Forum Onderwerp - Camping Costa Brava San Antoni de Calonge (Gesloten voor reacties)

Tirtsa 21.03.2011 14:55
Wie kan ons wat meer vertellen over deze camping? Wij willen er graag naar toe maar hebben begrepen dat je niet kan reserveren. Hoe zijn de ervaringen van anderen? bedankt alvast.

EvD 22.03.2011 14:29
Wij gaan dit jaar voor de 3e keer naar deze camping. Je kunt er inderdaad niet officieel reserveren, maar je kunt wel een e-mail sturen met de datum waarop je zou willen aankomen. Uit ervaring weet ik dat ze dit wel noteren. Ik raad je dan aan om in de ochtend aan te komen, zodat je eventueel keuze hebt uit beschikbare plaatsen.
De camping is klein en gemoedelijk. Veel spanjaarden (60%) en de overige 40% zijn Nederlanders, Engelsen, Fransen en een verdwaalde Duitser. De camping heeft een zwembad, zonder glijbaan, met toezicht een een heel klein speeltuintje. Vanaf het terras (met kleine kaart) kijk je op het zwembad en dat speeltuintje. Er is geen entertainment, maar ze organiseren af en toe een petanque toernooitje en de kleinste kinderen kunnen 2x in de week een kleine activiteit doen, zoals sminken. De eigenaren (ouder echtpaar met dochter/schoonzoon) staan dicht bij hun gasten. Erg amicaal maar niet te close. Sanitair is prima. Verder ligt de camping ideaal. Supermarkten aan overkant van de weg, 10 minuten lopen van het strand. Bij dat strand start de boulevard richting Palamos. Als je de kans hebt om fietsen mee te nemen, doen! Je fietst over het fietspad (naast boulevard) zo naar Palamos. Wil je shoppen, dan ben je met de auto in 5 minuten in Playa Daro. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Eurocamping ligt er tegenover, die heeft meer faciliteiten, maar daar betaal je dan ook voor. Mocht je meer willen weten, mail gerust.

Geplaatst door: Annies 25.03.2011 22:41
Zo te lezen is er nog niets veranderd sinds wij er in de jaren negentig waren. Altijd met veel plezier gestaan. Wel een drukke weg naast de camping.