Gebruiker:  Login

Camping Cambrils Park

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowCambrils Park
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Av. Mas Clariana s/n
Plaats 43850 Cambrils
GPS Coördinaten N 41° 4' 32'' , E 1° 6' 28''
(41,07556 / 1,10778)
Telefoon 977351031
Email mail@cambrilspark.es
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 412 / 240
Open van/tot 15-april / 16-oktober
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Cambrils Park

Camping Resort Cambrils Park is de enige luxecamping in Costa Dorada. Het bestaat uit voorzieningen en services die niet onderdoen voor de 5 sterren categorie en waar een nieuw vakantieconcept wordt aangeboden aan onze klanten: het vakantiepark of de camping village (dorp). Aan de basis van de beste Camping Resort te Tarragona en het Bungalow Park in de Costa Dorada en alle voorzieningen ervan ligt het personeel van het bedrijf die het aantal en de uitstekende kwaliteit van onze services behoudt

Meningen over Camping Cambrils Park

Mening nr: 1199
Datum: 25-07-2012
Geplaatst door: jan   
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Senioren
Is geen camping meer zijn alleen nog huisjes e.d. te huur jammer maar helaas
Mening nr: 951
Datum: 09-08-2009
Geplaatst door: Dhr. Vleugels    Stuur Dhr. Vleugels een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zijn net terug van de camping en vonden het een uitstekende camping , ook het sanitair was goed verzorgd en vraag mij ook wel eens af hoe sommige mensen het toilet zo smerig acther kunnen laten terwijl ze dit thuis ook niet zouden doen. Het enige minpunt vond ik het restaurant en de bediening s'avonds als er een show of wat was. moesten lang wachten op het drinken en het eten in het restaurant viel wat tegen voor de prijs betaald. Afhalen was beter. Een andere irritatie was het handdoek leggen , terwijl sommige mensen pas s'middags kwamen. De weg naar het strand lopen viel wel mee , zo'n 15 minuten en je bent er. Wij hebben ook gehoord dat er steeds meer huisjes zouden komen en uiteindelijk het camping gedeelte helemaal verdwijnt en Sanguli en Cambrils samengevoegd worden (dit kun je ook al zien in een hoek van de camping daar de wegen er al liggen). Ik moet zeggen de algehele indruk van de camping is super en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Camping ligt mooi centraal voor uitstapjes naar verschillende plaatsen.
Mening nr: 947
Datum: 07-08-2009
Geplaatst door: Fam. Schreiner    Stuur Fam. Schreiner een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Even inhakend op de kleine plaatsen. Wij komen al 7 jaar op deze camping. Voorheen gingen we altijd naar Park Playa Bara, ervaring is dat de plaatsen daar veel kleiner zijn (er zijn daar ook grote, maar meestal bezet door de Spanjaarden met seizoensplaatsen, of je moet geluk hebben) en nadeel was dat je daar niet kon reserveren. Dit jaar stonden we voor het eerst op een ander gedeelte van de camping. Voorgaande jaren stonden wij in het gebied waar nu huisjes staan. Die plaatsen daar waren idd groter dan de plaats die we nu hadden. Het pastte nu allemaal maar net, terwijl we de plaats zelf hadden uitgezocht. En er zijn nog kleinere plaatsen. Verder is alles uitstekend geregeld op de camping. Met name petje af voor de dames die iedere dag weer de troep in het sanitair opruimen. De dames zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het poetsen. Ik vraag me wel eens af of mensen thuis ook de remsporen in de pot laten zitten, het toiletpapier ernaast gooien en de papiertjes van inlegkruisjes en tampons gewoon in de douche laten liggen.
Mening nr: 937
Datum: 30-07-2009
Geplaatst door: Reggie    Stuur Reggie een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Op zich een goede ( camping ) voor een toch iets te dure prijs doordat de plekken vrij klein zijn. Jammer dat het de bedoeling is om volgend jaar weer een gedeelte van de campingplaatsen te gebruiken voor bungalows. Zo blijft er niet veel over voor campeerders en wordt je bijna verplicht om naar Sanguili te gaan van de zelfde eigenaar en strak naast Cambrils Park. Naar het strand is toch best wel een eind lopen en naar het centrum van Cambrils of Salou moet je wel een vervoersmiddel hebben.
Mening nr: 925
Datum: 16-07-2009
Geplaatst door: Eleonora    Stuur Eleonora een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Als ik de diverse meningen zo lees, dan begrijp ik dat je als kampeerder met eigen spul weinig meer te zoeken hebt op deze camping (en legio andere) omdat de meeste ruimte ingenomen wordt door chalets en allerlei soorten huisjes om te huren. Watn ONTZETTEND jammer, want campings zijn destijds opgezet voor KAMPEERDERS!! Ik baal hiervan, weet je. Steeds minder mogelijkheden; steeds kleinere plekken.....
Mening nr: 924
Datum: 16-07-2009
Geplaatst door: Geer    Stuur Geer een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Zit nu op de camping, Animatie is gewoon goed net zoals het sanitair en de zwembaden. Maar de plaatsen vind ik tegen vallen. Heb de luxe plaatsen genomen in de veronderstelling dat de plekken echt groot genoeg zijn, maar dat valt tegen. De auto staat half op het pad zodat ik altijd tegen de auto aan kijk. Ook heb je op de hele camping last van vliegen en mieren. Op zich een goede camping maar ik vind het te duur doordat de plekken vrij klein zijn.
Mening nr: 736
Datum: 17-07-2008
Geplaatst door: Even    Stuur Even een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Begin juli 2008 op dit SCHITTEREND bungalowpark 2 weken vakantie gevierd! Gereisd met het vliegtuig (Dortmund-Barcelona) waarbij je vanaf treinstation Barcelona Airoporto moet treinen naar Barcelona Sants en van daaruit moet overstappen via spoor 9 of 10 (kan beide) richting eindbestemming Tortosa. Je kunt dan in Salou eruit (reistijd ruim 1.30 uur). Terugreis vanaf Salou met de Bus (Plana!) naar vliegveld Barcelona (reistijd 2 uur). Let op VERTREKTIJDEN (ideaal vanaf centrum Salou met prijs van € 14,90 p.p hetgeen duurder is dan de trein maar ook toch wel ietwat handiger. Bungalowpark: geweldige voorzieningen, dagelijkse tuinmannen aan het werk, receptie ook Nederlandstalig. WEL HANDDOEKEN EN DEKBEDOVERTREK IN DE BUNGALOWS AANWEZIG (staat anders op de WEBSITE nl !) Bij aankomst ook (toeristenbelasting) te betalen (wordt nergens in de website of voorwaarden die je ter plekke krijgt vermeld) Ligging: vanaf park naar Salou (begin) ongeveer 700 meter (wegje via het spoor is AFGESLOTEN en de weg naar Salou vanaf het park is EENRICHTINGSVERKEER geworden (niet toegankelijk vanaf park) Naar het echte centrum Salou is toch wel 45 minuten lopen hoor!!! Je kunt gebruik maken van de regelmatige busverbindingen en ook met een treintje kan je reizen. Minpuntjes: - zeer prijzig !!! - TE strenge nachtwakers op het park (erg kinderachtig, 4 personen rustig pratend wordt al als storend ervaren)
Mening nr: 701
Datum: 13-06-2008
Geplaatst door: Wendy    Stuur Wendy een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
De huisjes op Cambrils park zijn gewoon goed... je hebt er wat je nodig moet hebben en meer niet. Prijs is daarin tegen weer erg hoog buiten de aanbiedingen om. Wij hebben nu 3 keer een huisje gehuurd en dat iedere keer op het randje van de laatste mogelijkheid in mei/juni zodat het nog betaalbaar is. In het hoogseizoen vind ik het huisje ECHT TE DUUR. Wij gaan volgende week weer naar Cambrils park maar dan met de tent op de camping staan... en hebben er ontzettend veel zin in... Het is allemaal even schoon dus eigenlijk niets op aan te merken... en zeker met kinderen een waar paradijs.
Mening nr: 700
Datum: 11-06-2008
Geplaatst door: lemmens    Stuur lemmens een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij zijn nu 2 x geweest op deze camping en de kinderen die inmiddels tieners zijn gewden willen weer terug. We hebben beide keren een hele goede vakantie gehad we zijn een keer met de camper gegaan en 1 x in de houten huisjes van de camping zelf We hadden wat problemen in het huisje met de lekkage van het bad. Hier hebben we toch 2 ochtenden bij het huisje moeten blijven en herhaalde keren voor naar de receptie moeten gaan om de lekkage gemaakt te krijgen.Dat is wel ook het enige minpunt geweest op deze camping. Zelf vind ik verhouding prijs voor de huisjes erg duur . Zou nooit nog een huisje nemen omdat ik het erg duur heb gevonden. Je bent tenslotte bijna niet in het huisje. Voor 1000 euro minder ga ik liever camperen in een caravan en kan net zo goed gebruik maken van alles. Mijn kinderen zijn zich gaan wassen bij de campingplaatsen omdat je daar veel meer gezelligheid hebt dan bij de huisjes. Dus vindt ik het een beetje weggegooid geld. Het enige pluspunt van het huisje is dat je niet met afwas hoeft te lopen verder zou ik het niet aanraden de campig is verder toppie
Mening nr: 696
Datum: 30-05-2008
Geplaatst door: Michael    Stuur Michael een e-mail over Camping Cambrils Park
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
De houten huisjes zijn zeer sober uitgevoerd.:Een keuken annex woonkamer met oven (geen magnatron) en TV. 2 slaapkamers, badkamer met ligbad waarin men ook kan douchen. Op een zeer slimme manier is er airo aangelegd, wat aangename verkoeling geeft in de keuken en beide slaapkamers. Het huisje zelf stelt niets voor en de prijs van Euro 175,- per nacht in het hoogseizoen is krankzinnig. Echter de huisjes zijn in het hoogseizoen altijd vol, dus men doet goede zaken. Wij zijn 2x in die huisjes in het voorseizoen geweest voor Euro 750 voor 2 weken, en dat is dan natuurlijk wel weer leuk...... De Camping zelf is fantastisch maar is eerder uitgebreid beschreven. Ga er nog steeds elk jaar met veel plezier naartoe, maar dan met de eigen caravan.
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[38]