Sluiten

Camping Los Galayos in Guisando

Los Galayos Los Galayos Los Galayos
Huisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Los Galayos ligt bij het plaatsje Guisando, in de provincie Avila, aan de zuidkant van de Sierra de Gredos. Op een hoogte van 766 m heerst er hier een milder klimaat. Op de camping is er een restaurant waar U de lokale gerechten kan proeven. De omgeving is echt schitterend en ideaal voor wandelaars en mountaibiken. Vooral het natuurpark herbergt een prachtige flora en fauna.

Camping Los Galayos
Carretera Camping, Sierra de Gredos, s/n
05417 - Guisando
Provincie: Avila
Telefoon: 920374021

GPS coördinaten: 40.22357 / -5.15211
(40.22357° 13' 24.9'' N    5° 9' 7.6'' W)
Aantal plaatsen: 69  / Toerplaatsen: 63
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Los Galayos

Mening nr: 1423
Datum: 20-06-2017
PetraHM 
april - juni 2017
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 6| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 6| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Mooie ligging

Rommelige eerste indruk, prioriteit ligt bij het restaurant

Aankomst tegen 16:00, gehaaste ontvangst, men was nog druk met de lunch in het restaurant. Vooraan op de camping vooral huuraccommodatie en vaste plekken. Maakte een erg rommelige indruk: veel bouwmateriaal lag her en der verspreid. De kampeerplekken zijn als een soort terrassen aangelegd en afgezet met lage stenen randjes. Meeste plekken zijn onregelmatig van vorm en erg klein. Maar ja, je betaalt hier per persoon en per tent, dus met een groter gezelschap gebruik je gewoon meerdere plekken. Wij hadden aan een plek voldoende voor een tent, een auto en wat zitruimte voor twee. Stonden helemaal achteraan, uitzicht op het sprookjesachte bos. Langs de camping stroomt een beekje, vooraan naast de ingang is een stuwtje waar je kunt zwemmen (koud water). Sanitair isbasic, netjes. Wel curieus: er is een invalidentoilet/douche, maar iemand in een rolstoel zal deze ruimte ws niet kunnen bereiken! In het invalidentoilet bij de dames ontbrak het raam. Op zich niet heel erg, je keek uit op de berghelling. Brood is wel te krijgen op bestelling, echter pas vanaf 9:00-9:30. Wij hebben steeds ontbeten met corn flakes en muesli, waarna we bij de supermarkt in Arenas de San Pedro lekker granenbrood kochten voor de lunch. Omgeving is prachtig, wandelen wel pittig!