Sluiten

Camping Roca Grossa in Calella

Roca Grossa Roca Grossa Roca Grossa
ZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Roca Grossa heeft een 70.000 m2 groot schitterende kampeerterrein dat tussen de zee en de bergen ligt. Het is gemakkelijk te bereiken via de N-II (Km665) en bevindt zich slechts op één Km afstand van Calella, het meest toeristische centrum van de COSTA de barcelona Maresme-kust en op 40 Km van Barcelona. De camping voorziet u de gehele dag gratis van warm water en beschikt over uiterst moderne installaties met alle voorzieningen voor de gasten. Wij hopen u spoedig te verwelkomen.

Camping Roca Grossa
Ctra. N-II, km. 665
08370 - Calella
Provincie: Barcelona
Telefoon: 937691297

GPS coördinaten: 41.60656 / 2.63896
(41.60656° 36' 23.6'' N    2° 38' 20.3'' O)
Aantal plaatsen: 400  / Toerplaatsen: 185
Open van: 01 april   tot: 30 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Roca Grossa

Mening nr: 1420
Datum: 29-04-2017
Esther 
juli - augustus 2016
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 6| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Ligging

Hoogteverschil

Heel leuke camping. Lekker net buiten het centrum en dicht bij het strand en het station. Vriendelijk personeel, schoon sanitair. Het hoogteverschil is wel pittig. Maar al het positieve maakte dit voor ons goes. Wat een uitzicht hadden wij. Een aanrader.
Mening nr: 613
Datum: 19-10-2007
Familie Bouwmeester 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We waren hier in 2005. Nette camping, enigszins steil, maar het treintje rijdt elke dag en regelmatig. Nette grote plaatsen, wordt goed onderhouden en opgeruimd. Ideaal als je van het strandleven houdt. Het strand is op loopafstand, compleet met Bar, waar het bier nog betaalbaar is. Calella is op loopafstand. Ideale uitgangsbasis om Barcelona te verkennen met de trein via het station van San Pol. Weinig animatie. Klein zwembad, maar dat is geen echt nadeel.
Mening nr: 397
Datum: 05-01-2007
Simon 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De positieve punten waren de vriendelijke mensen en de hele goede service die ze gaven. Wij hebben op hee wat campings gestaan, maar de service is wel een van de beste. Het schone sanitair. De leuke sfeer bij het zwembad en de vriendelijke bediening bij het terras van het zwembad. Er wordt niet gezemeld over strandballen en/of banden in het zwembad mits het niet te druk is. Het treintje dat overdags heen en weer rijdt over de camping. Veel supermarkten in de buurt zoals de lidl en een aantal andere goedkopere Spaanse supermarkten. Erstaan veel tieners op deze camping. (Men heeft er speciale tenten verhuur voor jeugdgroepen.) Die gebruiken het strand als ontmoetingsplaats. Mijn dochter en haar vriendin (17 en 19 hadden het erg naar hun zin. Geldautomaat is er ook. Calella is een oud maar gezellig plaatsje met veelwinkeltjes. Ze zijn bezig de gebouwen en de infrastuctuur te vernieuwen. Ons gezin gingen liever naar Santa Susanna. Een nieuw uitgaans gebied tegen Malgrat de Mar aan. Dit ligt maar een paar kilometer van Calella.Bij vertrek krijg je een heerlijke Fles Napoleon van de Camping . Mindere punten zijn: dat de camping erg steill is. je moet echt gezond zijn om de camping/berg te kunnen bedwingen. Het werd door ons gezin als erg zwaar ervaren. moet ik ook eerlijk toegeven dat de extreme hitte dit jaar het nog zwaarder maakte. Strandje ligt erg vol in het weekend omdat er veel mensen uit barcelona naar het strand komen. Ook het parkeren rondom Calella en in de omgeving van de camping is dan niet te doen. Parkeer hem maar niet dubbel daar wordt geklemd en weggetakeld. Daarentegen kan je richting Pineda de Mar weer volop parkeren en is er genoeg strand. Supermarktje op de camping is er wel maar heeft niet veel artikelen. Krant moet je een dag van tevoren bestellen. Maar al met al overheerst het positieve bij ons. Wij gaan er wel weer eens een keertje terug.
Mening nr: 290
Datum: 10-08-2006
E. de Haan 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is inderdaad een mooie camping die dit jaar 50 jaar bestond. Een prachtige locatie. Wij hadden een mooie plek (niet zo groot) boven in de camping. We hadden een prachtig uitzicht over zee.Het is een terrascamping die echt heel steil is. Gelukkig rijdt er de hele dag een treintje op en neer om je naar beneden te brengen (en weer terug). Calella ligt op loopafstand met veel winkels, barretjes en restaurants. Het grote nadeel van de camping was dat er geen plek was, waar de jeugd(die er toch volop was) 's-avonds bij elkaar kon komen. Omdat het ook zo steil was, ging je ook niet even rondlopen om te kijken of er ergens iemand van jou leeftijd was.(Het treintje rijdt namelijk maar tot 19.30 uur) Dit was voor onze kinderen (12,13 en 16 jaar) een groot minpunt. Sanitair was netjes. Ook de eigenaren waren altijd heel vriendelijk.
Mening nr: 195
Datum: 12-03-2006
mulhof 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping is het bezichtigen waard, we komen er al een aantal jaren(verspreid)en we gaan er dan ook met plezier heen. de gastvrijheid is enorm goed en de prijzen zijn goedkoop tot normaal te noemen(vergeleken met andere in de buurt) als je op de camping staat (terrassen)is de mogelijkheid om over de zee te kijken. het sanitair wordt goed onderhouden(3x p.d) en de ''plantsoendienst'' is er ook geregeld te vinden. Gezien het een terrassencamping is wordt je caravan met een 4x4 of tractor naar de plek gebracht, en je hoeft ook niet te lopen naar je plek er loopt een ''treintje'' de hele dag door van boven naar beneden. als we de kans krijgen willen we er graag weer heen, en dat zal dan ook wel weer gebeuren.