Forum Onderwerp - Is dat wat zo'n Trigamo tent? (Gesloten voor reacties)

Leo 15.03.2009 10:56
We zijn al wat laat met boeken. Valt ons op dat er best veel Trigamo tenten zijn.(Zo'n vierkante tent met deur) Ziet er volgens onze pubers niet uit, maar voor het prijsverschil kun je lekker uit eten toch? Is het wat of kraakt het stapelbed zo erg, dat je je constant ergert (ik verzin zo maar wat)Graag jullie ervaringen!

Leo 16.03.2009 15:13
Ik bedoel Trigano tent,ook wel nature genaamd.Soort legertent uit de middeleeuwen, vierkant, met deur.

Joke 16.03.2009 17:25
Wij hebben zo'n jaar of 10 geleden een keer 2 weken en een keer 1 week in een Trigano tent doorgebracht (in Frankrijk). Het was erg basic, vooral in vergelijking met Eurosites tenten o.i.d. maar dat wisten we van tevoren. Er was dus wat ons betreft ook niks mis mee, afgezien van het feit dat de bedden erg slecht waren.
Omdat er ruimte is tussen het overhangende dak en de wanden, kan het 's avonds best fris worden. Daar hadden we in West-Frankrijk wel last van. Maar in Spanje zal dat geen probleem zijn.

Els 16.03.2009 22:36
Het is inderdaad geen luxe maar toch voldoende.Je leeft toch heel de dag buiten en verder dient het ding alleen maar om in te slapen.Je moet goed weer hebben anders is het zeer somber.De onze had in de tijd wel redelijke goede bedjes,wij hadden echter veel last van mieren die binnenkropen.Maar na een klacht kwamen ze wit poeder rond de tent strooien en was het probleem voorbij.We haddden een zeer goede camping een een zeer mooie plaats en verder een zeer leuke vakantie maar we hebben verder nooit nog en vakantie in zo een soort tent doorgebracht.Hebben een caravan aangekocht.

Leo 18.03.2009 16:45
Bedankt, we hebben toch een stacaravan gekozen.