry misschien te laat maar dan als nog.
wij als ouders 30 plussers vinder het leuk om iets te zien dan bedoel ik bv spaanse dansen maar voor de kinderen is een kinder disco wel leuk.
ook hebben ze een keer op de camping glaze schaaltjes gemaaktdie je zelf kon schilderen en daar moesten wij toen voor betalen 1 van 10 euro en 1 van 12,50euro . dit doen ze niet iedere dag dan vind ik het ook te prijzig hoor
een live band vinden papa en mama ook wel leuk maar we dansen ook gerust mee met de jeugd.hahahaha
ik hoop dat je hier iets mee kunt gr sandra ps wij gaan altijd naar spanje

Yo! 07.03.2009 11:06
Hoi Jeanine,

Wij gezin met drie kinderen (leeftijd twee jongens van 4 jaar en een dochter van 8) hebben genoeg aan een kinderdisco en een paar avonden in de week live muziek. Al het extras doen wij normaal gesproken niet aan mee. Zeker overdag niet. Dan zijn we of zelf op stap (excursie o.i.d.) of lekker aan het zwemmen. Wij zouden wel willen betalen voor een avondje waarbij echt authentiek eten wordt geserveerd. Dus niet van dat halve fastfood gebeuren. Voor het overige kan ik me zo niets bedenken waar ik extra voor zou willen bij betalen.

Succes met je scriptie

PN 07.03.2009 20:13
Hallo, animatie vinden wij 2-3 x per week meer dan voldoende. En het liefst zo, dat niet de hele camping het hoeft te horen. Zeker niet tot middernacht! En er voor betalen.... nee, dan ga je maar naar een hele dure camping waar het bij de prijs is inbegrepen.
Het dagelijkse leven is al druk genoeg, wij vinden het heerlijk als het 's avonds op de camping een beetje rustig is en je nog lekker kan buiten zitten onder het genot van een .......

Geplaatst door: PetraHM 07.03.2009 22:28
De mooiste animatie: bij een kaarsje en een wijntje naar de Melkweg kijken!

Geplaatst door: Yvon 08.03.2009 20:33
Inderdaad PetraHM, sluit ik me helemaal bij aan... En de mooiste animatie is geen animatie.

sandra 14.03.2009 08:50
hallo jeanine
heb je iets aan de reactie of niet?

sro'ke 15.03.2009 12:38
Voor ons hoeft die animatie echt niet, als er maar een zwembad is voor allen..
Wij vermaken ons zelf wel, samen met het gezin...
Wat wel belangrijk is, is het aanbod wat de camping te bieden heeft zoals een bakker, een klein winkeltje, de auto kunnen wassen,
Alsook is het altijd aangenaam dat er iemand bij de receptie werkt, die Nederlands praat... ivm tips over de omgeving, uitstappen en dergelijke...

Wij zoeken dan ook geen mega-camping maar eerder een stuk kleiner, rustige camping, met leuke aangename buren zowel voor als naast ons..