Gebruiker:  Login

Camping Internacional De Calonge

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowInternacional De Calonge
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Sant Feliu de Guixols-Palamós, km.7,5
Plaats 17251 Calonge
GPS Coördinaten N 41° 49' 57'' , E 3° 5' 4''
(41,8325 / 3,08444)
Telefoon 972651233
Email info@intercalonge.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 794 / 602
Open van/tot 1-januari / 31-januari
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaar



Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Internacional De Calonge Vitueel bezoek met Cyclomedia

Een camping met bekoring en persoonlijkheid , midden in de natuur. Gelegen in het midden van de Costa Brava tussen Playa d'Aro en Palamós naast de meest schilderachtige stranden . Complex met twee zwembaden voor volwassenen en een voor kinderen, met ligbedden en zonneweide om met het hele gezin van de zon te genieten. Beoefen uw lievelingssporten in onze schitterende omgeving of bij de voorzieningen van de camping Basketbal, voetbal, tennis, jeu de boules, volleybal, tafeltennis, golf, wandelsport, windsurf, kajakken, duiken, vissen, mountainbiken, pa

Meningen over Camping Internacional De Calonge

Mening nr: 1333
Datum: 19-08-2014
Geplaatst door: van der Sande    Stuur van der Sande een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:7
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:10
Leiding v/d camping:7
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Om 24.00 uur komen ze al langs je caravan dat je stil moet zijn, terwijl je dan gewoon rustig zit te kletsen, vonden we een beetje overdreven, als dit nu 1.00 uur is zeg ik je hebt gelijk. Maar toch wel voor herhaling mogelijk. Super met oudere jeugd, kunnen om 24.00 uur op stap gaan in Plaja, ongeveer 20 minuten lopen, dit is goed te doen. Op de camping wel veel trappen lopen. Wij stonden bovenin (super uitzicht), maar moest je 300 trappen omhoog vanaf het strand geteld.
Plus
grote plek voor je caravan
Min
bewaking heel streng
Mening nr: 1328
Datum: 15-08-2014
Geplaatst door: Yvon    Stuur Yvon een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Prima camping aan een kleine baai. Wel druk strand in de 1e week van augustus dat wij er waren. Zaten in een caravan van Eurocamp. Mooie plek tegen de berg maar wel onderaan dus klimmen viel ontzettend mee. Ondanks hoogseizoen vonden wij het s' avonds en s' ochtends rustig op de camping. Prima winkel met lekker brood elke ochtend. Om half 11 nooit wachtrij. Geen polsbandje. Wifi was op bepaalde tijden (vroeg in de ochtend en in de middag) prima,. 15,- voor 1 week op 3 apparaten te gebruiken. Ligging vlak bij Platja en Palamos. Platja leuk om te winkelen, Palamos leuk om te slenteren en te eten in de avond. In Palamos loop je nog echt tussen de Spanjaarden en dat geldt niet voor Platja. Fijne Carrefour in Calonge. Voor herhaling vatbaar.
Plus
Ligging aan zee en vlak bij Platja en Palamos
Min
geen
Mening nr: 1154
Datum: 27-08-2011
Geplaatst door: Dorien   
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:5
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:9
Leiding v/d camping:5
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Super mooie camping. We hebben er bijna 3 weken gestaan met eigen caravan. We waren van te voren wel een beetje bang hoe we dat gingen doen met de caravan op de plaats krijgen, aangezien het een terrassencamping is. Maar dit is heel erg goed te doen, dus daar hoef je absoluut geen zorgen om te maken. Plaatsen varieren van aardig klein tot groot. We hadden een mooie plaats. Genoeg faciliteiten op de camping en de kinderen hebben zic uitstekend vermaakt. De sfeer op de camping was heel erg fijn. Ontvangst en de mensen bij de receptie zijn onvriendelijk en personeel heeft er allemaal geen zin in. Maar ach ik ga niet voor die mensen hier, ik kom voor de camping en omgeving als dat maar goed is en dat was het! Veel Nederlanders op de camping! Ondanks de vele Nederlanders hebben onze kinderen bijna alleenmaar met de Franse buurkinderen gespeeld, dit was erg leuk om te zien...ze kunnen elkaar niet verstaan maar ze gingen met z'n alle prima om. We werden zelfs uitgenodigd op de bbq 's middags. Ja typisch Frans, die gaan 's middags bbqen, kinderen deden wel mee, maar wij maar niet. Moet niet denken om 's middags alweer aan de bbq te zitten. Omgeving is ook erg mooi... Wij hebben een hele leuke tijd hier gehad, wat ons betreft een aanrader!
Plus
De sfeer + mooi aangelegde camping!
Min
Niet echt een minpunt, maar personeel onvriendelijk
Mening nr: 1097
Datum: 10-10-2010
Geplaatst door: J.Heijnen    Stuur J.Heijnen een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zo, dit jaar weer geweest maar dan met de caravan. het blijft een geweldige camping. Schone toilet gebouwen goed gesorteerde supermarkt(niet goedkoop) leuk restaurant met gaotische bediening want als je klaar ben met eten, tegen een zeer redelijke prijs , heb je kennis gemaakt met wel vier of meer obers. Iedere dag word zowat het hele park aan geharkt vanwege de naalden uit de bomen ook worden alle wegen aan geveegd en word het laatste onverharde weg nat gehouden voor het stof. Ook de steden in de directe omgeving zijn de moeite waard. Palamos en Platja d'aro maar ook Girona is zeer de moeite waard. Ook zouden we naar Barcelona maar ik vond het daarvoor te warm. In ieder geval denk ik volgend jaar weer te gaan. Denk eraan voor half juli tot half augustus wel reserveren.
Mening nr: 1014
Datum: 21-09-2009
Geplaatst door: J.Heijnen    Stuur J.Heijnen een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
geweldige camping alleen zijn de tent plaatsen erg klein en stonden onze haringen bij de buren in de grond maar die hadden daar geen bezwaar tegen omdat ook bij ons stonden dus weer opgelost. Na 24.00 lekker rustig en is er de gehele nacht bewaking geeft een goed en veilig gevoel. Winkel was open van 08.00 tot 23.00 uur en er was altijd brood alleen de prijs, niet goedkoop. Daarin tegen kun je heel goed uit eten op de camping voor weinig geld een goede maaltijd. Toilet gebouwen al hellemaal geen probleem en één wel wat ouder dan de andere maar super schoon dus maakt het niet uit waar je gaat douchen. En dan niet een mieserig straaltje, nee het leek wel of de brandweerslang open stond zoveel water en nog warm ook, heel goed. Denk eraan de omgeving is erg druk, De camping heeft een eigen pad naar het strand en er is altijd plek, zowel schaduw al zon.Gaan volgend denk ik wel weer. heb alleen gehoord dat de prijzen in 2010 flink omhoog gaan dus daar is het wachten even op.
Mening nr: 956
Datum: 12-08-2009
Geplaatst door: L. van Heck    Stuur L. van Heck een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij hebben deze camping als zeer prettig ervaren. Schoon sanitair. Mooi strand dat via een loopbrug over de weg te bereiken is. Dan nog wel 100 treden naar beneden, maar dan kwam je ook in een prachtige baai. Gezellig terras, waar iedere avond iets te doen was. 23.30 uur was het stil. De jongeren verzamelden zich op het strand, waar ook een bar was die tot 0.200 uur 's nachts open was. 1 Minpuntje wil ik wel noemen. De dag voor aankomst was ons beloofd dat we naast onze vrienden zouden staan. Maar toen we aankwamen bleken ze ons toch omgeboekt te hebben naar een andere plek. We hebben heel wat moeite gedaan om toch de plek te krijgen naast onze vrienden. Die plek was ook gewoon vrij. Later hoorden wij dat ze die plek beloofd hadden aan een ander stel, die met drie gezinnen naasr elkaar wilden staan. Hun hadden eerder geboekt en waren al eens eerder op deze camping geweest. Uiteindelijk na 5 dagen kwam de plek aan de andere kant van onze vrienden vrij, en toen zijn we alsnog verkast. Dit schijnt dus veel vaker te gebeuren. Wij vinden de camping niet geschikt voor kleine kinderen. De camping is erg steil, en de zee loopt vrij snel diep af. Het gedeelte onder het zwembad vonden wij de beste plekken om te staan. De plekken boven op de berg zijn wel groter en zonniger. Er rijdt wel dagelijks een treintje die je naar boven brengt.
Mening nr: 932
Datum: 24-07-2009
Geplaatst door: Fam Van der Meeren    Stuur Fam Van der Meeren een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Eind augustus 10 dagen hier gestaan. Zeer tevreden. Animatie 's avonds is lawaai, maar als het gedaan is is het wel gedaan, wij stellen nachtrust zeer op prijs. Het landschap is heuvelachtig, heeft ook zijn mooie kanten, een beetje klimmen op de camping en naar het strand neem je er maar bij, wij hebben dit niet als hinderlijk ervaren. Onze 4 kinderen (ts 4 en 10) hebben zich hier prima vermaakt. Pokkepech gehad met de wagen, maar zeer goede assitentie van de receptie gekregen. Lokale garages en pechverhelping spreken enkel Spaans, receptie heeft ons hier zeer goed en proactief met geholpen, zonder kosten. Kortom, een aanrader
Mening nr: 894
Datum: 02-04-2009
Geplaatst door: Joep van Stokkum    Stuur Joep van Stokkum een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven
Weet iemand of je persé moet reserveren voor deze camping? Of kun je in juli gerust aan de poort verschijnen en is er dan nog plaats. Wij zijn met een caravan en willen graag een grote plaats.
Mening nr: 868
Datum: 27-12-2008
Geplaatst door: Ina    Stuur Ina een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:6
Ik begrijp niet goed dat iedereen zo tevreden over deze camping. Wij vonden het een ongezellige camping. 's Avonds ging om 23.30 uur het licht uit en kon je je drankje overgieten in een plasic bekertje en om 00.00 uur moest het terras leeg zijn. Je kon je bekertje meenemen naar de caravan maar daar mocht je niet meer praten want de bewaking kwam om de tien minuten langs om te vertellen dat je stil moest zijn. Zelfs als je aan het fluisteren was, kwamen ze ineens vanachter je caravan, en werd je nummer genoteerd als je niet stil was. Verder was er voor de jeugd vanaf 15 niks te doen, en als die naar Platja zelf gingen was de entree voor de disco zo'n E 10,00 en de consumpitie's E 5,- Het strand was erg klein en het eten in het restaurant niet te eten. Het zwembad stelde ook niks voor en als je een huurcaravan had, moest je via het terras van je buren naar je caravan lopen. Er was ook bij de meeste caravans geen plaats om je auto te parkeren. Alleen Platja d'Aro is gezellig. Dit is vanaf de camping zo'n 20 minuten lopen, wel gevaarlijk, via een donkere weg, met een klein gedeelte voetpad, voor de rest loop je op de weg. Je kunt ook evt. met de bus, met de eigen auto is bijna geen doen, want je rijdt er in file naar toe en je kunt er niet goed parkeren. Kortom, voor ons geen 2e keer op deze camping.
Mening nr: 822
Datum: 08-09-2008
Geplaatst door: t. kliebisch    Stuur t. kliebisch een e-mail over Camping Internacional De Calonge
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Heb afgelopen zomer 2 weken op deze camping gestaan. Heb geen klachten over de camping alleen dat hij erg steil is. Vooral met een kinderwagen is dit erg vervelend. De prijzen in de winkel zijn inderdaad erg hoog, maar richting Calonge ligt na ongeveer 500 m een hele grote supermarkt die alles heeft en niet duur is. Ik heb het met mijn gezin erg naar mijn zin gehad en denk er zelfs over om volgend jaar weer terug te gaan. Even voor de mensen die met een kinderwagen naar het strand willen. Als je over de brug gaat ligt er meteen rechts een trap naar het strand deze is vrij lang en stijl dit is met de kinderwagen of buggy haast niet te doen. Maar als je vanaf de brug een klein stukje rechtdoor loopt is daar een zwarte poort en als je deze weg volgt kom je ook bij het strand. Ik vond deze camping mooi, netjes, en van alle gemakke voorzien. Op de camping komt 3 maal per week een arts en kost niets. Ben er zelf met mijn zoon naar toe gemoeten en heb niets hoeven te betalen.
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[40]