Sluiten

Camping Roquetas in Roquetas De Mar

Roquetas Roquetas Roquetas
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan in accommodatie

Camping Roquetas beschikt over moderne faciliteiten. Zodat U kunt genieten van een onbezorgde vakantie in het heerlijke klimaat. Het onderscheidt zich door zijn familiale sfeer en is een prachtige vakantieplaats, dicht bij de typische badplaats en vissersdorp Roquetas de Mar, aan de kust van Almería.

De voorzieningen, zorgvuldig ontworpen voor het grootste gemak van iedereen, van de allerkleinsten tot gehandicapten, maken deze camping tot de ideale plek voor uw vakantie. De camping ligt tussen stedelijke centra met een grote toeristische aantrekkingskracht: Aguadulce, Roquetas de Mar en Playa Serena met zijn prachtige 18 holes golfbaan.

Camping Roquetas
Camino de los Parrales 90
04740 - Roquetas De Mar
Provincie: Almería
Telefoon: 950 349 085

GPS coördinaten: 36.7975 / -2.59083
(36.7975° 47' 51.0'' N    2° 35' 27.0'' W)
Aantal plaatsen: 828  / Toerplaatsen: 800
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Roquetas

Mening nr: 1115
Datum: 22-02-2011
mari 
®  
juli - augustus 2010
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Wij waren eind augustus op deze camping. Om deze tijd is het heel rustig, alleen in het weekend is het drukker. De plaatsen zijn groot genoeg en over de helft van de plek is een net gespannen voor de schaduw. Mooi zwembad, restaurant/bar en supermarkt aanwezig. Er zijn voldoende sanitairgebouwen die goed schoongehouden werden. Het strand is op 10 minuten loopafstand. Vanuit de camping kan je mooie routes rijden langs de kust. Almeria is vlakbij en natuurpark Gabo de Gata is op 60 autominuten afstand, evenals 2 westernstadjes in Tabernas. Let op: Mini Hollywood is een pretpark en Fort Bravo is alleen een filmstadje. Guadix met zijn wereldberoemde grotwoningen is op ruim een uur afstand.
Mening nr: 684
Datum: 11-05-2008
I. van Oers 
april - juni 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben 2 nachten op deze camping gestaan. Een camping met 600 plaatsen waarvan er maar 10 waren bezet. Dat zegt genoeg. Het personeel was zeer nors, het sanitair zag er redelijk uit maar de bakken om te wassen en af te wassen buiten waren ronduit smerig te noemen. Vanuit de bar bij de camping klonk het hele weekend luide muziek. Voor de prijs van 23 euro mag je naar mijn idee iets meer verwachten. De plaatsen zijn zeer klein maar we hadden natuurlijk ruimte zat om de auto te parkeren want er waren bijna geen gasten, wat geen prettig gevoel geeft. Ook is er geen hek dat ;s nachts afgesloten kan worden.
Mening nr: 59
Datum: 30-11-2005
*Gerrit* 
april - juni 2004
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We raakten er in het voorjaar toevallig verzeild toen de laatste overwinteraars er nog gezellig op het grind stonden. Grote plaatsen en van alle gemakken voorzien, ook 's zomers verwacht ik. Professioneel, maar wat koel personeel. In Roquetas (Spaanse hoogbouw urbanisatie in ontwikkeling) kun je aan de haven nog steeds voor ouderwetse prijzen uit eten. Het nabijgelegen strand is grijs en min of meer onderdeel van de rond de camping gelegen bouwput annex plastic tomatenkassen. De camping herbergt daarentegen een levendige groep verwilderde halsbandparkieten en ook de hop voelt zich er kennelijk thuis.