Gebruiker:  Login

Camping Bella Terra

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowBella Terra
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Vila de Madrid, 35-40 Zona dels Pins
Plaats 17300 Blanes
GPS Coördinaten N 41° 39' 28'' , E 2° 46' 50''
(41,65775 / 2,7806)
Telefoon 972348017
Email cbellaterra@cbellaterra.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 797 / 722
Open van/tot 27-maart / 26-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Bella Terra Grote camping die uit 2 delen bestaat, met één deel direct aan het strand en het andere deel bij het zwembad. De twee delen worden gescheiden door een weg.

  • Comfort Plus
    Schaduwrijke standplaatsen met 90 m2 met 5A electrische connectie op de eerste rang bij het strand.

  • Comfort
    Schaduwrijke standplaatsen (Zeezijde) met 90 m2 met 5A electrische connectie

Meningen over Camping Bella Terra

Mening nr: 1402
Datum: 11-07-2016
Geplaatst door: Brigitte Houtepen    Stuur Brigitte Houtepen een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: april - juni  2016
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Blij verrast met de vriendelijke ontvangst , chapeau voor de receptie! Zeker voor Marjolein! Super informatief, en vriendelijk te woord gestaan! Sanitair zoo schoon zelden meegemaakt!!Ligging is prima, mooie plaatsen jammer van het hek maar zal wel nodig zijn! Schone nette camping met goede ligging! Hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Tevens mooi achterland en leuke uitvalsbasis naar Barcelona en girona. Plaats Blanes goed op fiets op loopafstand. Kom hier zeker nog een keer.
Mening nr: 1340
Datum: 04-09-2014
Geplaatst door: Wil    Stuur Wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:9
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Zijn dit jaar weer geweest, en de camping is weer meer verzorgder geworden. De animatie is een stuk beter dan de afgelopen jaren, maar als kampeerder ondervind je hier geen hinder van, want het geluid is goed afgesteld, je merkte nauwelijks op de camping, dat er animatie was qua geluid. De kinderanimatie was dit jaar geen 100 maar 300% verbeterd tov voorgaande jaren, kinderen stonden weer centraal ipv dat het team centraal stond. Receptie was nu voorzien van een Nederlandse vrouw dus communiceren geweldig. Het strand was al wat beter en vanaf de haven in oud Blanes waren ze dit jaar al bezig om het strand op te spuiten dus te verhogen en te verbreden. Alleen ga dat nu even rap en snel voor het seizoen. Ik vernam van een ondernemer, dat het nu de bedoeling is, dat het (bijna)een jaar gaat duren om zo een blijvend hoog en breed strand te krijgen zoals vroeger was. Ik ben benieuwd. Toch nog wel een minpuntje tenminste een persoonlijke. Zoals op vele campings zijn hier nu ook homecars geplaatst op een kampeergedeelte. Waardoor er ruim tien plaatsen zijn komen te vervallen. Maar zorg dan tenminste voor mooiere afwerking aan de achterzijde zodat de kampeerders niet onder de huisjes hoeven te kijken en zorg voor betere waterafvoer (regengoten) want het heeft twee keer stevig geregend en de afvoer van de regengoten kon het niet aan.
Plus
Schoon verzorg vriendelijk
Min
-
Mening nr: 1211
Datum: 13-08-2012
Geplaatst door: Wil    Stuur Wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:9
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
10
Net als voorgaande jaren zijn we wederom op deze camping geweest. Als je er aankomt krijg je echt het gevoel of je weer thuis komt rijden. Animatie was dit jaar gelukkig weer een stuk beter t.o.v. vorig jaar, al mag dit nog wel iets meer zijn. Op de zwembadzijde in zone 5000 zijn een aantal bomen verwijderd, op zich is dit een verbetering, het klinkt raar, maar er mogen gerust op sommige plaatsen met name in de 5700 straat verwijderd worden, dit zal zeker ten gunste komen voor de grote van de plaatsen. Enige jaren geleden heeft de eigenaar al een stuk van de camping er naast gekocht en de camping uitgebreid. Nu heeft hij ook de helft van camping SÁbbanell gekocht en deze gaat op de schop om deze weer nieuw en fris leven in te blazen. Men sprak erover dat hier met name de vaste Spaanse gasten geplaatst worden, maar dat zien we dan wel weer. Enige minpunt, die je wel hoorde was dat het afwasgedeelte achter het zwembad uitgebreid mag worden, enkele jaren geleden wel gerenoveerd, maar er is plaats te weinig om fatsoenlijk te kunnen afwassen, terwijl er ruimte genoeg is om uit te breiden op dat punt. Nieuwe terras aan het zwembad mag vaker open dan nu het geval was. En al kan de eigenaar er niets aan doen, maar het strand juist thv de camping is erg smal, wil je meer en breder strand moet je een aantal honderd meter lopen. Verder prima camping die zeker zijn geld meer dan waard is. Ga volgend jaar weer terug.
Plus
Netjes, verzorgd, Schoon
Min
Niet
Mening nr: 1186
Datum: 26-03-2012
Geplaatst door: Anneke   
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Jong (echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:8
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Ik ga dit jaar voor het 15de jaar naar Camping Bella Terra en keer op keer heb ik er de tijd van m'n leven. Vele jaren ook andere dingen een keer geprobeerd, maar ik keer altijd terug naar Bella Terra, omdat ik me een deel van de familie voel. Het is er leuk, alles dicht bij de deur en op wandelafstand en voor de rest veel veel plezier. Het enige waar de gemeente Blanes actie in dient te ondernemen (in samenspraak met de campings), is de vergroting van het strand. Verder is dit gewoon een camping die nog meer sterren waard is dan haar waardering aangeeft.
Plus
Sfeer en gezelligheid
Min
Kleiner wordende strand
Mening nr: 1137
Datum: 31-07-2011
Geplaatst door: Wil    Stuur Wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:10
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:3
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Dit jaar weer naar BellaTerra geweest ( zijn er nu nog ) en de camping is als vanouds weer verzorgd, bomen gesnoeid wat zeker voor de mensen met schotelantenne's een stuk verbeterd doordat er meer/vrij zicht is gekomen. Eigenlijk weinig aanvullend t.o.v. voorgaande jaren, alleen de animatie was/is dit jaar bedroevend.Andere jaren vrijwel dagelijks aan de bar avonden voor oudere zoals DiscoMovil, Karaoke, Hollandse avond, man versus woman, Flamingo avond etc. Maar dit jaar hooguit één tot soms twee avonden per week. Ook de kinderanimatie was bijzonder slecht dit jaar. Volgend jaar (2012) bestaat de camping 50 jaar waardoor ze nu film opname hebben gemaakt om deze te promoten voor het volgend jaar om dan volgens hun zeggen een spectaculair feest jaar van te gaan maken. Insecten zoals muggen, vliegen en dergelijke ook dit jaar niet gezien.HEERLIJK. Jammer was dit jaar qua weer minder dan we gewend zijn maar desondanks een fijne vakantie. Vertekken eind van deze week weer naar NL, en zijn nu alweer de planning van volgend jaar op deze camping aan het maken.
Plus
Vertrouwde omgeving schone camping
Min
Animatie
Mening nr: 1067
Datum: 09-08-2010
Geplaatst door: wil    Stuur wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zijn er dit jaar weer geweest net zoals voorgaande jaren, en er was dit jaar eigenlijk niet veel veranderd dan voorgaande jaren, terwijl er juist ieder jaar werd getimmerd aan verbeteringen en uitbreiden van de camping. Dit lag dit jaar eigenlijk stil iets wat andere campinggasten ook was opgevallen. Wel opvallend dit jaar was het feit dat er geen mieren liepen en de insecten zoals muggen, vliegen en zandvlooien er niet of nauwelijks waren. Natuurlijk hebben de eigenaren daar geen invloed op maar ook dit viel ons ( en andere ook) op. Verbetering of aandachtpunt zou zijn om meer waterpunten aan te leggen, er zijn maar heel weinig waterpunten voor zo'n grote camping. We hebben het weer ouderwets naar onze zin gehad, m.u.v. de "zwembadbitch" er was een badjuffrouw die werkelijk met zo'n beetje iedere nederlandse gast ruzie en/of woorden had, terwijl de spaanse gasten alles mochten. Ze presteerde het zelfs om de handdoeken van de NL gasten van de ligbedden af te halen en deze bedden aan de spaanse gasten te geven, vond ze het vreemd dat ze na anderhalve week overspannen was en ontslag kreeg. Nog steeds waren de douche en wc ruimte's super schoon zoals voorgaande jaren, en ook het terrein werd op en top schoon gemaakt dag in dag uit.
Mening nr: 1034
Datum: 25-12-2009
Geplaatst door: Chantal    Stuur Chantal een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zelden meegemaakt dat je op zo'n verzorgde camping terecht komt. Alles schoon, alles netjes en personeel heel vriendelijk. Had je een klacht, even deze melden en letterlijk binnen een poep en een zucht werd er aan gewerkt/verholpen. Camping heeft bij aankomst al een uitstraling die je al gelijk het gevoel geeft van ik ben op vakantie nu. Achter zwembad mogen wat mij betrfet de bomen herpland worden dus verplaatsen of op sommige plaatsen weggehaald worden, want door de soms rare plaats van de bomen missen sommige mensen wel enige ruimte, maar dat is dan ook het enigste minpuntje wat ik kan bedenken. Dit is echt één van de topcampings op de costa, en als ik onderstaande berichten dan ook leest, is mijn bericht eigenlijk geen nieuws echter alleen een bevestiging.
Mening nr: 1012
Datum: 17-09-2009
Geplaatst door: Jolanda    Stuur Jolanda een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Moet me aansluiten bij onderstaande berichten. Is een TOP Camping alles onder handbereik vriendelijk personeel. Winkel voldoende te krijgen alleen wel prijzig, maar in de omgeving van alles te krijgen, zo zit er een APPIE HEIN een winkel met alleen nederlandse producten. Zijn er met tussenpoze van twee keer een andere camping in 2009 weer terug gegaan en als vanouds weer 3 weken op een verzorgde camping geweest, oké het strand is minder breed dan bijvoorbeeld in de baai van Rosas maar het gelukkig niet ondervinden van de harde wind daar, maakt vakantie in Spanje hier in Blanes een stuk aangenamer. Sanitairgebouw achter zwembad was volledig vernieuwd en de wegen zijn ook een stuk beter geworden. Misschien toch nog twee kleine minpuntjes, doe iets aan de roosters van de straatkolken en inderdaad de bomen achter het zwembad kunnen best verplaatst/verpland worden want in dat gedeelte is door deze bomen het af en toe schikken wanneer je een grote caravan heb. Zag bijvoorbeeld mensen staan met een grote caravan en daar een grote dubbele tent voor waardoor zij hun auto niet op hun plaats konden zetten hierdoor was het voor hun steeds kijken waar ze hun auto konden plaatsen. Geeft deze mensen een gratis parkeerplaats i.p.v. hiervoor te laten betalen. Deze camping is echt één van de betere op de Costa.
Mening nr: 999
Datum: 09-09-2009
Geplaatst door: Chista    Stuur Chista een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zijn voor het eerst in Blanes geweest op deze camping, in één woord fantastisch, zeer schoon, vriendeljk personeel, heel verzorgd voldoende animatie bij het terras, verder rustige omgeving je hoor (bijna)niets van de omliggende campings of hotels. Echt een aanrader. Ook t.o.v. het noordelijke gedeelte waar wij voorheen altijd stonden is hier geen wind te bekennen, en spraken we mensen die hier al jaren stonden en ons vertelde nooit wind te hebben. Winkel voldoende te krijgen ook veel hollandse producten maar wel prijzig. Een goede 100 meter vanaf de camping is al de eerste winkel waar je veel goedkoper boodschappen kunt doen, en nog iets verder zijn voldoende supermarkten te vinden allemaal op loopafstand. Op 5 minuten rijden vind je alle supermarkten in een straal van een paar honderd meter . Kortom zowel de uitstraling als de verzorging aangevuld met de rust en alles onder handbereik vind ik dit zeker de moeite waard om in de toekomst terug te gaan. We gaan nooit meerdere keren naar dezelfde camping terug, maar nu gaan we een uitzondering maken, want dit is echt een super camping.
Mening nr: 796
Datum: 19-08-2008
Geplaatst door: wil    Stuur wil een e-mail over Camping Bella Terra
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Zijn weer geweest naar deze camping, moesten helaas door famlie omstandigheden na 2 weken naar huis, maar dat halen we volgend jaar wel weer in, want één ding is zeker in 2009 gaan we bij gezondheid hier weer heen. Het is echt een camping die uitstraling heeft bij binnenkomst van de camping. Ieder jaar word deze camping steeds weer verder vernieuwd en verbeterd, ze hebben er een stuk bijgekocht van de camping ernaast, het oude gebouw wat erop stond gesloopt, modern mooi nieuw gebouw geplaatst. Maar even terug komen over de rest van mijn mening, het word daar een steeds grotere camping, maar je merkt er niets van het blijft lekker rustig en gemoedelijk op deze camping. Kregen wel in eerste istantie een plek waar we 4 dagen opgestaan hebben, maar waar we vanaf gingen op eigen verzoek vanaf gegaan zijn omdat er een vervelende boom stond op een heel onelukkige plek, waardoor we niet de caravan neer konden zetten zoals wij wilden en ook de luifel kon niet aan de tent gezet worden. Maar toen we de andere plek hadden kon de caravan staan naar wens, de luifel kon aan de voortent, en we hadden een leuke periode tot dat we weg moesten helaas. Het is lekker rustig op deze camping, alleen een week lang om 22.30 uur het vuurwerk ( wat ik altijd fantastisch vind) , alleen voor ons kind van ruim 5 maanden iets minder, hij werd er weleens wakker van. De camping is er zeker t.o.v. 2007 weer verbeterd, en daarom volgend jaar weer naar Bella-Terra
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[46]