Forum Onderwerp - camperen met 2 tieners (Gesloten voor reacties)

Heidi 13.09.2009 17:21
Wie weet er een leuke camping in Spanje,het liefst aan het strand en op loopafstand van een plaatsje en leuk voor kids van 13 en 17.

wil 14.09.2009 22:33
Camping Bella-Terra in Blanes, ligt aan strand, en op loopafstand van het uitgaans gebied in Blanes, is gelukkig niet zo druk als Lorrett del mar, dit ligt 8 km verder , dus ook bij drukte is het op korte afstand terug te vinden.

De camping Bella-Terra is wel één van de snelst volgeboekte camping van de Costa, omdat deze zeer populair is door zijn goede rustige ligging, is erg goed verzorgd, zeker niet één van de duurste en veel vaste gasten die jaalijks terug naar deze camping gaan.

Geplaatst door: Margriet 14.09.2009 23:18
Inderdaad bella Terra in Blanes is een mooie camping. Rustig gelegen, maar toch ben je te voet in het leuke en redelijk drukke Blanes. Camping is verder erg mooi en ligt direct aan het strand. Strand vonden wij een beetje tegenvallen, niet zo heel breed, waardoor het aardig druk is op het strand. Het is ook weer niet zo dat je handdoek aan handdoek ligt.
Wij waren er vorig jaar. Dat was toen ons eerste jaar Spanje en ook die camping dus.
Dit jaar weer naar Spanje geweest, toen naar camping Las Dunas in Sant Pere Pescador. Deze camping vonden wij mooier dan Bella Terra en het strand was ook vele malen groter. Het enige nadeel is wel dat je niet te voet naar een plaatsje kunt lopen. Verder in de buurt ook heel veel leuke baaitjes en gezellige plaatsjes. Ook is er op de camping een leuke strandbar, erg gezellig om even wat te drinken met mooi uitzicht.
Op beide campings hebben wij ons ontzettend goed vermaakt en het zijn beide ook prachtige campings. Op camping Las Dunas is voor de kids iets meer te doen. Er is namelijk een leuke discotheek, er is een pub en een strandbar. Hier heb je overigens op de camping geen last van! Op camping Bella Terra is verder niet echt iets voor hen, geen discotheek, maar je kunt zo te voet naar Blanes en daar heb je genoeg discotheken.
Zelf vonden wij camping Las Dunas net iets mooier en leuker, maar misschien voor u dat camping Bella Terra beter is, omdat u op loopafstand wil van een plaatsje.

Geplaatst door: Margriet 15.09.2009 23:59
Even heel snel nog een vraagje.
Weten jullie misschien voor ons ook een leuke camping.
Wij zijn nu dus op camping Bella Terra en camping Las Dunas geweest (zie verhaal hierboven). Deze campings zijn ons heel erg goed bevallen, echt aanraders!
Wij kiezen toch elk jaar voor iets anders, al willen onze zonen het liefst weer naar Las Dunas, ook vanwege de discotheek die tot laat doorgaat! (hebben wij overigens geen last van)
Wie weet een hele mooie camping direct aan zee (costa brava) met een zwembad en waar het liefst een leuke en ook drukke discotheek is die tot laat ook open is voor mijn zoon van 17 jaar oud.
Wij willen graag op een gezellige camping staan waar 's avonds voor de ouders ook iets te beleven is, maar waar het rond 12 uur wel stil is, zodat wij ook nachtrust hebben. Het liefst ook dichtbij (op loopafstand) van een gezellig plaatsje.
Op de camping graag veel Nederlanders (voor onze kinderen).
Ik hoop dat jullie iets weten wat geschikt is voor ons.

Geplaatst door: Margriet 16.09.2009 00:01
Onze zonen zijn zomer 2010 18, 16 en 13 jaar oud. Misschien handig om te weten.

wil 16.09.2009 23:51
Margriet..

Er zijn echt weinig campings in Spanje met een discotheek op de camping zelf.
De meeste hebben wel een discotheek in de directe omgeving, zo heb je camping Laguna in Castello D"Empuries (naast EmpurioBrava)en daar heb je ook op loop afstand ( via strand over de Muga) EmpuriaBrava liggen met veel uitgaansgelegen. En op de camping zelf heb je een Klein bar/ Disco achtig gebouw waar je ook 's avonds kan genieten van een stukje muziek en een drankje deze is niet groot, maar volgens onze zoon die met ons in 2005 mee ging best wel gezellig maar wel klein.

Dus mischien iets voor jullie deze camping.

Geplaatst door: mieke 17.09.2009 12:13
Misschien Internacional Amberes? Dat is ook nog wel te lopen naar Empuriabrava. Voor een camping met eigen discotheek denk ik dat je toch uit komt op Las Dunas of la Ballena Alegre.