Gebruiker:  Login

Camping Nautic Almata

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowNautic Almata
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Sant Pere Pescador, km. 11,6
Plaats 17486 Castelló D'Empùries
GPS Coördinaten N 42° 12' 21'' , E 3° 6' 22''
(42,20582 / 3,10606)
Telefoon 972454477
Email info@almata.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1109 / 1072
Open van/tot 7-mei / 18-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Nautic Almata De camping ligt in een natuurgebied omgeven door de rivier El Fluvia en de Middellandse Zee. De camping heeft een groot lagunebad. Bovendien is de ligging van Camping Nautic Almata fantastisch in een prachtig natuurpark aan het goudgele strand van de Costa Brava. Een houten bar op een paar meter afstand van de zee. Bar Gola is de plaats van de camping die tot in de vroege ochtenduren met leuke muziek open blijft. U kunt hier een drankje of snack nuttigen terwijl u een avondduik in de zee neemt.

Meningen over Camping Nautic Almata

Mening nr: 1130
Datum: 15-07-2011
Geplaatst door: laura huisinga    Stuur laura huisinga een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
voor de 4e maal op de camping en de ontvangst was hartelijk. een mooie plek uitgezocht en een hele fijne vakantie gehad. sanitair was heel goed onderhouden en t personeel vriendelijk. we hoorde van kennissen dat er vorig jaar ongeregelheden waren door een bepaalde groep mensen, maar die zijn niet meer welkom en ik vind dat een hele goede beslissing van het bestuur/leiding. voor ons is deze camping echt een heerlijke camping en we komen volgend jaar zeker weer terug
Plus
de zon!
Min
de wind
Mening nr: 1104
Datum: 21-01-2011
Geplaatst door: vakantieganger    Stuur vakantieganger een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn 2x op deze caming geweest (juli 2009, juli 2010). Onze kinderen waren toen 16,14,10 jaar. (2009) .Voor deze leeftijd is het een prima camping: animatie, disco, strand,zwembaden. Ik zelf zou hier niet met kleine kinderen heen gaan! In 2010 hadden we minder mooi weer: dagen lang heel veel wind( alles waaide van tafel en op het strand kon je nauwelijks zijn omdat je werd gezandstraalt). Hier waait altijd een windje maar dat is lekker en zorgt ervoor dat het niet zo vreselijk heet is. Sanitair is mooi en schoon evenals het terrein. Het is een drukke camping: veel verkeer met grote aanhangers, animatie tot 0.00 uur en s nachts de lallende jeugd die terug komen van het strand en dan natuurlijk geen rekening houd met slapende mensen en overdag de herrie bij het zwembad. Het aangrenzende natuur gebied is erg mooi, maar zorgt ervoor dat er veel muggen zijn: we zijn in 2010 lek geprikt: dus neem hier wat voor mee want het is in spanje niet te betalen! Zonder auto of fiets kan je geen boodschappen doen. Het pad van de camping naar de openbare weg is erg lang. Wij gaan er niet meer heen (de kinderen zouden het wel weer willen) omdat ik het wel heb gezien daar! Wij gaan op zoek naar een andere camping zonder muggen, harde wind en waar we lopend een dorpje/boulevard/stadje in kunnen voor een terrasje.
Mening nr: 1079
Datum: 20-08-2010
Geplaatst door: Louis    Stuur Louis een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Camping wordt langzaam te duur voor wat de camping te bieden heeft. Dit jaar voor het eerst na 8 augustus ook een jeugdcamp op zone 1. Om 08.00 werd je gewekt met een Duits liedje wat werd ondersteund met slagwerk van pannen. Rust was er dus ook niet meer op deze zone. Verder blijft het ondanks de prijs ( zie mijn eerdere meningen) )wel een leuke camping. Wij zullen omdat onze dochter nu echt niet meer meegaat andere campings gaan bezoeken.
Mening nr: 1069
Datum: 12-08-2010
Geplaatst door: WALTER en GERDA    Stuur WALTER en GERDA een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Al jaren kamperen we maar dit jaar was weer een minder jaar. De traditionele drukte van het hoogseizoen kennen we maar op Camping Nautic wordt hier minder goed mee omgegaan. Waarom? De camping is bijzonder groot en in zones opgedeeld. Op zich niet slecht want dan kan je je een beetje afzonderen van de drukte in bepaalde zones (disco, jeugdvakantiekampen, etc). Wordt je ook mooi verteld bij inchecken ? In de eerste week stonden we vlakbij het restaurant en daar heb je toch tot 1.00 's nachts lawaai door de shows. In de dag heel druk met aan/afrijden van boten, waterscooters die te water gelaten moeten worden. Dus verhuizen naar zone 1. Veel beter maar een eind lopen. Waarom draait de camping alles niet om. Disco en jeugd weg achteraan en de normale kampeerder laten genieten van dichtbij alles. Toiletten en vuilnis wordt mooi bijgehouden maar eind juli (als de camping vol zat) lukte dit niet meer zo goed. De bewaking is een lachertje wat dus nachtlawaai en wild parkeren veroorzaakt waardoor gasten geen goeie plaats vinden en 's nachts wakker liggen omdat sommigen er behoefte aan hebben om tot 3.00u 's ochtend met 25 samen te hokken en zich te laten gaan in alcohol en luide muziek. Door de binnenkanalen die prachtige gelegenheid zijn voor booteigenaars om je boot voor de tent/caravan te leggen is het er wel vergeven van kleine muggen en lekker buiten zitten 's ochtends/'s avonds bij windstil weer wordt een opdracht. We hadden er allemaal van...zo'n 30 beten op ons lichaam. Muggezalf, smeren, speciale kaarsen...allemaal niets gekort. De camping is echter mooi, personeel vriendelijk, lekker eten en het strand is uitermate groot daar je vlak naast een natuurreservaat ligt. Uitzonderlijk in SPanje (en tegenwoordig in EUropa)..hier kan Woefie mee op het strand (als je maar netjes alles opruimt). Campingwinkel is goed voorzien. Mooie plaats om de buurt te verkennen ook.
Mening nr: 1057
Datum: 25-07-2010
Geplaatst door: diirk elias    Stuur diirk elias een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
wij zijn dit jaar voor de eerste keer gaan kamperen , het is reuze meegevalen . we hadden op voorhand een beetje schrik voor de hygiene maar dat viel heel goed mee . ze poetsen er dag en nacht . het pesoneel was er heel vriendelijk vooral in de supermarkt . we gaan zeker en vast te terug ;
Mening nr: 1002
Datum: 10-09-2009
Geplaatst door: PP    Stuur PP een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
Voor de vijfde keer naar deze camping. Jammer dat de bewaking steeds minder streng wordt en dat je dus iets meer overlast ervaart. Ook de toiletgebouwen worden slecht bijgehouden voor dit kaliber camping, het is vaak zoeken naar een schone pot. Voor de rest is het een mooie groene camping met veel boten liefhebbers waardoor je soms een hoog Sjonnie en Anita gehalte heb.
Mening nr: 946
Datum: 07-08-2009
Geplaatst door: Fam. Benjamins    Stuur Fam. Benjamins een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij hebben afgelopen zomervakantie hier gestaan. Na wat gezoek voor een plaats, lekker achteraan ver weg van disco en volle drukte, zijn we ergens in zone 1 beland. Het is even lopen maar met 25 graden is het 's avonds en 's nachts best te doen. De plaatsen verschillen wel qua oppervlakte. Sanitair is goed, en regelmatig word er schoongemaakt. !Vuilnis word enkele malen per dag opgehaald ! . Onze kinderen van 7, 13 en 15 jr. hebben er een supervakantie gehad zo ook wij. ! Ook al hadden we enkele dagen een zieke (diarree) in ons midden. Zelfs de dokter op de camping was in diverse talen te volgen. Huren van een bootje is de moeite waard in Cadaques, waar vanuit je mooie tochtjes kan maken om te gaan snorkelen. Het weer was dit jaar van 20 juli - 5 aug dan ook geweldig met temp tot bijna in de 40 graden. Onze eerste vakantie in Spanje en ZEKER niet onze laatste !!! Adios !
Mening nr: 885
Datum: 27-02-2009
Geplaatst door: Patrick    Stuur Patrick een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Vroeger heel veel op camping geweest in Frankrijk. Daarna zijn we de grens over getrokken. Nu zo'n 15 jaar geleden. Sindsdien lopen we vast op de camping. We hebben al geprobeerd om gewoon een nachtje te staan en dan verder te trekken ...maar dat lukt niet. Ik vind het veruit de beste camping in de streek. De camping doorstaat met vlag en wimpel het toetsen aan andere in zijn categorie. De kinderen zijn er eigenlijk van kleinsaf bijgeweest en zij houden het heel direct . Het is voor hun geen vakantie als ze niet naar Nautic Almata gaan. Dus hangen we er nog enkele jaren rond ...met plezier. Verder een goeie infrastructuur, flexibele instelling van het management en ook het personeel doet altijd zijn uiterste best. Veel plezier en veel vrienden gemaakt op de camping
Mening nr: 746
Datum: 26-07-2008
Geplaatst door: jelle    Stuur jelle een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
mooie camping!
Mening nr: 725
Datum: 06-07-2008
Geplaatst door: mary de Groot    Stuur mary de Groot een e-mail over Camping Nautic Almata
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijjn dol op deze camping. Grote plaatsen. Schoon toilet en douches met ruim water.Dichtbij het natuurpark, waar vooral mijn man van geniet. Fijjn zwembad. Aan het strand. Heerlijk brood Allen helaas niet meer met acsikaart. Dus veel duurder. Wij kwamen hier voor de derde keer.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[41]