Gebruiker:  Login

Camping Yelloh! Village - Sant Miquel

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowYelloh! Village - Sant Miquel
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Pozo, 22
Plaats 17469 Colera
GPS Coördinaten N 42° 24' 9'' , E 3° 8' 59''
(42,40252 / 3,14961)
Telefoon 972389018
Email info@campingsantmiquel.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 243 / 120
Open van/tot 3-april / 30-september
  Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Yelloh! Village - Sant Miquel In het meest ongerepte gebied van de noordelijke Costa Brava bevindt zich te midden van een klein oud vissersdorpje Sant Miquel de Colera, de camping Sant Miquel. De camping is omgeven door tal van bomen en bevindt zich op een ruime afstand van de autoweg. Vanaf de camping kunt u gemakkelijk de rustige en heldere mooie waterbaaien van ons gebied bereiken. De camping zelf biedt u een service op maat. Maak kennis met nooit geziene plekjes of ga voor een sportieve vakantie: duiken, kajakken, snorkelen .....

Meningen over Camping Yelloh! Village - Sant Miquel

Mening nr: 1334
Datum: 22-08-2014
Geplaatst door: Milo    Stuur Milo een e-mail over Camping Yelloh! Village - Sant Miquel
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Leiding v/d camping:10
Animatie / activiteiten:9
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Jaren aan één stuk hebben wij onze vakantie op deze camping doorgebracht en altijd mooie vakanties gehad. Echter enkele jaren terug begon deze camping meer en meer op een bungalow-park te lijken. Op een bepaald moment waren er enkel nog bungalows en vaste plaatsen voor de Spanjaarden, die er hun vaste stek hebben. Voor de trekkers zoals wij, waren er nog enkele plaatsen, maar soms heel of veel te klein. Toch hebben wij nog 2 maal een poging ondernomen om er te naar toe te gaan, maar met onze camper konden wij er niet meer staan. En hebben wij een aantal jaren alternatieven genomen. Met de meivakantie van dit jaar hebben wij nog eens een poging gedaan. Groot was onze verbazing, toen wij moesten vaststellen dat Camping San Miquel terug een “echte camping” was geworden. De zaakvoerder heeft naast zijn huidig terrein een mooi stuk kunnen bijkopen, waarvan hij een camping voor trekkers heeft gemaakt. De plaatsen zijn ruim, ongeveer 100 m² en afgebakend door een 6 tal bomen die voor de nodige schaduw zorgen. Iedere plaats heeft zijn stroomaansluiting en her en der zijn er waterpunten. Voor de rest zijn er bepaalde dagen activiteiten; zoals gymnastiek in het zwembad, of yoga op een grasveld, kinderclub, er is ook een duikcentrum, dagelijks kan je er zumba dansen en is er wekelijks een BBQ. Dit samen met een optreden van een artiest. Ook het eten in het restaurant is veel fijner geworden. Voor ons was het een beetje als terug thuis komen.
Mening nr: 759
Datum: 02-08-2008
Geplaatst door: Fam Lamain    Stuur Fam Lamain een e-mail over Camping Yelloh! Village - Sant Miquel
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Het verblijf op de camping was zeer aangenaam, alleen zouden de plaatsen wel wat groter mogen. Men is er zeer vriendelijk en de omgeving is er zeer mooi.
Mening nr: 756
Datum: 30-07-2008
Geplaatst door: Milo    Stuur Milo een e-mail over Camping Yelloh! Village - Sant Miquel
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Jaren aan een stuk hebben wij deze camping bezocht, van 86 tot de laatste keer dat we er geweest waren was in 2003 hebben er veel Spaanse vrienden gemaakt. Na enkele jaren wilden we toch nog eens die kant uitgaan, 2008, en een bezoek brengen aan de camping en hun gasten. Was het eventjes schrikken, de camping heeft een ware verandering ondergaan en is veranderd in een heus bungalopark. Nog wel de typische Spaanse vaste plaatsen en enkele trekkerplaatsen rest zijn huisjes, heel jammer want wij hebben er leuke momenten gehad
Mening nr: 229
Datum: 02-06-2006
Geplaatst door: Wilma    Stuur Wilma een e-mail over Camping Yelloh! Village - Sant Miquel
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Een kleine, meestal rustige camping waar je veel Spanjaarden en Fransen zult treffen. Tijdens onze eerste week was het er erg rustig en waren we de enige Nederlanders. Een week later kwamen er wat bussen met jeugd, die in grote groepen achter op de camping stonden. Toch had je geen last van deze jeugd (het was hooguit soms een beetje druk bij de wastafels, als ze zich 's avonds op kwamen maken om uit te gaan) Het sanitaironderhoud verdient hier een dikke 10 ! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zit er iemand die iedere wc ed steeds schoonmaakt zodra er iemand binnen is geweest. Deze dames hebben van ons dan ook een extraatje gehad aan het einde van ons verblijf. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam op deze camping: bij het aanwijzen van onze plaats hielpen ze de vouwwagen op zijn plek te zetten en iedere dag kwam de tuinman om evt. blad te vegen van je plaats. Qua animatie voor de kinderen was er destijds 1 klein minpuntje; er werd spaans of frans gesproken. Later in de vakantie, toen het drukker werd kwamen er mensen bij, waarvan 1 wel een beetje nederlands kende. Dit gebied is rustig en nog niet ontdekt door het massatoerisme. De ruige rotskusten en kleine baaien zijn supermooi. Neem in ieder geval je snorkel mee als je hiernaartoe gaat.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[45]