Gebruiker:  Login

Camping Armanello

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowArmanello
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. de la Comunidad Valenciana, s/n
Plaats 03500 Benidorm
GPS Coördinaten N 38° 32' 52'' , W 0° 6' 40''
(38,54778 / -0,11111)
Telefoon 965853190
Email info@campingarmanello.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 95
Open van/tot 1-januari / 31-december
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Armanello <p> <strong>Camping Armanello</strong> is een van de beste campings gelegen in Benidorm, Een Spaanse stad met een uitzonderlijk klimaat gedurende hel hele jaar, dichtbij het Levante strand met fijn wit zand en schoon en helderblauw water, waarin u verschillende (water) en andere sporten kunt beoefenen zoals: zeilen, duiken, waterskie&eacute;n, windsurfen, paardrijden, schaastsen, bowlen, roeien, golfen, karting, tenissen, en kabelskie&eacute;n... Het is een familiaire, schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken die u nodig heeft om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor de zomer als voor de wintermaanden. Een camping met uitstekende faceliteiten zoals: electrieiteit, sateliet aansluiting voor t.v. (r.t.l. 4) op alle plaatsen, drinkwater, toilet gebouwen, en douches (met warm water), medische service, restaurant,</p>

Meningen over Camping Armanello

Mening nr: 1036
Datum: 21-01-2010
Geplaatst door: annet woertman    Stuur annet woertman een e-mail over Camping Armanello
Periode: september - oktober  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
hele leuke gezellige camping, en er zijn enorme verbeteringen aangebracht, een heel nieuw gedeelte waar u heerlijk van de zon kunt genieten, de plaatsen hebben water en afvoer en een goede internet verbinding. wij werden heel leuk ontvangen op de receptie, er word nederlands gesproken . het sanitair was schoon , in de bar worden dingen georganiseerd ( bingo- line dancing .) al met al een leuke camping waar we graag weer naar toe gaan.
Mening nr: 723
Datum: 30-06-2008
Geplaatst door: chris en hubert    Stuur chris en hubert een e-mail over Camping Armanello
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Was hier twee jaar geleden ook , de camping was nu niet goed verzorgd , mandarijntjes liggen te rotten op de grond en er hing een rioolgeurtje . Op de receptie wel vriendelijk , winkeltje steld ook niet veel meer voor. Sanitair is wel proper . Men is een nieuw stuk camping aan bij bouwen . Veel britten op de camping . Benidorm viel ook wat tegen nu . Eens je benidorm uit bent kun je prachtige fietstochtjes maken een aanrader , zeer mooie natuur wel wat bergop kunnen fietsen .
Mening nr: 307
Datum: 17-08-2006
Geplaatst door: Schuerwegen Hubert    Stuur Schuerwegen Hubert een e-mail over Camping Armanello
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke camping met klein zwembad,Sanitair al wat jaartjes maar proper. Zeer smalle toegangsweg waar je niet kan wisselen als er een tegenligger komt. Druk bezet maar rustig. Strandt winkeltjes en restaurantjes op loop afstand ongeveer 2 km. Vriendelijke ontvangst men spreekt nederlands. Klein winkeltje op camping waar je brood kan kopen. Appeltjes van oranje lekker geurend fris aan de bomen. ook goed om te fietsen. Bruisend stadje waar een ieder zijn ding vindt. Grote markt op zondag maar overal oppassen voor dieven dit is wel een nadeel aan benidorm een echte plaag ook aan de grote winkels, fiets goed beveiligen.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[212]