Gebruiker:  Login

Camping La Llosa

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowLa Llosa
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.N-340, km.1143
Plaats 43850 Cambrils
GPS Coördinaten N 41° 3' 55'' , E 1° 2' 41''
(41,06528 / 1,04472)
Telefoon 977362615
Email info@camping-lallosa.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 400 / 302
Open van/tot 1-januari / 31-december
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping La Llosa Camping La Llosa bezorgt u een onvergetelijke zomervakantie. De camping ligt in de golf van St.Jordi in het hartje van de Costa Dorada. De camping ligt ideaal voor een strandvakantie. De camping is voorzien om van alles te doen op de camping. Ook buiten de camping zijn er voldoende dingen te doen.

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping La Llosa

Mening nr: 876
Datum: 25-01-2009
Geplaatst door: Kurt    Stuur Kurt een e-mail over Camping La Llosa
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:5
Wij zijn gedurende 3 weken (zonder reserveren) op deze camping geweest. Inderdaad zeer kleine plaatsen: we hadden de grootste plaats en die is dan : caravan (4m), voortent en daarnaast de wagen = vol. Sanitair was volgens ons niet echt geweldig. Er werd onvoldoende gekuist. Wat ons het meeste opviel : zeer weinig bewaking tenzij aan de hoodingang. De 2 ingangen aan het strand stonden de ganse tijd open overdag zodat iedereen vrij de camping op kon lopen. Hierdoor hebben ze ingebroken in onze caravan. Deze was op slot, ze hebben er gewoon een raam uitgetrokken, portefeuille en sleutels gestolen. Dit gebeurde overdag rond 16u terwijl we op het strand waren. Na nauwelijks 1 week, was het alweer prijs voor iemand anders. Blijkbaar wordt hier regelmatig gestolen maar dat hoor je natuurlijk pas achteraf. Voor ons dus zeker een te mijden camping. Helaas, want de ligging is nog niet zo slecht.
Mening nr: 864
Datum: 16-12-2008
Geplaatst door: van Rijswijk    Stuur van Rijswijk een e-mail over Camping La Llosa
Periode: september - oktober  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik ben het totaal niet eens met de vorge schrijver. wij zijn hier 2maanden september/oktober 2008 geweest voor de prijs van 245 euro per maand. Het sanitair in het nieuwe gebouw was prima en warm en werd dagelijks onderhouden. De sateliet ontvangst prima, je moet wel kijken waar je staat. In oktober werden de bomen gesnoeid, dat gaf wel wat ongemak en herrie, maar daarna vol op zonneschijn. Op 400 mtr was er nog steeds een lekker vers broodje te halen . Het echte Cambrils ligt niet aan het strand maar achter de grote weg. Het heeft leuke pleintjes en straatjes met mooie nieuwe bestrating en plantenbakken, en oude huizen. In de omgeving is van alles te bekijken, veel leuke plaatsen zoals Reus, Montblanc , klooosters en tuinen. Het strand en boulevard ligt op 50mtr. In het voorjaar zijn we er weer voor een aantal maanden.
Mening nr: 860
Datum: 07-12-2008
Geplaatst door: sil    Stuur sil een e-mail over Camping La Llosa
Periode: september - oktober  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:4
Heel kleine staanplaatsen? Moeilijke ontvangst van tv-sateliet wegens veelvuldige schaduw. Vriendelijke uitbaters. Cambrills zelf stelt heel weinig voor
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[35]