Forum Onderwerp - Altijd in Nederland op een camping geweest, nu een keer Spanje? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Margriet 31.08.2009 16:40
Fijn al die reactie's om te lezen.
Chantal, wij willen ook zondags vertrekken, wij hebben gehoord van schoonouders dat het een goede dag is om te vertrekken, vooral omdat het zo rustig is op de weg.
Nu willen wij de reis ook in 2 dagen doen en ergens overnachten op 800km afstand van Leiden? Heeft u een goede overnachtingscamping?
We gaan denk ik voor een camping in Sant Pere Pescador, de campings die daar liggen zien er allemaal goed uit en hebben allemaal goede beoordelingen dus dan moet het goed komen.

Geplaatst door: Rianne 02.09.2009 09:33
Onze kinderen zijn nu de deur uit, maar wij hebben ook 2x gestaan op de camping naast las Dunas/S.P. Pescador. Idd kan het daar goed waaien, maar dat hebben we ook 3 dgn meegemaakt in Cap d'Agde/Frankrijk: gezandstraald werden we op het strand, gewoon niet te doen. Dus dat moet je niet tegenhouden, vind ik. Het nadeel bij campings als Las Dunas in San Pere Pescador vind ik juist weer de zee (of beter gezegd de bodem): ik vind die te snel te steil aflopen waardoor je met een beetje wind ook weer hogere golven aan het begin krijgt. Voor kinderen (maar ook voor mezelf) vind ik het fijner als je op je gemak de zee in kunt lopen; voor kinderen is het ook leuker om vooraan de zee in het water wat te spelen.
Daarom is het leuker om een paar km's verderop te gaan: ook vaak campings met plaatsen op loopafstand vd camping.

Geplaatst door: Joris 02.09.2009 12:45
Wij vonden juist in Sant Pere Pescador het strand nog iets langer doorlopen.
In plaatsen als Blanes loopt de zee juist direct steil af.
Verder vonden wij beide plaatsen erg mooi, maar de campings in Sant Pere Pescador blijven erg mooi, echt perfect voormekaar daar!

Geplaatst door: Car2 02.09.2009 20:09
Rianne, ben je niet in de war met een ander strand?
Net zoals vorige schrijver al vertelde, het strand bij Las Dunas loopt heel langzaam af de zee in.
Je kunt héééél veel meters lopen voordat je kopje onder gaat.
Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot Valras plage (Frankrijk), ligt bij Cap d'Agde

Geplaatst door: astrid 03.09.2009 18:41
Volgens mij is Rianne in de war met een ander strand, want de stranden bij Las Dunas en de andere campings daar zijn juist ideaal omdat ze niet direct steil aflopen dan bij b.v. pals en verder naar beneden richting Tossa. Daar is het veel sneller diep.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2